Sako - Tähtäimessä ura premium-brändien parissa

Sako Oy on yksi maailman johtavia metsästys- ja urheiluaseiden valmistajia päätoimintoinaan metsästys- ja urheiluaseiden sekä patruunoiden suunnittelu, valmistus, markkinointi ja myynti. Sako-konserni toimii maailmanlaajuisesti ja sillä on noin 95 miljoonan euron liikevaihto, johon 300 sakolaista ovat kaikki osallisina. Suomessa Sako on alan johtava maahantuoja ja tukkuri. Sakon tuotteissa korkealuokkainen teknologia yhdistyy käsityötaitoon, joka juontuu työntekijöiden ainutlaatuisesta osaamisesta ja intohimoisesta suhtautumisesta työhönsä.  Sako on osa kansainvälistä ja maineikasta Beretta-konsernia, joka on aloittanut toimintansa jo 1526 ja onkin maailman vanhin perheyrityspohjainen teollisuusyritys.

Sako etsii nyt joukkoonsa Digital Marketing Manageria!

Digital Marketing Managerin rooli Sakolla on aidosti monipuolinen ja kansainvälinen: suuren koneiston sijaan markkinointia hoitaa pieni ja monitaitoinen tiimi ja yhteistyötahoja löytyy ympäri maailman. Digital Marketing Managerin työn fokuksessa ovat globaali brändinhallinta ja brändin ydinviestinnän jalkauttaminen Tikka-brändin ja patruunoiden osalta sekä muiden Beretta-konsernin brändien edustaminen Pohjoismaissa. Hän rakentaa tiivistä yhteyttä loppukäyttäjiin ja kirkastaa kuluttajien rakastamia brändejä sisällöntuotannon keinoin. Hän pyrkii suunnitelmallisesti nostamaan aktiivisuutta ja näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa ja hallitsee myös toiminnan tulosten ja tehokkuuden analysoinnin.

Pitkän tähtäimen osaaja

Työskentely näissä tehtävissä sopii henkilölle, jolla on itseohjautuva toimintatapa ja intohimoinen suhtautuminen siihen, mitä tekee. Etsimämme Digital Marketing Manager on yhtä aikaa sekä strateginen ajattelija että käytännönläheinen tekijä, joka omaa riittävästi työelämän näyttöjä, mutta ennen kaikkea kehittymispotentiaalia ja ideoita. Keskiössä on halu tuottaa luovaa ja säväyttävää digitaalista sisältöä tunnettuja brändejä kunnioittaen. Sakon brändit puhuttelevat siis myös sinua tai ovat mahdollisesti vanhoja tuttuja esimerkiksi omien harrastustesi kautta. Työtä tehdään vahvasti tiiminä kolmen kollegan ja esimiehen kanssa sekä ulkomaille verkostoituen, joten omaat halua tiimityöhön ja kansainvälisellä kentällä toimimiseen.

Sitoutuneesti ja isolla tunteella

Kuvaillessaan työnsä parhaita puolia tulevat kollegasi Niina ja Tarja Sakon markkinointitiimistä nostavat esille pitkän historian omaavan ja menestyneen organisaation, laajan tehtäväkentän sekä tuotteet, joista voi aidosti olla ylpeä. “Jos tämä maailma motivoi, niin tässä on valtava kenttä, mistä ammentaa ja upeat brändit, joiden kanssa tehdä”, Tarja pohtii. “Täällä ollaan ahkeria ja tehdään töitä sitoutuneesti ja isolla tunteella”, Niina kuvailee sakolaisia. He arvostavat Sakolla organisaatiosta löytyvää osaamista sekä tuotteiden laatua ja puhuttelevaa muotoilua. “Haluan tehdä töitä, joissa ei pidä liimata mitään päälle ja höystää tuotteita, jotta ne myisivät. Se motivoi, että tämä on ihan aitoa ja tässä ei ole liioittelua. Siitä kertoo, että meillä on jo 100 vuotta menestystä takana”, Tarja sanoo.

Sako on kansainvälinen perheomisteinen yritys, jonka historia ulottuu aina 1920-luvulle saakka. Yritys on globaali toimija, jonka kiväärituotannosta jopa 98 % päätyy vientiin ja tämä näkyykin työn arjessa kansainvälisyytenä. Toimintaa kehitetään yrityksessä pitkäjänteisesti, mutta samanaikaisesti innovatiivisuus ja ketterä toiminta ovat keskiössä, jonka vuoksi omia ideoitaan on mahdollista saada käytäntöön nopeastikin.

Haku Sakon avoimeen tehtävään aukeaa 7.2. Jos haluat olla mukana kotimaisessa menestystarinassa, katso tarkempi työpaikkailmoitus alta ja hae jo tänään!  

Avoimet Työpaikat

Sako etsii nyt markkinointitiimiinsä Digital marketing manageria! Tässä roolissa työsi fokuksessa ovat globaali brändinhallinta ja brändin ydinviestinnän jalkauttaminen Tikka-brändin ja patruunoiden osalta.

Lue lisää blogista

Patruunaliiketoimintayksikön vetäjä Aki Suvilahti ja tuotekehityspäällikkö Miikka Tamminen ovat molemmat päätyneet alunp...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen