Roimasti tehoa kannattavuuteen ja tuottavuuteen

Roima on kasvanut voimakkaasti viimeisten neljän vuoden aikana ja kasvu jatkuu edelleen. Mediatalo Red Herring valitsi Roiman yhdeksi lupaavimmista teknologiayrityksistä maailmassa vuonna 2016 ja vuonna 2017 Roima ylsi 16. sijalle Deloitte Technology Fast 50 -listalla. Voimakkaan kasvun myötä on myös aika kasvattaa jo 170 roimalaisesta koostuvaa joukkoa uusilla tekijöillä.

Roima perustettiin vuonna 2014 vastaamaan Suomen valmistavan teollisuuden tehostamis- ja kehityshaasteisiin. Nimi Roima tulee sanoista ROI Machine. Yritys haastaa itsensä joka päivä parantamaan asiakkaidensa tuottavuutta ja kannattavuutta. Roiman vankka toimialaosaaminen ja ohjelmistoratkaisut palvelevat yli 300 asiakasta joihin kuuluu muun muassa teknologiateollisuuden ja elintarvikealan suuria tekijöitä, kuten Glaston, Metso, Valmet Automotive, Atria ja Valio.

“Missiomme on, ettei Euroopasta tule valmistavan teollisuuden museo”

Roima pyrkii yhdessä asiakkaidensa kehittämään ja tehostamaan niin, että valmistava teollisuus palaa entistä kehittyneempänä takaisin Eurooppaan. Roima toimii globaalisti ja tämä tarkoittaakin monelle työntekijälle mahdollisuutta halutessaan työskennellä kansainvälisessä ympäristössä. Roiman tarjoamilla ratkaisuilla on tarkoitus parantaa tuottavuutta ja kannattavuutta, mutta kaiken tämän keskellä on kuitenkin ihminen. Näiden ratkaisujen tarkoituksena on myös yhteensopivien ja helppokäyttöisten tietojärjestelmien avulla tehostaa työtä ja vähentää rutiineja. Tällöin ihmisillä on mahdollisuus luovuuden käyttämiseen työssään, kehittää omaa moniosaamistaan sekä myös yrityksen prosesseja. Tällä on suuri vaikutus työn mielekkyyden parantamiseen.

“Ensimmäinen havaintoni oli, että uuden tulokkaan saapumiseen oli todella panostettu. Kaikki oli valmiina, mitä vain saattoi odottaa. Olen sanonut ennenkin, että Roima on työpaikkana löytö ja olen samaa mieltä vieläkin”

Uusien työntekijöiden kotiutuminen taloon on tehty mahdollisimman helpoksi ja työntekijät pääsevät valitsemaan omat työvälineensä. Roimalla on myös panostettu omien työntekijöiden hyvinvointiin. Joustavat työajat ja rento työilmapiiri saavat myös kiitosta nykyisiltä roimalaisilta.  Työntekijöitä kannustetaan uuden oppimiseen ja käytäntöön viemiseen. Kasvuyrityksessä muutos on jatkuvaa ja työntekijöiden kehitysehdotuksia kuunnellaan, ja jos ne ovat kannattavia ne myös toteutetaan. Työtehtävät ovat usein monipuolisia ja tarjoavat haasteita, mutta myös yhdessä onnistumisia.

Lue blogistamme Tomi Huuskosen uratarina ja millaista MES Specialistin työ Roimalla oikein on.

Onko sinulla palava halu muuttaa koko teollisen tuotannon nykymaisema? Haluatko työskennellä jatkuvasti kehittyvien teknologioiden parissa tuoreessa kasvuyrityksessä, jolla on alaltaan laajin tarjoama ohjelmistoratkaisuja ja niihin liittyvä vankka asiantuntijaosaaminen? Katso alta nyt avoinna olevat työtehtävät ja liity joukkoon.

aTalent Recruiting is a recruiting company owned by Aalto University student and alumni associations. We are specialized in the professional development of university students and graduates.

aTalent Recruiting
Autotalon 12. krs, Kamppi
Salomonkatu 17 B
00100 Helsinki

mautic is open source marketing automation