Risk Consultant

Julkaistu 08.08.2018

Marsh on maailman johtava riskienhallinta- ja vakuutusmeklaripalvelujen tarjoaja. Marsh auttaa asiakkaitaan menestymään tarjoamalla innovatiivisia ratkaisuja niin tehokkaaseen riskienhallintaan kuin vakuuttamiseen. Yrityksellä on palveluksessaan noin 26 000 työntekijää, jotka tarjoavat neuvontaa yli 130 maassa. Marsh Oy on Finanssivalvonnan rekisteröimä vakuutusmeklari, jonka osaamista ovat riskien analysointi- ja kartoitus, vakuutusratkaisujen rakentaminen, kilpailuttaminen ja hallinnointi sekä riskienhallinnan ja vahinkojen hoidon neuvontapalvelut.

 

Riskienhallinnan ja vakuuttamisen asiantuntijayritys Marsh etsii nyt joukkoonsa dynaamista, idearikasta ja käytännön työstä nauttivaa Risk Consultantia! Risk Consultant -roolissa tehtävänäsi on arvioida asiakkaan riskejä, kehittää riskienhallintaa sekä tukea asiakkaita päätöksenteossa riskienhallinnan ratkaisujen suhteen. Päivittäisessä työssä muun muassa vierailet asiakkaiden työ- ja tuotantotiloissa, laadit riskienhallintaraportteja ja -tutkimuksia, viet tuloksia yritysten johtoryhmiin esitettäväksi sekä osallistut riskikartoituksen työpajoihin asiakkaan kanssa.

Olet teknisesti osaava, osaat kuunnella ja olet kiinnostunut aidosti asiakkaiden liiketoiminnasta, eri toimialoista sekä riskienhallinnan haasteista. Lisäksi haluat tukea asiakasta tekemään harkittuja päätöksiä suositusten perusteella. Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta asiakaslähtöistä ja idearikasta asennetta, myyntihenkistä työotetta sekä kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Et kaihda käytännön tekemistä, vaan laitat kätesi mielellään saveen. Työskentelet kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaiden kanssa ja toivomme sinulta matkustusvalmiutta silloin tällöin Suomessa ja ulkomailla. Työ on vakituinen, täysipäiväinen ja sopii erinomaisesti esimerkiksi vastavalmistuneelle diplomi-insinöörille.

Marshilla pääset kehittämään osaamistasi riskienhallinnan asiantuntijaksi kannustavan työyhteisön tuella. Tarjoamme hyvät oppimis- ja urakehitysmahdollisuudet kansainvälisessä ympäristössä ja tulevaisuudessa voit kasvaa esimerkiksi projektivastuulliseen rooliin tai syventyä tarkemmin sinua kiinnostavaan riskienhallinnan alueeseen (esim. kyberriskit, riippuvuusriskit).

Odotamme sinulta:

 • Relevanttia opintotaustaa (DI, insinööri)
 • Analyyttisuutta ja kykyä ymmärtää kokonaisuuksia
 • Kiinnostusta eri toimialoihin sekä halua kehittää prosesseja ja riskienhallinnan työkaluja
 • Proaktiivista työotetta ja tiimityöskentelytaitoja
 • Myynti- ja asiakaspalveluhenkistä asennetta
 • Matkustusvalmiutta sekä kotimaisten että kansainvälisten asiakkaiden tuotantolaitoksiin
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista

Lisäksi katsomme eduksesi:

 • Aiemman kokemuksen esimerkiksi konsultoinnista tai tuotannollisista tehtävistä
 • Muun kielitaidon

Marsh tarjoaa sinulle:

 • Erinomaisen mahdollisuuden oman osaamisen kasvattamiseen riskienhallinnan asiantuntijoiden ja maailman johtavan yhtiön tuella
 • Tilaisuuden työskennellä alan uusimpien teemojen, kuten kyberriskien sekä vaihtelevien asiakasprojektien parissa
 • Hyvät urakehitysmahdollisuudet Marshin mukana kiinnostuksesi ja kykyjesi mukaan
 • Dynaamisen, innostavan ja kansainvälisen työympäristön sekä osaavat työkaverit
 • Työpaikan, jossa työntekijät täydentävät toisiaan omien vahvuuksien ja osaamisalueiden kautta

Mikäli haluat tämän tilaisuuden mullistavan juuri sinun ammatillisen kehityksesi, lähetä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään ke 22.8. mennessä CV:si, hakemuskirjeesi sekä viimeisin opintosuoritusotteesi osoitteessa: https://apply.atalent.fi/marsh-oy-risk-consultant-8-2018. Toimitathan hakudokumentit PDF-muodossa. Ilmoitathan hakemuksessa, milloin voisit aloittaa tehtävässä sekä palkkatoiveesi.

Marshiin voit tutustua tarkemmin täällä: http://finland.marsh.com/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa 8.-15.8. aTalentin Recruiment Manager Vilma Järvinen (050 513 4740, vilma.jarvinen[ät]atalent.fi) ja 16.-22.8. Recruitment Coordinator Jasmin Shams (050 435 0807, jasmin.shams[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsitkö työpaikkaa, jossa kovat myynnin tulokset, kasvu ja kehitys sekä hyvä meininki kulkevat käsi kädessä? Hyvä, hae meille töihin!

Hae viimeistään: 22.08.2018

Are you looking for an opportunity to build hands-on transaction expertise in a market leading company within real estate private equity?

Hae viimeistään: 22.08.2018

Etsimme myyntihenkistä ja projektinhallintataidoillaan loistavaa Traineeta mukaan valmennus- ja koulutuskokonaisuuksien kehittämiseen.

Hae viimeistään: 22.08.2018

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Toomas Lybeck on ehtinyt asua niin maailmalla, kuin ympäri Suomeakin. Tällä hetkellä hän työskentelee Kotkan-Haminan seu...

Seaking on kansainvälinen markkinajohtaja loistoristeilijöiden catering-ratkaisujen suunnittelussa. Mutta mitä näiden järjestelmien suunnittelu oikeasti tarkoittaa? Lue lisää tästä blogista.

Olympiastadion, tuo yksi Suomen ja Helsingin merkittävimmistä maamerkeistä on nyt muutaman vuoden ajan ollut peruskorjau...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen