Coherent

Technical Service Engineer

Julkaistu 14.04.2021

Coherent Inc on yksi maailman johtavista teollisuus- ja tiedekäyttöön tarkoitettujen lasereiden ja laserpohjaisten ratkaisujen toimittajista. Coherentin pääkonttori sijaitsee Kalifornian Piilaakson sydämessä, ja toimipisteitä yrityksellä on ympäri maailmaa. Coherent tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman tuotteita ja palveluja tieteelliseen tutkimukseen, biotieteisiin, mikroelektroniikkaan ja teollisuuden materiaalien käsittelyyn. Suomessa Corelase Oy, osa Coherentia, on monipuolinen suuritehoisen lasertekniikan asiantuntija. Suunnittelemme, kehitämme ja valmistamme suuritehoisia, avaimet käteen -kuitulaserjärjestelmiä erilaisiin sovelluksiin, kuten sähköisen liikenteen osien hitsaukseen. Panostamme voimakkaasti tuotekehitykseen ja tulevaisuuden tekniikkaan.

Olemme noin 80 hengen tehokkaassa tiimissämme teknologia- ja asiakaskeskeisiä, ja tarjoamme hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Työskentelemme johtavien laserteknologian ammattilaisten kanssa kansainvälisissä tiimeissä. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkitsemismallin, joka sisältää muun muassa todella kattavan sairausvakuutuksen ja laajat työterveyspalvelut. Meille on tärkeää mahdollistaa oikeanlainen työn ja yksityiselämän tasapaino joustavalla työajalla ja mahdollisuudella työskennellä etänä.

Yksi maailman johtavista fotoniikan valmistajista ja alan innovaattori Coherent etsii joukkoonsa Teknisen tuen insinööriä työskentelemään osana huolto-organisaatiota Tampereelle. Tehtävässä työskentelet rennossa teknisessä tukitiimissä ja tarjoat tukea korkean teknologian lasertuotteisiin globaalisti toimiville asiakkaille. Aloittaessasi tulet matkustamaan perehtymismielessä Hampuriin, Saksaan, missä toimii toisen toimipisteen teknisen tuen insinöörejä. Tehtävä tarjoaa monipuolisia työtehtäviä sekä vastuuta kiinnostavien tuotteiden parissa isossa ja kansainvälisessä yrityksessä.

Vastuusi koostuu pääosin kahdesta osa-alueesta:

1. Tekinen tuki huollolle – Tukea ja koulutusta kentällä toimivalle huollolle sekä selvitystyötä tuotteiden ylläpitoon ja huoltoon liittyviin pyyntöihin pääosin puhelimitse ja sähköpostitse. Lisäksi normaalioloissa tehtävä pitää sisällään jonkin verran matkustamista erityisesti Euroopassa ja Aasiassa, sillä ongelmanratkaisu vaatii ajoittain käyntejä asiakkaan luona.

2. Huolto- ja tukitoimintojemme koordinointi – Varaosavarastojen hallinnointia globaalissa järjestelmässä sekä asennuksiin ja käytännön tukityöhön osallistumista tarpeen mukaan etenkin ohjelmistojen suunnittelu- ja kehittämistilanteissa. Tarjoat myös tarvittaessa koulutusta ja muuta tukea asiakkaille.

Työskentelet tiiviisti yhdessä sisäisten sidosryhmien eli asiakkaiden luona toimivan tuotetuen, teknisen tuen sekä tuotannon kanssa, minkä vuoksi tehtävässä menestyminen vaatii erinomaisia tiimityöskentelytaitoja sekä aktiivista ja kärsivällistä työskentelyotetta. Tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä kommunikoit myös muiden toimintojen, erityisesti tuotekehityksen kanssa.

Olisi hienoa, jos sinulta löytyisi:

 • Työkokemusta teknisen tuen tai huollon, teollisuuden automaatioiden ja/tai laiteintegraatioiden parista
 • Relevantti tekninen koulutustausta (AMK insinööri tai DI, esim. automaatiotekniikka, elektroniikka tai sähkötekniikka)
 • Perusymmärrystä signaalitekniikasta sekä väylätekniikasta
 • Sujuva englannin kielen osaaminen (muu kielitaito, esim. saksa, plussaa)
 • Matkustusvalmiutta tarpeen mukaan (työ hoituu pääosin etäyhteyksillä)
 • Eduksi katsomme aiemman kokemuksen ohjelmistosuunnittelusta ja lasereista

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden työskennellä kiinnostavien lasertuotteiden parissa, ja yrityksessä, joka panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja tulevaisuuden tekniikkaan tieteellisessä tutkimuksessa, biotieteissä, mikroelektroniikassa ja teollisuudessa
 • Monipuolisen, vastuullisen sekä itsenäisen tehtäväkentän: meillä annetaan vastuuta ja vapautta sekä mahdollisuus vaikuttaa työkaluihin ja tekemiseen
 • Kannustavan, nuorekkaan ja rennon työyhteisön tuen päivittäiseen työhösi
 • Joustavat etätyömahdollisuudet
 • Kansainvälisen organisaation sekä yhteistyömahdollisuuksia huolto-organisaatiomme ja asiakkaidemme kanssa eri puolilla maailmaa
 • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat henkilöstöedut (esim. laaja sairausvakuutus, kattavat työterveyshuollon palvelut ja Smartum -etuus)
 • Coherentilla henkilöstöä palkitaan lisäksi mm. pitkäaikaisesta sitoutumisesta yritykseen
 • Panostuksen henkilökohtaiseen kasvuusi sekä urakehitysmahdollisuuksia (myös kansainvälisesti)

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 28.4.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Coherentiin voit tutustua tarkemmin osoitteessa https://www.coherent.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Miili Reponen (0504754889, miili.reponen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Coherentin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen