Granlund Turku Oy

Sähkösuunnittelijoita

Julkaistu 12.08.2021

Sähkösuunnittelijoita

Granlund Turku Oy aloitti toimintansa vuonna 2015. Toimipisteemme toimialoja ovat sähkö-, rakennusautomaatio-, LVI-suunnittelu sekä rakennuttaminen ja työmaavalvonta. Meillä työskentelee lisäksi asiantuntijoita, jotka tekevät mm. määrä- ja kustannuslaskentaa, kustannusohjausta, sähkösuunnittelua sekä energiatehokkuushankeselvityksiä.

Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, julkinen sektori sekä eri alojen yritykset ja rakennusliikkeet. Toimimme Turun seudulla ja teemme yhteistyötä tiiviisti myös Granlundin emoyhtiön kanssa. Mielenkiintoisten uramahdollisuuksien lisäksi Granlund panostaa siihen, että viihdyt ja voit hyvin työssäsi. Tästä kertovat muun muassa tutkitusti korkea henkilöstön tyytyväisyys sekä laaja skaala työntekijöille tarjottavia etuja ja mahdollisuuksia.

Granlund Turku etsii nyt joukkoonsa oma-aloitteisia ja aktiivisia Sähkösuunnittelijoita – joko juuri opintonsa suorittaneita tai jo kokeneempia ammattilaisia – osaksi seitsemän hengen sähkösuunnittelun tiimiä. Granlundilla pääset työskentelemään aidosti monipuolisissa sähkösuunnittelun tehtävissä niin uudis- ja korjausrakentamisen kuin erilaisten muutostöidenkin parissa, kohteiden vaihdellessa sairaaloista aina asuinkohteisiin ja liiketiloihin. Päivittäiset työtehtäväsi voivat pitää sisällään muun muassa valaistuksen ja sähkö- ja televoimatekniikan suunnittelua sekä teknistä dokumentointia. Tämän lisäksi pääset myös työmaille tekemään muun muassa työmaateknistä valvontaa. Saatat työskennellä kerrallaan useamman kohteen parissa ja toimit projekteissa sekä osana tiimiä että itsenäisesti vastuuta ottaen. Kertyneistä kokemusvuosistasi riippumatta tehtävä tarjoaa erinomaiset puitteet laaja-alaiselle asiantuntijuuden kasvattamiselle, sillä Granlundilla sinulle avautuvat laajat ja kattavat sisäiset koulutusmahdollisuudet.

Sähkösuunnittelijana toimit tiiviissä yhteistyössä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoiltasi olet aktiivinen tiimipelaaja. Voit olla esimerkiksi harjoitteluiden tai kesätöiden parista kokemusta kerryttänyt uran alkutaipaleen osaaja tai jo selkeästi kokeneempi konkari. Ennen kaikkea toivomme sinun kuitenkin olevan oma-aloitteinen sekä ratkaisukeskeinen ja motivoitunut kehittymään entistäkin paremmaksi suunnittelijaksi.

Hakijalta odotetaan:

 • Tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotason tutkintoa
 • Aiempaa soveltuvaa työkokemusta sähkösuunnittelun parista
 • Suunnitteluohjelmien hallintaa, esim. MagiCAD tai CADMATIC
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Ruotsin kielen osaaminen
 • Tietomallinnuksen perusteiden hallinta
 • B-ajokortti

Tarjoamme sinulle:

 • Työyhteisön, jossa henkilöstö viihtyy tutkitusti
 • Kotimaisen yrityksen, joka on 100 prosenttisesti henkilöstönsä omistama ja jonka koko henkilöstö on tulospalkkauksen piirissä
 • Mahdollisuuden työskennellä suurten ja näkyvien hankkeiden parissa
 • Kattavat sisäisen koulutuksen mahdollisuudet, joiden avulla voit kehittää osaamistasi lähes rajattomasti sinua miellyttävään suuntaan
 • Erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuurietu ilman omavastuuosuutta, hieronta, henkilöstön virkistysmatkat sekä kattava työterveyshuolto. Voit tutustua Granlundin kattaviin etuihin tarkemmin täällä.

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, jätä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 29.8.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Granlund Turku Oy:n palvelukseen. Tehtävästä ja hakuprosessista lisätietoa tarjoaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi)

Tutustu tarkemmin uraan Granlundilla alla olevan videon kautta!

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Sähkösuunnittelijoita

Neulanen etsii Ouluun Sähkösuunnittelijaa osaksi pientä ja joustavaa kolmen hengen sähkösuunittelutiimiä. Sähkösuunnittelijana pääset työskentelemään monipuolisten ja haastavien kohteiden, kuten asuin- ja liikerakennusten sekä hoivakotien, parissa.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Irtisanoutuminen ja suosittelun pyytäminen ovat normaaleja asioita, mutta ne ymmärrettävästi jännittävät monia. Näillä o...

aTalent-tiimiin tänä vuonna liittyneet Jessica Vilppula ja Roosa Lönnqvist kertovat tässä jutussa, millaista aTalentille...

Harva työskentelee nykypäivänä koko uransa ajan samassa tehtävässä ja työnantajalla, joten työpaikkaakin vaihdetaan vähi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen