Supply Chain Planner (Kesätyö, 2 paikkaa)

Julkaistu 27.04.2021

SOK (Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta) on keskusliike, jossa tuotetaan S-ryhmään kuuluville osuuskaupoille asiantuntija- ja tukipalveluita. Lisäksi SOK vastaa S-ryhmän strategisesta ohjauksesta ja liiketoimintaketjujen kehittämisestä. SOK:lla työskentelee yli 1800 asiantuntijaa, joista suurin osa toimii vaativissa liiketoiminnan, tuki- ja palvelutoimintojen asiantuntijatehtävissä. S-ryhmässä pääset todella vaikuttamaan suomalaisten arkeen: siihen, miten ja mitä suomalaiset syövät, millaisia hotelli- ja ravintolaelämyksiä tarjotaan ja millaisen tankkauskokemuksen S-ryhmä tarjoaa ABC-asemilla.

SOK:n Vähittäiskaupan ketjuohjauksen vastuulla on S-ryhmän vähittäiskaupan kehittäminen ja ohjaus valtakunnallisesti. Asiantuntijaorganisaatiomme tehtävänä on kehittää toimintamalleja, joilla helpotetaan käytännön työtä toimipaikoissa ja varmistetaan liiketoiminnan jatkuva uudistuminen.

Nyt sinulla on mahdollisuus kerryttää merkityksellistä työkokemusta Suomen suurimman vähittäiskaupan varastotäydentämisen tehtävien parista, kehittyen samalla vähittäiskaupan toimitusketjun arvostetuksi ammattilaiseksi! Nimittäin etsimme tällä hetkellä SOK:n varastotäydentämisen tiimiin aktiivista Supply Chain Planneria kesätyöntekijäksi. Työtehtäviisi Supply Chain Plannerina kuuluu muun muassa ostotilausten tekeminen, tuotteiden saatavuuden hallinta, poikkeamatilanteiden käsittely ja raportointi. Huolehdit siis työssäsi siitä, että oman vastuualueesi tuotteet saadaan toimitettua varastoon oikea-aikaisesti kysyntää vastaavasti. Tehtävässä toimit ongelmanratkaisijana ja työskentelet tiiviisti sisäisten sidosryhmien, logistiikkakeskuksen ja tavarantoimittajien suuntaan.

Tärkeimpiä työkalujasi tässä työtehtävässä ovat erilaiset järjestelmät, kuten SAP, Relex ja Excel, joten odotamme sinulta hyvää tietoteknistä osaamista sekä uusien asioiden nopeaa omaksumiskykyä. Toimit työssäsi monien sidosryhmien keskiössä, joten tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, palvelualtista asennetta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja työskentely nopeatempoista, joten toivomme sinulta myös hyvää paineensietokykyä sekä aktiivista ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.

Tarjoamme sinulle:

SOK:lla pääset työskentelemään Suomen suurimmalla kaupan alan toimijalla ja kerryttämään merkittävää työkokemusta! Työssäsi et varmasti jää toimettomaksi, sillä tekemisen mittakaava SOK:lla on huima ja pääset työskentelemään Suomen suurimman päivittäistavaravirran parissa. Tässä roolissa saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi vastuullisissa tehtävissä alan rautaisten ammattilaisten ympäröimänä. Kyseessä on kokoaikainen kesätyö elokuun loppuun saakka ja toivomme sinun pystyvän aloittamaan mahdollisimman pian!

Hakijalta odotetaan:

  • Tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja, esim. kaupalliselta tai tekniseltä alalta
  • Hyviä Excel –taitoja ja näppäryyttä erilaisten järjestelmien parissa
  • Paineensietokykyä ja uusien asioiden nopeaa omaksumiskykyä
  • Itseohjautuvaa, aktiivista ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Relex ja SAP- järjestelmäosaaminen
  • Aikaisempi relevantti työkokemus esimerkiksi vähittäis- tai tukkukaupan ja/tai tilaus-toimitusketjujen parissa toimimisesta

Mitä vielä odotat? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 9.5.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Haethan tehtävää heti, koska etenemme prosessissa heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (0407508821, jenni.tontti(ät)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten ma 3.5. klo 15-16 tai pe 7.5. klo 13-14.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi SOK:lle.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Haluatko päästä osaksi kunnianhimoista ruokataloa, jonka tuotteita myydään yli 60 maassa? Miltä kuulostaisi ammatillisesti kehittävät tehtävät alansa suurimman innovaattorin, Valion, jengissä? Etsimme nyt Sourcing Traineeta Valiolle!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Valio on perinteinen suomalainen yritys, joka on vuosien varrella piirtänyt monen ammattilaisen urapolut harjoittelujaks...

Suomessa perustat puurakentamisen kulttuurille valettiin jo vuosikymmeniä sitten, kun hirsimökit ja rintamamiestalot yle...

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen