Suunnitteluassistentti

Julkaistu 01.08.2019

Pöyry on kansainvälinen konsultointi- ja suunnitteluyhtiö. Tarjoamme asiakkaille lämpö- ja sähkövoiman tuotantoon, siirtoon ja jakeluun, metsäteollisuuteen, biojalostukseen ja kemianteollisuuteen, kaivos- ja metalliteollisuuteen, sekä infraan, vesihuoltoon ja ympäristöön liittyviä palveluja. Pöyry on innovatiivinen yritys, joka työllistää toimialojensa luovimpia ajattelijoita. Lahjakkaista asiantuntijoista muodostuvat tiimimme ympäri maailmaa kehittävät älykkäitä ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin hyödyntäen viimeisimpiä digitaalisia innovaatioita. Pöyryllä on 5500 asiantuntijaa ympäri maailmaa 40 eri maassa, ja Suomessa 1600 pöyryläistä 20 eri paikkakunnalla. Pöyryn liikevaihto vuonna 2017 oli 522 miljoonaa euroa, ja yhtiön osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssissä. 

Yhdistimme voimamme ÅF:än kanssa 22.2.2019, mikä tarkoittaa, että meitä on tänä päivänä yli 16 000 suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijaa ympäri maailmaa. Uskommekin, että muutos tapahtuu, kun ihmiset ja rohkeat ideat kohtaavat. Haluatko olla osa tätä matkaa?

Etsimme Pöyrylle tarkkaa ja järjestelmällistä suunnitteluassistenttia osaksi seitsemän hengen ratasuunnittelutiimiä Vantaalle. Väestö- ja tuotantorakenteen muutokset sekä ilmastonmuutos lisäävät liikenneinfrastruktuuriin kohdistuvia paineita ja vastauksena näihin haasteisiin Pöyry tarjoaa kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja tehokkaaseen ja turvalliseen liikkumiseen. Yrityksen osaaminen kattaa kaiken rauta- ja raitioteistä metroihin ja yritys tunnetaan mielenkiintoisista sekä merkittävän isoista hankkeista, kuten Länsimetrosta, Tampereen raitiotiestä sekä Suomen ja Viron välisestä Finest Bay Area -hankkeesta (lue lisää yrityksen projekteista: https://www.poyry.fi/projektit). Pöyryn tärkeimpiä asiakkaita Suomessa ovat Väylävirasto, kaupungit ja kunnat sekä yksityiset väyläinfraa hallinnoivat yritykset. Pöyryn suunnitteluassistenttina sinulla on tärkeä rooli ratasuunnittelutiimissä tukien tiimiläisiä valtakunnan merkittävien väylähankekokonaisuuksien suunnittelutyössä ja omalla panoksellasi pääset jättämään kädenjälkesi rakennettuun ympäristöön niin Suomessa kuin myös kansainvälisillä markkinoilla.

Toimenkuvaasi kuuluvat ratahankkeisiin liittyvät hallinnolliset sekä muut avustavat tehtävät, kuten pöytäkirjojen ja muistioiden kirjoittaminen, projektipankin ylläpito, tarjousten laatiminen sekä ratasuunnitteluprojektin muiden asiakirjojen hallinta. Toimenkuvan painotusta on kuitenkin mahdollista räätälöidä oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Hallinnollisten sekä muiden avustavien tehtävien lisäksi toimenkuvaan voi myös kuulua projektin talouden seurantaan ja laskutukseen, esitys- sekä muiden projektimateriaalien visualisointiin, tai jopa projektin tietomallinnukseen ja visualisointiin liittyvät tehtävät. Sinulta odotetaan erinomaisia projektinhallintataitoja ja riippumatta toimenkuvan painotuksesta, keskeisin tavoitteesi on varmistaa hankkeen sujuvuus!

Suunnitteluassistenttina teet tiivistä yhteistyötä erityisesti sisäisten, mutta ajoittain myös ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten työotteeltasi olet vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea energinen ja yritteliäs lähestymistapa sekä “tekemisen meininki” – huolellisuutta ja vastuullisuutta unohtamatta. Olet lisäksi teknisesti näppärä ja sinulla on erinomaiset MS Office -taidot. Voit olla joko urasi alkutaipaleella, tai jo kokeneempi tekijä, mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla kunnianhimoinen ja innokas oppimaan uutta.  Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kehittyä ja kasvaa monipuolisten tehtävien ja merkittävien väyläinfrahankkeiden siivittämänä! 

Hakijalta odotamme:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. suunnitteluassistentti, rakennuspiirtäjä, johdon assistentti
  • Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Aitoa halua oppia uutta ja kehittyä
  • Sujuvaa suomen kielen osaamista sekä mieluiten myös englannin kielen osaamista

Lisäksi katsomme eduksi:

  • Tuntemusta (infra)rakennusalasta
  • Väyläsuunnitteluosaaminen
  • Mallinnusosaamista ja -ohjelmien tuntemusta, kuten Civil 3D, InfraWorks, Revit, (Autodesk) AutoCAD

Pöyry tarjoaa sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkuvan Suomen parhaassa ratasuunnittelutiimissä. Lisäksi käytössäsi ovat monipuoliset henkilöstöedut, urakehitysmahdollisuudet ja tietysti mahtavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Sinut perehdytetään yrityksen toimintaympäristöön ja saat organisaatiolta kaiken työn suorittamiseen tarvitsemasi tuen. Työ on vaativaa, mutta vaativuuden vastapainona on vapaus, kuten joustava työaika, joka ottaa huomioon erilaiset elämäntilanteet. Pöyryllä voit syventää osaamistasi tietyllä sektorilla, tai laajentaa osaamistasi uusille alueille omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti!

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Pöyryn palvelukseen.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä motivaatiokirjeesi sekä ansioluettelosi viimeistään to 15.8.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/poyry-suunnitteluassistentti-8-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

Pöyrystä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.poyry.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin ajalla 6. – 15.8.2019 vastaa Rekrytointipäällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen