Software Engineer

Julkaistu 12.09.2018

Dagmar on näkemyksellinen ja tuloksellinen markkinointitoimisto, joka tarjoaa asiantuntijapalveluita analytiikasta, tekoälyn hyödyntämisestä ja liiketoiminnan kehittämisestä aina inspiroivien sisältöjen suunnitteluun, digitaalisten kanavien tajuun ja projektien tehokkaaseen hallintaan. Dagmariin kuuluvat tiedolla johdettuun markkinointiin keskittynyt Dagmar Drive sekä sisältöihin keskittynyt Dagmar Stories. Menestyksemme perustuu osaamisen jatkuvaan, systemaattiseen kehittämiseen. Joukkueessamme on 170 markkinoinnin erikoisosaajaa ja nyt me etsimme uutta vahvistusta softapuolen tiimiimme! Tutustu tarkemmin Dagmariin täällä.

Dagmar etsii nyt kasvavaan data-analytiikkatiimiinsä Software Engineeriä! Pääpaino tehtävässä on kokonaisvaltaisessa kehitystyössä ja tarkoituksena on tuotteistaa markkinoinnin data-analytiikan ideoita käytäntöön. Olemme esimerkiksi kehittäneet työkalun markkinoinnin automaatioon, jota digisuunnittelijamme hyödyntävät markkinointikampanjoiden optimoimisessa. Työtehtävät voivat liittyä esimerkiksi datan visualisointiin, UI kehitykseen, datasiirron automaatioon ja pilvipalveluiden kehitykseen. Lisäksi tehtäviin kuuluu nykyisten ja kehitettävien tuotteiden ylläpitoa.

Tiimin osaaminen on tällä hetkellä painottunut vahvasti data-analytiikkaan, mutta tarkoituksena on saada lisää ohjelmointiosaamista niin tiimiin kuin koko yritykseenkin. Tiimissä on tällä hetkellä kaksi ohjelmoijaa ja tähän tehtävään Dagmar etsii henkilöä, jolla on halukkuutta pitkällä tähtäimellä ottaa vetovastuu sekä softapuolen tiimistä että prototyyppien ja tuotteiden kehityksestä. Tässä roolissa pääset siis aidosti vaikuttamaan siihen, miten asioita Dagmarilla tehdään.

Dagmar etsii vastuuntuntoista ja full stack -henkistä ohjelmoijaa, mutta kiinnostukseksi erikoistua tietyn ohjelmistokehityksen osa-alueen (front- tai backend, mobiili tms.) osaajaksi otetaan huomioon. Työtehtävät ja vastuualueet muotoutuvat osaamistasosi mukaan, mutta toivomme, että sinulta löytyy jo aikaisempaa työkokemusta ohjelmoinnin parista. Tärkeää on, että pystyt hallinnoimaan omaa työskentelyäsi ja olet yhteistyökykyinen, sillä tässä tehtävässä teet töitä tiiviisti muiden tiimiläisten ja halutessasi myös asiakkaiden kanssa.

Dagmar etsii:

  • osaamista seuraavista: Python ja Django (tai muu framework)
  • full stack -henkistä tekijää
  • oma-aloitteista otetta työskentelyyn ja hyviä tiimityötaitoja
  • aikaisempaa työkokemusta ohjelmoinnin parista ja halua kasvaa vetovastuulliseen rooliin

 Eduksi katsotaan:

  • osaaminen pilvipalveluista esim. AWS tai Google Cloud (meillä käytössä Google Cloud)
  • kokemus web-kehityksestä (esim. React, Angular)

Dagmar tarjoaa sinulle:

  • hyvän tiimin ja työilmapiirin, jossa työntekijöihin luotetaan ja töitä saa tehdä omalla tyylillä
  • mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja kasvattaa omaa roolia
  • mahdollisuuden vaikuttaa Dagmarin softapuolen kehitykseen ja vaikuttaa siihen mitä lähdetään tekemään ja esimerkiksi millä teknologioilla
  • yhteistyötä monipuolisten sidosryhmien kanssa

Mikäli olet Dagmarin etsimä Software Engineer, laita CV ja hakemus tulemaan osoitteeseen: https://apply.atalent.fi/dagmar-software-engineer-9-2018 viimeistään 26.9.2018. Mikäli sinulta löytyy GitHub-profiili tai muita näytteitä mahdollisista projekteista, tutustumme mielellämme myös niihin.

Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Manager Jasmin Shamsilta (0504350807 jasmin.shams[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Haluatko hypätä vauhdilla kasvavaan yritykseen, jossa pääset kehittämään ja kasvattamaan myyntiä? KLOK etsii nyt aktiivista ja kunnianhimoista Sales Growth Manageria tiimiinsä!

Hae viimeistään: 26.09.2018

FLIK etsii nyt itsenäistä ja sosiaalista Account Manageria, jonka vastuulla ovat olemassa olevat asiakkuudet ja niiden kehittäminen!

Hae viimeistään: 26.09.2018

VR

VR etsii nyt itsenäistä, talousorientoitunutta sekä oppimiskykyistä PMO Analyytikkoa määräaikaiseen työsuhteeseen Helsingin Pasilaan!

Hae viimeistään: 26.09.2018

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Olympiastadion, tuo yksi Suomen ja Helsingin merkittävimmistä maamerkeistä on nyt muutaman vuoden ajan ollut peruskorjau...

Olitpa sitten ensimmäistä kertaa astumassa korkeakoulun ovista sisään, palaamassa lomalta tai kesätöistä opiskelun parii...

Kimmo Turula Neagen Oy

When Kimmo Turula was finishing up his computer science studies at the University of Oulu, he applied to Neagen Oy. He h...