Sales Manager

Julkaistu 02.04.2020

Vuonna 2008 perustettu Line Carrier on osa suomalaista SFG Yhtiöitä ja tarjoaa kommunikaatioratkaisuja yrityksille sekä yhteisöille. Yrityksen toimipaikat sijaitsevat Espoon Keilasatamassa, Oulussa, Joensuussa ja Kuhmossa. Line Carrier on yksi Suomen johtavista IP-puheverkkoratkaisujen toimittajista. Vastauskeskukset ovat asiakasmääriltään maan suurimpia. Toimintaa ohjaavat asiakaslähtöisyys, luotettavuus, turvallisuus ja tuloksellisuus. Viimeisimpänä Line Carrier vahvisti teleoperaattorimarkkina-asemaansa hankkimalla Fujitsu Finlandilta teleliiketoiminnat. Yrityksestä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.linecarrier.fi/.

Etsimme Line Carrierin joukkoon uutta aktiivista Sales Manageria! Tässä roolissa pääset työskentelemään koko myyntiprosessin parissa alusta loppuun saakka. Viihdyt itse uusasiakashankinnan parissa, mutta saat liidejä myös markkinoinnista ja jälleenmyyjiltä. Pääset kehittämään uusia prospektoinnin lähteitä ja kanavia, tavoitteenasi saada mahdollisimman paljon asiakastapaamisia. Puhelimessa ja asiakastapaamisissa esittelet Line Carrierin tuoteportfoliota ja luot parhaita ratkaisuja asiakkaille. Uusasiakashankinnan lisäksi olet mukana olemassa olevien asiakkuuksien ylläpitämisessä ja kehittämisessä. Tuoteratkaisut ovat monipuolisia, joten pääset tutustumaan moniin erilaisiin yrityksiin. Monipuolisuuden ansiosta myös itse myyntiprosessit sekä niiden kestot vaihtelevat. 

Tehtävässä menestyt ennen kaikkea asenteella ja aktiivisuudella. Etsimme henkilöä, joka löytää ratkaisuja ja toimii aktiivisesti asiakkaiden suuntaan. Voit olla vielä urasi alkuvaiheessa, jolloin arvostamme koulutustasi ja saat meiltä kaiken tuen ammattilaiseksi kasvamisessa. Jos taas olet kokenut myynnin tekijä, niin tämä voi olla sinulle uusi askel kehittyä. Line Carrier on kasvava yritys ja pääset nyt osaltasi vaikuttamaan myynnin organisoitumiseen ja sen kehittämiseen. Tässä roolissa olet tärkeä osa liiketoimintaa ja sinulle annetaan myös vastuuta. 

Hakijalta odotetaan:

  • Korkeakoulututkintoa tai jo työkokemuksesta saatuja näyttöjä
  • Taitoa luoda myyntimateriaalia, esim. MS Officen osaaminen
  • Aktiivista otetta ja kykyä klousata kauppoja! 
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa 

Miksi hakea töihin Line Carrierille?

Sales Managerin roolissa pääset osaksi yrityksen ydinliiketoimintaa sekä omalla toiminnallasi mahdollistamaan tätä. Työnkuvasi ei ole tarkoilla raameilla suunniteltu, joten pääset tuomaan esille omia vahvuuksiasi ja samalla kehittämään toimintaa. Organisaatio on pieni ja myynnin puoli on vasta starttaamassa toimintaansa, joten pääset tuomaan omaa kädenjälkeä siihen yhdessä uuden liiketoimintajohtajan kanssa sparraillen. Yritys on matala hierarkkinen ja saat oman halusi mukaan vastuuta ja vapautta. Toimitilat ovat viihtyisät ja modernit Espoon Keilaniemessä ja rakennuksesta löytyy myös kuntosali työntekijöiden vapaaseen käyttöön. Koska yritys kuuluu osaksi konsernia, se mahdollistaa etuja ja myös mahdollisuuksia tulevaisuuden kehittymiseen.

Kuulostaako tämä seuraavalta askeleelta urallasi? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään 15.4.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/line-carrier-sales-manager-4-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi mahdollisen aloituspäivän.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Line Carrierin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen