Software Engineer

Julkaistu 12.09.2018

Dagmar on näkemyksellinen ja tuloksellinen markkinointitoimisto, joka tarjoaa asiantuntijapalveluita analytiikasta, tekoälyn hyödyntämisestä ja liiketoiminnan kehittämisestä aina inspiroivien sisältöjen suunnitteluun, digitaalisten kanavien tajuun ja projektien tehokkaaseen hallintaan. Dagmariin kuuluvat tiedolla johdettuun markkinointiin keskittynyt Dagmar Drive sekä sisältöihin keskittynyt Dagmar Stories. Menestyksemme perustuu osaamisen jatkuvaan, systemaattiseen kehittämiseen. Joukkueessamme on 170 markkinoinnin erikoisosaajaa ja nyt me etsimme uutta vahvistusta softapuolen tiimiimme! Tutustu tarkemmin Dagmariin täällä.

Dagmar etsii nyt kasvavaan data-analytiikkatiimiinsä Software Engineeriä! Pääpaino tehtävässä on kokonaisvaltaisessa kehitystyössä ja tarkoituksena on tuotteistaa markkinoinnin data-analytiikan ideoita käytäntöön. Olemme esimerkiksi kehittäneet työkalun markkinoinnin automaatioon, jota digisuunnittelijamme hyödyntävät markkinointikampanjoiden optimoimisessa. Työtehtävät voivat liittyä esimerkiksi datan visualisointiin, UI kehitykseen, datasiirron automaatioon ja pilvipalveluiden kehitykseen. Lisäksi tehtäviin kuuluu nykyisten ja kehitettävien tuotteiden ylläpitoa.

Tiimin osaaminen on tällä hetkellä painottunut vahvasti data-analytiikkaan, mutta tarkoituksena on saada lisää ohjelmointiosaamista niin tiimiin kuin koko yritykseenkin. Tiimissä on tällä hetkellä kaksi ohjelmoijaa ja tähän tehtävään Dagmar etsii henkilöä, jolla on halukkuutta pitkällä tähtäimellä ottaa vetovastuu sekä softapuolen tiimistä että prototyyppien ja tuotteiden kehityksestä. Tässä roolissa pääset siis aidosti vaikuttamaan siihen, miten asioita Dagmarilla tehdään.

Dagmar etsii vastuuntuntoista ja full stack -henkistä ohjelmoijaa, mutta kiinnostukseksi erikoistua tietyn ohjelmistokehityksen osa-alueen (front- tai backend, mobiili tms.) osaajaksi otetaan huomioon. Työtehtävät ja vastuualueet muotoutuvat osaamistasosi mukaan, mutta toivomme, että sinulta löytyy jo aikaisempaa työkokemusta ohjelmoinnin parista. Tärkeää on, että pystyt hallinnoimaan omaa työskentelyäsi ja olet yhteistyökykyinen, sillä tässä tehtävässä teet töitä tiiviisti muiden tiimiläisten ja halutessasi myös asiakkaiden kanssa.

Dagmar etsii:

  • osaamista seuraavista: Python ja Django (tai muu framework)
  • full stack -henkistä tekijää
  • oma-aloitteista otetta työskentelyyn ja hyviä tiimityötaitoja
  • aikaisempaa työkokemusta ohjelmoinnin parista ja halua kasvaa vetovastuulliseen rooliin

 Eduksi katsotaan:

  • osaaminen pilvipalveluista esim. AWS tai Google Cloud (meillä käytössä Google Cloud)
  • kokemus web-kehityksestä (esim. React, Angular)

Dagmar tarjoaa sinulle:

  • hyvän tiimin ja työilmapiirin, jossa työntekijöihin luotetaan ja töitä saa tehdä omalla tyylillä
  • mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja kasvattaa omaa roolia
  • mahdollisuuden vaikuttaa Dagmarin softapuolen kehitykseen ja vaikuttaa siihen mitä lähdetään tekemään ja esimerkiksi millä teknologioilla
  • yhteistyötä monipuolisten sidosryhmien kanssa

Mikäli olet Dagmarin etsimä Software Engineer, laita CV ja hakemus tulemaan osoitteeseen: https://apply.atalent.fi/dagmar-software-engineer-9-2018 viimeistään 26.9.2018. Mikäli sinulta löytyy GitHub-profiili tai muita näytteitä mahdollisista projekteista, tutustumme mielellämme myös niihin.

Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Manager Jasmin Shamsilta (0504350807 jasmin.shams[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

We are currently looking for a passionate Game Developer to join the ever growing ranks of Small Giant Games!

SoftCo is looking for a driven Junior Integration Specialist to join their R&D team in Helsinki or Hyvinkää!

Futures Platform is looking for a Frontend Developer to develop, code and maintain several user interfaces of the SaaS product and the website!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Outi Mäkinen ja Tommi Talja keskustelevat rekrytointikriteereistä ja siitä mikä tekee hyvän työpaikkailmoituksen.

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Tässä blogissa vastaamme kysymykseen miten valmistautua työhaastatteluun ja annamme 7 vinkkiä, joilla helpotat haastatteluun valmistautumista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen