Systems Engineer (Intelligent Automation)

Julkaistu 14.10.2019

LEKAB Communication Systems on vuonna 1994 perustettu vakavarainen ja kasvava yritys, joka auttaa asiakkaitaan liiketoiminnan prosessien tehostamisessa, digitalisoinnissa ja automatisoinnissa. Tarjontamme koostuu päämiehemme Kofax Inc’n alustatuotteilla toteutetuista ratkaisuista. Asiakaskuntamme koostuu suurista Pohjoismaisista yrityksistä. Moderni toimistomme sijaitsee Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä lentokenttää.

Lekab etsii Systems Engineeriä toteuttamaan tietotyön automatisoinnin asiakasprojekteja osana pohjoismaista Digital Transformation -tiimiä. Työtehtäväsi koostuvat asiakkaiden prosessien mallinnuksesta Kofax Intelligent Automation-tuotteiden avulla, automatisoitujen prosessien käyttöönotosta, testaamisesta ja jatkokehityksestä yhdessä asiakkaan kanssa. Tyypillisesti projektimme liittyvät asiakkaidemme taloushallinnon tai asiakaspalvelun prosessien automatisointiin. Käy tutustumassa tarkemmin Lekabin konseptiin täällä: https://lekab.com/fi/solution/fis-digital-transformation/rpa-and-cda/.

Etsimme teknisesti orientoitunutta ongelmanratkaisijaa, joka on kerryttänyt osaamista teknillisissä opinnoissa ja relevanteissa työtehtävissä esimerkiksi organisaation IT- tai kehittämistehtävissä. Erityisen edulliseksi katsotaan kokemus systeemi- tai järjestelmäsuunnitteluun liittyvistä tehtävistä. Tehtävä ei edellytä ohjelmointiosaamista, sillä projektit toteutetaan valmiin työkalun avulla. Työ vaatii aitoa halua ymmärtää ja jatkuvasti kehittää asiakkaiden prosesseja sekä liiketoimintaa. 

Systeemityön ammattilaisen työnkuva on itsenäinen ja Lekabin tiimi on valmis antamaan sinulle vastuuta taitotasosi ja oppimiskykysi mukaan. Tavoitteenamme on kasvattaa sinusta itsenäinen älykkään automaation toteutuksen asiantuntija. Tehtävässä jatkuva oppiminen ja kehittyminen ovat kiinteä osa työtä ja tuemmekin kehitystäsi kattavalla perehdytyksellä ja päämiehemme koulutuksilla. Työ saattaa sisältää matkustamista Suomessa ja Pohjoismaissa omat toiveesi huomioiden. Myös etätyö on osa Lekabin normaaleja työkäytäntöjä. 

Lekabilla pääset:

  • Vauhdilla sisään älykkään automaation ja asiakasprojektien maailmaan
  • Toteuttamaan älykkään automaation ratkaisuja
  • Kehittämään ja ylläpitämään osaamista ja asiantuntijuutta yritykseen, joka panostaa perehdytykseesi ja jatkuvaan koulutukseen
  • Vaikuttamaan merkittävien Pohjoismaiden top100 yritysten prosesseihin ja muuttamaan perinteisen tietojärjestelmäkehittämisen mallia

Odotamme hakijalta:

  • Relevanttia tutkintoa tai loppuvaiheen opintoja (esim. informaatioverkostot, tuotantotalous, automaatiotekniikka, tietojohtaminen, tietotekniikka)
  • Työkokemusta esimerkiksi yrityksen IT-tehtävistä
  • Kiinnostusta ongelmanratkaisu- ja kehityslähtöiseen työhön
  • Valmiuksia toimia konsultoivassa asiakastyössä: kykyä kuunnella, hahmottaa kokonaisuuksia nopeasti ja vuorovaikuttaa erilaisten ihmisten kanssa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän CV:si ja hakemuskirjeesi viimeistään 27.10.2019 seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/lekab-systems-engineer-intelligent-automation-10-2019. Mainitsethan hakemusdokumenteissa palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäiväsi. Lähetäthän hakudokumenttisi PDF-muodossa.

Käy tutustumassa Lekabiin lisää osoitteessa: https://lekab.com/fi/. Tehtävästä ja rekrytointiprosessista heränneisiin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (+358 400 495 946, mikko.lahti[at]atalent.fi).

Tähän tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraa Lekabin työntekijäksi.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Vastaavia avoimia hakuja

Sako etsii nyt joukkoonsa kehittymishaluista ja ongelmanratkaisusta innostuvaa IT Specialistia!

Apix Messaging hakee kahta Delivery Project Engineeriä liittymään tiimiinsä Espooseen!

Etsimme asiakaslähtöistä ja innostunutta testausinsinööriä työskentelemään mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa. Pääset heti aloittaessasi työskentelemään tärkeälle asiakkaallemme ABB Drivesille.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Jani Raitanen päätyi Insinööritoimisto SRT:lle alunperin kesätyöharjoitteluun rakennesuunnittelun avustajaksi. Neljä vuo...

aTalentin uudet työntekijät 2020.

Vuoden vaihteessa 2020 myyntitiimimme vahvistui neljällä uudella henkilöllä, kun Besjan, Jesse, Pauliina ja Olli aloittivat tiimissämme. Lisäksi aTalentilla aloitti uusi rekrytointiharjoittelija Iida. Keitä nämä uudet huipputyypit ovat ja miltä heidän ensimmäiset päivät aTalentilla ovat tuntuneet? 

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen