PERI Suomi jatkaa voimakasta kasvuaan

Mikä on PERI Suomi?

“PERI” tulee kreikankielisestä prepositiosta tarkoittaen vapaasti suomennettuna “ympäri”. Tämä kuvaa hyvin heidän liiketoimintaansa. Muotit jotka ovat betonin ympärillä, sekä lopputuotteena olevat valmiit tuenta- ja telinejärjestelmät jotka ympäröivät valmistuvia rakennuksia. PERI Suomi on perustettu vuonna 1993 ja se on globaalisti toimivan, saksalaisen PERI GmbH:n tytäryhtiö. PERI on yksi maailman suurimmista muotti- ja telinevalmistajista maailmassa ja mikäli olet viettänyt aikaa työmailla, olet varmasti heidän tuotteisiin törmännyt.

Hyvinkäällä sijaitseva PERIaatteen talo

Yrityksessä työskenteli vuonna 2017 noin 80 työntekijää ja rekrytointien määrä on kasvanut vuosittain myös yrityksen liikevaihdon tasaisesti kasvaessa. Asiakkailleen PERI Suomi tarjoaa kattavan myyntiorganisaation sekä suunnittelun, jotka yhdessä rakennustyömaan pääurakoitsijan sekä betonimuottiurakoitsijan kanssa pyrkivät löytämään parhaan mahdollisen toteutuksen monipuolisissa työmaakohteissa. Mielenkiintoisia rakennusalan projekteja, joissa PERI Suomi on ollut mukana ovat esimerkiksi pääkaupunkiseudulla olevat Uusi Lastensairaala, Clarion-hotelli ja Tripla Pasila.

”Teemme rakentamisesta tehokkaampaa, nopeampaa ja turvallisempaa. Parhaan palvelun tarjoaminen asiakkaille puskee meitä eteenpäin päivittäin.”

PERI Suomessa pääset mukaan vastaanottavaiseen ja tiiviiseen työyhteisöön. Saat kokeneen tiimin tuen työssäsi onnistumiseen. Pääset työskentelemään vaihtelevissa projekteissa ja näkemään ensi kädessä sen, mitä Suomessa rakennetaan. PERI Suomessa työsuhteet ovat usein pitkiä, sillä työntekijöiden osaamista pyritään kehittämään ja tarjoamaan mahdollisuuksia rakentaa urapolkua itseään kiinnostaviin tehtäviin. Talo tarjoaa myös kansainvälisen näkökulman työurallesi.

 

Lue lisää työskentelystä PERI Suomessa blogistamme, jossa Ilari kertoo omasta urapolustaan talossa.

 

Mikäli sinulla on taustaa rakennusalan opinnoista tai jo kokemusta työmailta niin katso alta PERI Suomen avoinna olevat projekti-insinöörin ja suunnitteluinsinöörin paikat ja hae!

aTalent Recruiting is a recruiting company owned by Aalto University student and alumni associations. We are specialized in the professional development of university students and graduates.

aTalent Recruiting
Autotalon 12. krs, Kamppi
Salomonkatu 17 B
00100 Helsinki

mautic is open source marketing automation