(Senior) Web Developer

Julkaistu 15.11.2018

Buena on 16 hengen palvelukehitystä ja markkinointiviestintää eri kanaviin tekevä toimisto, jonka sydän on digitaalinen. Vaikka olemme pieni toimisto, uskomme isoihin tekoihin. Uskomme siihen, että merkitykselliset sisällöt – oli niiden muoto mikä hyvänsä – synnyttävät tarinoita, joilla brändit voivat erottua edukseen. Tähän uskovat myös asiakkaamme, joihin kuuluvat mm. Valio, Fazer, Meira, Kojamo, Solita, Remedy, Kekkilä ja Lejos.

Mitä pääset Buenalla tekemään? Web Developerina pöydälläsi on erityisesti verkkopalveluiden teknistä suunnittelua ja toteutusta, erityisesti WordPressiä hyödyntäen, mutta projektista riippuen myös paljon muuta aina palvelukehityksestä analytiikkaan ja verkkokaupparatkaisuihin. Buenalla tehdään sisäisesti paljon yhteistyötä suunnittelijoiden ja teknisen toteutuksen välillä. Esimerkkejä Buenan projekteista löydät täältä .Tehtävänkuva on paljolti muokattavissa omien toiveidesi ja kokemuksesi mukaan, ja sinulla on halutessasi mahdollisuus tarttua myös Lead Developerin rooliin, mikäli toivot lisää vastuuta. Tilaa kehittää ammattitaitoasi ja toteuttaa itseäsi on joka tapauksessa reilusti.

Sisäinen stack Buenalla muodostuu mm. seuraavista teknologioista: JavaScript, React, HTML5, CSS, PHP, MySQL, LESS/SCSS, Grunt/Gulp ja Git. Verkkopalveluiden kehityksessä suositaan WordPress-alustaa, mutta Buenalla luotetaan kuitenkin omaan näkemykseesi siitä, millä työkaluilla kukin projekti kannattaa tehdä parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Hyvän koodin ja designin lisäksi Buenalla arvostetaan ratkaisukeskeistä työskentelyotetta sekä aitoa kiinnostusta ja näkemystä alan kehityksestä. Buenalla halutaan tehdä jatkuvasti paremmin töitä ja hienompia juttuja asiakkaille, ja toivomme, että jaat saman innostuksen heidän kanssaan. Tiimityöskentely- ja kommunikaatiotaidot ovat tehtävässä myös tärkeitä, jotta tiivis sisäinen yhteistyö sekä yhteys asiakkaisiin sujuvat saumattomasti.

Sinulta odotamme:

  • relevanttia työkokemusta web-kehityksestä ja uusimmista teknologioista
  • kokemusta itsenäisestä kustomoitujen WordPress-sivustojen kehittämisestä
  • kokemusta analytiikan, käyttäjätestauksen ja prototyyppien hyödyntämisestä osana modernia ketterää kehitystä
  • itseohjautuvaa ja vastuuntuntoista työskentelyotetta
  • halua luoda uutta ja jatkuvasti kehittää osaamistasi
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi:

  • visuaalisen silmän ja UX-osaamisen
  • aikaisemman teknisen kokemuksen verkkokauppojen parista
  • oudot kiinnostuksesi kaikkeen mahdolliseen ja mahdottomaan, jota digitaalisesti voi toteuttaa

Buena Creativella pääset työskentelemään poikkeukselliseen ympäristöön, jossa yhdistyvät pienen toimiston vaikutusmahdollisuudet ja vapaudet sekä ison toimiston monipuoliset työt ja hyvät henkilöstöedut. Työpanoksesi huomioidaan hyvillä työsuhde-eduilla ja kilpailukykyisellä kompensaatiolla. Työaikojen ja yksittäisten etätyöpäivien suhteen joustetaan, ja työajat halutaan pitää järkevinä. Buena haluaa olla työpaikka, joka tunnetaan työn laadusta ja jossa ihmiset viihtyvät. Buenalla halutaan, että koet olevasi urasi parhaassa työpaikassa! Lisää Buenan tiimiläisten ajatuksia ja näkemyksiä löydät heidän blogistaan.

Voisitko juuri sinä olla tiimin tuleva jäsen? Lähetä CV:si ja hakemuksesi viimeistään 29.11.2018 tänne: https://apply.atalent.fi/buena-creative-senior-web-developer-11-2018 . Toimitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa. Mikäli sinulta löytyy GitHub- tai LinkedIn-profiili tai esim. linkkejä aikaisempiin projekteihisi, tutustumme niihin oikein mielellämme.

Miten rekrytointi etenee käytännössä? Rekrytointiprosessista vastaa aTalent Recruiting, ja mikäli tulet valituksi tehtävään, työllistyt suoraan Buenalle. Huomioithan, että saatamme edetä hakuprosessissa jo hakuaikana. Olemme sinuun kuitenkin viimeistään yhteydessä hakuajan päättymisen jälkeen käsiteltyämme hakemuksesi.

Pääset tutustumaan Buena Creativeen paremmin täällä. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Erkko Vanhakartano (erkko.vanhakartano[at]atalent.fi, +358504019387).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Quanttos etsii nyt Software Developeria Ouluun osaksi JCAD-kehitystiimiään. Voit olla joko kokeneempi ohjelmistokehittäjä tai uraasi aloitteleva tekijä, sillä rooli on muokattavissa osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan!

Etsimme nyt asuin- ja rakennustuoteteollisuuden johtavalle toimijalle Saint-Gobainille aktiivista ja kehittämishaluista Industrial IT Specialistia!

Rahoitusalan softaa kehittävä kansainvälisesti palkittu ohjelmistoyritys MORS Software etsii nyt uraansa aloittelevaa talenttia tiiviiseen joukkoonsa kasvamaan!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen