Tekninen Projektipäällikkö

Julkaistu 26.02.2020

Broadcast Solutions Finland Oy on Suomen johtava broadcast- ja media-alan järjestelmäintegraattori. Olemme osa saksalaista Broadcast Solutions -konsernia, joka on yksi Euroopan suurimmista alan toimijoista. Broadcast Solutions tunnetaan maailmanlaajuisesti osaamisestaan sekä edustamistaan innovaatioista ja huipputeknologioista. Yhtiö on yli 15 vuoden ajan toimittanut järjestelmäratkaisuja lähes jokaiseen maailman kolkkaan. Suomessa meitä on tällä hetkellä 14 ja koko konsernissa työskentelee noin 180 osaajaa yli kymmenessä maassa. Tuotteitamme ovat lähetysajoneuvot, TV-studiot, lähetyskeskukset, urheiluareenoiden multimediaratkaisut, sekä näihin liittyvät suunnittelu- ja ylläpitopalvelut. Moderni Helsingin toimistomme sijaitsee Isossa Pajassa Pasilassa, asiakkaidemme ja hyvien kulkuyhteyksien välittömässä läheisyydessä. Suomessa asiakkaisiimme kuuluvat esimerkiksi Yle, MTV3, Streamteam, Telia ja Director’s Cut. Lue lisää Broadcast Solutionsista täällä.

Broadcast Solutions Finland etsii joukkoonsa kokenutta projektipäällikköä! Tehtävässä vastaat asiakasprojektien suunnittelusta ja toteutuksesta kokonaisuudessaan. Johdat projekteja, joissa Broadcast Solutions rakentaa erilaisia broadcast- ja mediatuotannon ratkaisuja kuten tv-studioita, lähetyskeskuksia tai ulkotuotantoautoja sekä niihin liittyvää infrastruktuuria kuten siirtoverkkoja ja datakeskuksia.

Projektipäällikkönä toimit tulkkina asiakkaan ja Broadcast Solutionsin teknisen tiimin välillä huolehtien, että projektitiimit toimittavat kokonaisuudet asiakkaille sovitusti. Vastaat sekä projektien suunnittelusta, laajuuden määrittämisestä, budjetoinnista, aikataulutuksesta, laadunvalvonnasta, tuloksista että toimitusten muutos- ja riskienhallinnasta. Vastaat projektien resursoinnista ja koordinoit alihankkijoita, toimittajia sekä Broadcast Solutionsin omia työntekijöitä. Omaan tiimiimme kuuluu esimerkiksi video-, audio- ja tietoliikennetekniikan ammattilaisia. Johdat projekteja jämäkällä ja järjestelmällisellä otteella sekä viestit tehokkaasti eri sidosryhmien kanssa. Projektin koosta riippuen sinulla on tavallisesti joko yksi iso tai usea pienempi projekti samaan aikaan käynnissä.

Olet etsimämme projektipäällikkö, mikäli sinulla on useampi vuosi työkokemusta isojen teknisten projektien vetämisestä sekä kiinnostusta media- ja broadcast-alaa kohtaan. Projektien toteutuksiin liittyy paljon tekniikkaa, erityisesti tietoverkkoihin ja tietoliikennetekniikkaan liittyviä ratkaisuja perinteisen video- ja äänitekniikan lisäksi. Siten ymmärryksesi esimerkiksi tietoliikennetekniikasta, datakeskuksista, erilaisista tietojärjestelmistä sekä niiden automatisoinnista on iso etu tehtävään. Hallitset myös Excelin ja projektinhallintatyökalut- sekä menetelmät sujuvasti. Broadcast Solutionsilla olet osa monipuolista innovatiivisten ajattelijoiden ja tekijöiden ryhmää – ihmisiä, jotka haluavat vaikuttaa, kasvattaa osaamistaan ​​ja tehdä yhteistyötä maailman johtavien mediayritysten kanssa.

Hakijalta odotetaan:

 • Halua oppia uutta ja kehittää omaa osaamistaan
 • Useamman vuoden työkokemusta teknisen projektipäällikön tehtävistä
 • Teknisiä korkeakouluopintoja (esim. tietoliikenne-, ohjelmisto-, sähkö-, tai automaatiotekniikka)
 • Erinomaisia viestintä- ja yhteistyötaitoja 
 • Järjestelmällistä otetta työhön
 • Valmiutta työskennellä joustavasti projektien niin vaatiessa
 • Vahvaa suomen ja englannin kielitaitoa kirjallisesti ja suullisesti

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kiinnostus broadcast- ja media-alaa kohtaan
 • Osaaminen projektinhallinan menetelmistä (esim. ITIL, PRINCE2)
 • Ymmärrys tietoliikennetekniikasta, datakeskuksista, erilaisista tietojärjestelmistä sekä niiden automatisoinnista
 • Muu kielitaito

Tarjoamme sinulle:

 • Vastuullisen roolin mielenkiintoisella, ja kansainvälisellä broadcast-alalla, alansa johtavassa ja hyvämaineisessa konsernissa
 • Halutessasi mahdollisuuden päästä vetämään myös kansainvälisiä projektejamme ja näkemään miten maailmalla tehdään media-alan korkeatasoisia tuotantoja
 • Rennon työyhteisön jossa viihdytään, sinuun luotetaan, ja jossa ei ole turhaa mikromanageerausta. Meininki on rock and roll! 
 • Kattavan perehdytyksen tehtävään sekä broadcast- ja media-alaan
 • Joustavat työajat ja mahdollisuuden tehdä töitä osittain etänä
 • Kilpailukykyisen, tulokseen perustuvan palkkamallin 

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuskirjeesi sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 11.3.2020 täällä: https://apply.atalent.fi/broadcast-solutions-finland-tekninen-projektipaallikko-2-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointipäällikkö Anna Kerava (044 204 9486, anna.kerava[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Broadcast Solutions Finlandin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Motoral etsii tiimiinsä tekniikasta ja autoilusta kiinnostunutta Tuotehoitajaa vastaamaan ja kehittämään Motoralin tuoteportfoliota!

Rouvari etsii tiimiinsä useita kehittymishaluisia Työnjohtajia pääkaupunkiseudun monipuolisiin saneeraus- ja peruskorjauskohteisiin.

Quanttos etsii nyt Software Developeria Ouluun osaksi JCAD-kehitystiimiään. Voit olla joko kokeneempi ohjelmistokehittäjä tai uraasi aloitteleva tekijä, sillä rooli on muokattavissa osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen