Senior Backend Developer

Julkaistu 01.09.2020

UKKO.fi on Suomen käytetyin verkossa toimiva kevytyrittäjyyspalvelu, joka mahdollistaa yrittäjämäisen toiminnan ilman oman yrityksen perustamista. Työskentelemme työelämän muutoksen etujoukoissa ja tavoitteenamme on, että Suomessa olisi enemmän kannattavia yrityksiä ja yrittäjiä, jotta ihmiset saisivat tehdä sitä mitä rakastavat. Palvelun tarkoituksena on tehdä yrittäjämäisen toiminnan aloittamisesta mahdollisimman helppoa madaltamalla kynnystä lähteä tavoittelemaan omia unelmia.

Liityt osaksi pientä ja ketterää tuotekehitystiimiämme, joka kehittää niin UKKO.fi ja UKKO Pro -palveluita. UKKO.fi:n liikevaihto oli vuonna 2019 noin 100 miljoonaa ja tällä hetkellä yritys työllistää Suomessa noin 60 työntekijää. UKKO.fi-palveluun on rekisteröitynyt jo yli satatuhatta aktiivista käyttäjää. Voit lukea lisää osoitteessa: https://www.ukko.fi/.

Etsimme rentoon ja asiantuntevaan joukkoomme Senior Backend Developeria kehittämään UKKO.fi-palvelua. Olemme keskellä muutosvaihetta, jossa uudistamme UKKO.fi-laskutuspalvelua ja siirrämme toimintoja nykyisestä alustasta uuteen järjestelmään. Tarvitsemme sinua toteuttamaan tätä kokonaisuutta!

Fokuksesi on aluksi erityisesti nykyisen alustamme pienkehityksessä ja ylläpidossa. Suunnittelet ja toteutat yhdessä tiimin kanssa parannuksia ja uusia toimintoja nykyiseen alustaan, sekä siirrät toimintoja uudelle alustalle. Vähitellen pääset kehittämään enemmän myös uutta järjestelmää, jossa hyödynnetään mikropalveluarkkitehtuuria, PHP:tä, Laravel- ja Lumen-frameworkkejä sekä käyttöliittymäpuolella Vue:ta. Nykyinen alusta on rakennettu PHP:llä ja Zend-frameworkillä. Teet töitä 10 hengen asiantuntevassa mutta rennonletkeässä tuotekehitystiimissä Scrum-mallilla. Meillä näkemyksiäsi kuunnellaan – teemme isot ratkaisut aina yhteisen keskustelun kautta, joten pääset hyödyntämään omaa asiantuntijuuttasi ja vaikuttamaan millaisia ratkaisuja teemme. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo muutama vuosi työkokemusta backend-kehityksestä osana kehitystiimiä. Olet kartuttanut asiantuntemustasi mieluiten jo useammassa eri projektissa ja nähnyt erilaisia järjestelmiä ja toimintatapoja. Tartut ennakkoluulottomasti ja pitkäjänteisesti monimutkaisiinkin teknisiin haasteisiin, oli edessäsi sitten legacy-koodia tai upouutta ratkaisua. Tuot omat näkemyksesi esiin ja viihdyt ympäristössä, jossa uusia asioita kokeillaan rohkeasti ja viedään nopeasti eteenpäin. 

Hakijalta odotetaan:

 • Muutamaa vuotta työkokemusta backend-kehityksestä osana tiimiä
 • Vahvaa PHP-osaamista ja kokemusta jostakin sen frameworkista
 • Tiimityötaitoa sekä kykyä toimia ketterässä tiimissä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Pilvipalveluosaaminen (esim. AWS)
 • Laravel ja/tai Zend -osaaminen
 • Relevantti IT-alan koulutus

UKKO.fi tarjoaa sinulle: 

 • Ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana vahvistamassa suomalaista yrittäjyyttä! Kevytyrittäjyys on nopeimmin kasvava työnteon muoto Suomessa ja pääset mukaan yritykseen, joka on alallaan markkinajohtaja ja suunnannäyttäjä 
 • Tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi haluamaasi suuntaan. Olemme kasvava startup, joten mahdollisuuksia riittää niin kehitystiimimme sisällä kuin uuden liiketoiminnan kehityksen puolella. Jos haluat, saat myös keskittyä siihen minkä jo osaat parhaiten. 
 • Rennon ilmapiirin ja tiiviin porukan, jonka kanssa työskennellä. Tykkäämme tehdä yhdessä asioita, esimerkiksi järjestää peli-iltoja, virkistyspäiviä ja -matkoja sekä illanviettoja. Pizzaperjantaita unohtamatta! 
 • Osaamiseesi ja kokemukseesi pohjautuvan palkan. Lisäksi muihin etuihimme kuuluu mm. kuntosali, modernit työvälineet, joustava työympäristö ja etätyömahdollisuudet

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 15.9.2020 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/ukkofi-senior-backend-developer-9-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi mahdollisen aloituspäivän. Mikäli sinulla on omia projekteja tai esimerkiksi GitHub-profiili, voit liittää nämä osaksi hakudokumenttejasi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää heti! 

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointipäällikkö Anna Kerava (+358 44 204 9486, anna.kerava[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Ukko.fi:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme nyt asuin- ja rakennustuoteteollisuuden johtavalle toimijalle Saint-Gobainille aktiivista ja kehittämishaluista Industrial IT Specialistia!

Rahoitusalan softaa kehittävä kansainvälisesti palkittu ohjelmistoyritys MORS Software etsii nyt uraansa aloittelevaa talenttia tiiviiseen joukkoonsa kasvamaan!

Slogan etsii nyt kokenutta WordPress-kehittäjää toimimaan Lead Developerina verkkosivusto- ja verkkokauppaprojekteissa!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen