Senior RPA Developer

Julkaistu 31.10.2019

Sisua Digital oli tuomassa ohjelmistorobotiikkaa Suomeen vuonna 2014 ja olemme siitä asti toimineet ohjelmistorobotiikan pioneerina. Haluamme ymmärtää kunkin asiakkaan tarpeita ja kehittää heidän liiketoimintaprosessejaan. Viimeisen viiden vuoden aikana olemme tehneet ohjelmistorobotiikan käynnistys- ja ylläpitoprojekteja yli 60 asiakkaan kanssa sekä Suomessa että ulkomailla. Palvelemme niin pienyrityksiä, pörssiyhtiöitä kuin julkishallintoakin. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi Elenia, HOAS, Accountor ja Eläketurvakeskus. Uuden rahoituksen myötä haemme kasvua sekä Suomessa että kansainvälisesti; Tällä hetkellä toimimme Suomen lisäksi Etelä-Amerikassa sekä Kaakkois-Aasiassa ja maailmanlaajuisesti meitä on jo lähes 30. Voit tutustua meihin sekä tavoitteisiimme tarkemmin osoitteessa https://www.sisuadigital.com.

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme Senior RPA-kehittäjää asiakasprojektiemme toteutukseen. Meillä pääset muovaamaan voimakkaasti kasvavaa ja kehittyvää ohjelmistorobotiikan liiketoimintaa osana 15-henkistä Helsingin tiimiämme!

Senior RPA-kehittäjän roolissa automatisoit asiakkaidemme liiketoimintaprosesseja. Pääasiallisia työtehtäviäsi ovat asiakasyritystemme prosessien analysointi ja mallinnus sekä automatisoitujen prosessien testaaminen, käyttöönotto ja ylläpito RPA-työkaluilla. Asiakasprojektimme vaihtelevat muutaman kuukauden käynnistysprojekteista jatkuvaan robotiikan ylläpitoon. Työskentelet osana asiakasyrityksen tiimiä heidän toimitiloissaan pääkaupunkiseudulla (tai etänä jos asiakas sijaitsee muualla Suomessa).

Meillä sinun on mahdollista muovata työnkuvaasi osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Voit esimerkiksi ottaa vastuuta uransa alussa olevien RPA-asiantuntijoiden kehittymisestä. Voit myös ottaa isompaa roolia asiakastoimeksiannoissa projektipäällikkönä tai suunnata uraasi liiketoiminnan kehittämiseen ja uusien palveluiden konseptointiin. Jos kansainvälisyys ja ulkomaan projektit ovat sinun juttusi, voit lähteä kehittämään liiketoimintaamme esimerkiksi Chileen tai Vietnamiin!  

Alan edelläkävijänä meille on tärkeää, että pysymme teknisen kehityksen kärjessä, unohtamatta asiakaslähtöistä toimintatapaamme. Toivomme että olet myös itse kiinnostunut kehittämään omaa osaamistasi. Olemme päivittäin yhä enemmän tekemisissä koneoppimisen ja älykkään robotiikan kanssa, joten halutessasi pääset syventymään myös näihin osa-alueisiin. Toivomme näkevämme sinut keskeisessä roolissa viemässä älykästä robotiikkaa maailmalle, osaksi asiakkaidemme arkea!

Odotamme sinulta:

 • Teknisestä suuntautumista sekä työkokemusta ohjelmistorobotiikasta tai testiautomaatiosta 
 • UiPath- tai Robot Framework-osaamista
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi:

 • Osaamisen joistakin seuraavista: Python, SQL, .NET, C#
 • Kiinnostuksen tekoälyyn ja koneoppimiseen

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden ottaa vastuuta ja syventää osaamistasi ohjelmistorobotiikan, koneoppimisen ja tekoälyn parissa mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa Suomessa ja ulkomailla
 • Tilaisuuden muokata rooliasi ja ottaa uusia askelia urallasi esimerkiksi projektin vetämisen, liiketoiminnan kehittämisen tai uransa alussa olevien RPA-kehittäjien coachauksen parissa!
 • Mielenkiintoisen työpaikan kasvuyrityksessä ja aidon mahdollisuuden jättää jälkesi niin työskentelytapoihin, työkulttuuriin kuin liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun 
 • Matalahierarkisen työyhteisön sekä osaavat ja kunnianhimoiset työkaverit
 • Mukavan toimiston Helsingin keskustassa erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta, etätyömahdollisuuksia unohtamatta
 • Kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut (esim. lounasetu, liikunta- ja kulttuurisetelit) 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Sisua Digitalille.

Jos kiinnostuit, jätä CV:si ja hakemuksesi (pdf-tiedostona) 14.11.2019 mennessä täällä:  https://apply.atalent.fi/sisua-digital-senior-rpa-developer-10-2019. Mainitsethan hakemuksessasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloitusajankohdan. Jos sinulla on Github-, LinkedIn- tai muu vastaava profiili, linkkaathan sen hakemukseesi niin tutustumme siihen mielellämme.

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointipäällikkö Anna Kerava (anna.kerava[at]atalent.fi, 044 204 94 86).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Poikkeustilan aiheuttama epävarmuus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointialaa...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen