Software Developer

Julkaistu 28.01.2019

Softsys Oy on suomalainen logistiikka-automaatioon keskittynyt tietotekniikkayritys, joka on osa Saarioinen-konsernia. Yrityksen tuotteita ovat tietokoneohjattujen korkeavarastojen ja logistiikkakeskusten asiakaskohtaisesti kehitettävät sovellusohjelmistot, joita toimitetaan sekä kotimaahan että vientiin. Saarioinen-konsernin lisäksi asiakkaita ovat muut elintarviketeollisuuden sekä raskaan perusteollisuuden suuryritykset. Softsysin kilpailukyvyn takuuna ovat ammattitaitoinen henkilökunta sekä halu rakentaa parhaiten sopivat ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin.

Softsys hakee yhtä tai kahta robotiikasta ja automaatiosta kiinnostunutta Software developeria työskentelemään varastonhallintajärjestelmiin liittyvien asiakasprojektien parissa! Tehtävässä pääset suunnittelemaan uusia tietokantoja sekä työskentelemään vanhojen tietokantojen päivitysprojekteissa. Työtehtävissäsi kirjoitat ja testaat proseduuria, suunnittelet triggereitä, yksityiskohtia ja metadataa sekä luot tietokannan struktuurin. Tämän lisäksi huolehdit datan hallinnasta ja siihen liittyvästä ohjelmoinnista ja teet integraatioita järjestelmien välillä. Pääset myös tekemään käyttöönottoja. Toivomme sinulta myös kiinnostusta ja arvostamme aiempaa osaamista liittyen sovellusohjelmointiin Windows-ympäristössä.

Projektit, joissa työskentelet, keskittyvät useimmiten erittäin laajoihin tietojärjestelmiin, jotka sisältävät monia elementtejä. Projektit ja järjestelmien elinkaaret ovat ajallisesti pitkiä, joten toivomme sinun motivoituvan pitkäjänteisestä työskentelystä, jossa aikaisempiin projekteihin myös tarvittaessa palataan uudelleen. Samalla siis kehityt itse pitkien projektien mukana ja saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi järjestelmien kehittyessä oman kädenjälkesi kautta. Tehtävä on sovitettavissa niin vastavalmistuneelle nuorelle osaajalle kuin kokeneemmallekin asiantuntijalle: sinun on mahdollista työskennellä kesän loppuun asti työparina kokeneen asiantuntijan kanssa tai sitten ottaa vastuullesi laajempia ja haastavampia kokonaisuuksia!  

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvaa akateemista koulutusta riittävällä teknisellä painotuksella, esim. diplomi-insinööri
  • Kokemusta relaatiotietokannoista (esimerkiksi SQL)
  • Osaamista tai halua oppia sovellusohjelmoinnista Windows-ympäristössä (teknologiana esim. C#)
  • Jo hieman relevanttia työkokemusta, joka voi olla hankittu esim. harjoittelun tai lopputyön kautta
  • Riittävää suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Kokemus Microsoft-kehitystyökaluista
  • Kyky työskennellä tarvittaessa asiakasrajapinnassa  

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden päästä oppimaan automaatiosta ja robotiikasta
  • Pienen talon joustavuuden yhdistettynä ison konsernin tukeen
  • Mahdollisuuden päästä työskentelemään projekteissa niiden koko elinkaaren ajan ideasta ylläpitoon ja syventämään osaamistasi sekä erikoistumaan todelliseksi tietojärjestelmäasiantuntijaksi.

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritteesi, sekä CV:si viimeistään 11.2. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/softsys-software-developer-1-2019.  Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (+358 50 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

If you are a communicative technical writer who enjoys both writing and consulting you might be the Technical Writer we are looking for to join Etteplan in Hyvinkää!

Are you interested in gaming - both the visual and the technical side of games? You could be the aspiring GameUI-Designer we're looking for!

Are you a programmer by day and a gamer by night? You could be the aspiring game developer we're looking for!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Hyvä hakijakokemus on avain työnantajamielikuvan kehittämiseen. Tässä 6 helppoa vinkkiä joilla parannat yrityksesi hakijakokemusta välittömästi.

Jouni Räisänen is a Team Lead in FPGA verification team in Oulu. His team works on the field of 5G with various verifica...

Otto Koskinen works at Nokia in the Integration team as a System-on-Chip Designer. His journey at Nokia started 2,5 year...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen