Tilintarkastusharjoittelija

Julkaistu 02.10.2019

Helle Partners Oy tarjoaa tilintarkastus-, vero- ja neuvontapalveluita suomalaisille pienille ja keskisuurille yrityksille, asunto-osakeyhtiöille, yhdistyksille ja säätiöille. Tilintarkastustyömme lähtökohtana on asiakkaan liiketoiminnan ja sen riskien ymmärtäminen. Helle Partners Oy:ssä työskentelee 10 taloushallinnon ammattilaista ja palvelemme asiakkaitamme suomen, ruotsin, englannin, viron ja venäjän kielillä. Kuulumme kansainväliseen Baker Tilly -ketjuun, jonka kautta tuomme asiakkaillemme vahvaa paikallisten lakien ja säädösten asiantuntemusta ja vipuvoimaa uusille markkinoille.

Helle Partners etsii nyt Tilintarkastusharjoittelijaa tiiminsä tueksi ja perehtymään tilintarkastuksen maailmaan. Tässä roolissa pääset tekemään monipuolisesti tilintarkastuksen avustavia tehtäviä ja tutustumaan kattavasti eri toimialojen yrityksiin ja taloushallintoon. Työssäsi teet esimerkiksi erilaisia analyyseja, olet mukana aineiston tarkastukseen ja dokumentointiin liittyvissä tehtävissä sekä osallistut asiakastapaamisiin yhdessä tiimin asiantuntijoiden kanssa. Mahdollisuuksien mukaan pääset mukaan myös esim. yritysjärjestely- ja muihin erityistoimeksiantoihin. Työskentelet pääsääntöisesti Helle Partnersin toimistolla Helsingin keskustassa sekä toisinaan asiakkaiden toimitiloissa pääkaupunkiseudulla. 

Tehtävä sopii erinomaisesti esim. opiskelijalle, joka haluaa opintojen ohessa kerryttää kokemusta ja kehittyä tulevaisuuden tilintarkastuksen erityisosaajaksi. Aiempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme intoa oppia sekä kiinnostusta tilintarkastukseen liittyviin tehtäviin ja toimeksiantoihin. Toivomme sinulta tarkkuutta sekä oma-aloitteista ja järjestelmällistä otetta. Työskentelet osana tiivistä ja helposti lähestyttävää tiimiä, jossa tekemistäsi tukevat kokeneet ammattilaiset. Aloituksesta voidaan sopia joustavasti tilanteesi mukaan, mutta toivomme, että pystyt aloittamaan viimeistään tammikuussa 2020. Tehtävä on määräaikainen toukokuun 2020 loppuun, mutta jatkosta voi olla mahdollista keskustella työsuhteen edetessä. 

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden päästä oppimaan PK-yritysten tilintarkastusprosesseista käytännössä ja kerryttää relevanttia alan työkokemusta
  • Tiiviin asiantuntijatiimin tukemaan kehittymistäsi
  • Joustavan ja hyvin esim. opintojen oheen sovitettavan tehtävän
  • Modernit työvälineet sekä uudet viihtyisät työtilat Helsingin ydinkeskustassa

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvia kaupallisia opintoja (esim. laskentatoimi)
  • Vähintään opintojen kautta kertynyttä ymmärrystä kirjanpidon perusteista 
  • Oppimishalua sekä tarkkaa ja huolellista työotetta
  • Excelin ja PowerPointin perusosaamista
  • Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aikaisempi relevantti työkokemus esim. kirjanpidosta

Oletko sinä etsimämme oppimishaluinen tekijä? Lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi, sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään ke 16.10. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/helle-partners-oy-tilintarkastusharjoittelija-10-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi, milloin voisit aikaisintaan aloittaa tehtävässä.

Helle Partnersista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.hellepartners.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Vilma Vuorinen (050 513 4740, vilma.vuorinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Helle Partnersille. 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Catella Asset Management is now looking for a driven Sales and Leasing Associate to take part in sales and leasing of Real Estate portfolios located across Finland!

hartwall-atalent

Janoatko uuden oppimista ja kattavaa liiketoimintaymmärrystä? Hartwall Career Brewery on uniikki mahdollisuus startata urasi Suomen virkistävimmässä yrityksessä!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo kertovat miten onnistut kesätyörekrytoinnissa. Rekrytoinnin parhaat käytännöt. Kesätyörekrytointi.

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa aTalentin markkinointijohtaja Outi Mäkinen ja toimitusjohtaja Niklas Huotari keskustelevat siitä mitä yritykset odottavat uransa alkuvaiheessa olevilta työntekijöiltä.

Sini Savonmäki flyttade från Keuru till Åland 2004. Det som skulle bli ett mellanår efter studenten blev något helt anna...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen