Sako - Tähtäimessä ura premium-brändin parissa

Sako Oy on yksi maailman johtavia metsästys- ja urheiluaseiden valmistajia päätoimintoinaan metsästys- ja urheiluaseiden sekä patruunoiden suunnittelu, valmistus, markkinointi ja myynti. Sako-konserni toimii maailmanlaajuisesti ja sillä on noin 95 miljoonan euron liikevaihto, johon 300 sakolaista ovat kaikki osallisina. Suomessa Sako on alan johtava maahantuoja ja tukkuri. Sakon tuotteissa korkealuokkainen teknologia yhdistyy käsityötaitoon, joka juontuu työntekijöiden ainutlaatuisesta osaamisesta ja intohimoisesta suhtautumisesta työhönsä.  Sako on osa kansainvälistä ja maineikasta Beretta-konsernia, joka on aloittanut toimintansa jo 1526 ja onkin maailman vanhin perheyrityspohjainen teollisuusyritys.

Sako etsii nyt joukkoonsa Asesuunnittelijaa ja Siviilikiväärien Tuotepäällikköä

Sakolla suunnittelijan rooli on poikkeuksellisen laaja-alainen painottuen kokonaisten tuotteiden suunnitteluun ja huomioiden kaikki ominaisuudet aina suorituskyvystä ergonomiaan ja ympäristönäkökulmiin. Suunnittelija ei myöskään tee työtään tyhjiössä, vaan aktiivisesti muiden sidosryhmien kanssa tuotetta kehittäen. Asesuunnittelija on mukana kehittämässä olemassa olevia tuotteita sekä suunnittelemassa täysin uusia ratkaisuja. Tehtävään mielenkiintoisen lisäyksen tuo työskentely Sakon elektroniikkahankkeiden parissa: elektroniikka tulee tulevaisuudessa olemaan vahvasti mukana aseissa ja niihin liittyvissä varusteissa, joten tässä roolissa pääset todella todistamaan alan murrosta ja suunnittelemaan tulevaisuuden aseita.

Siviilikiväärien Tuotepäällikön rooli on aidosti monipuolinen ja kansainvälinen sisältäen toimimista useiden yhteistyötahojen kanssa ympäri maailman. Tuotepäällikkö on oman tuotealueensa asiantuntija ja seuraa aktiivisesti markkinaa, jotta Sakon tarjoama valikoima pysyy asiakastoiveiden ja alan kehityksen mukana. Hän myös edustaa tuotteita alan tapahtumissa ja kouluttaa kauppiaita ja maahantuojia uusien tuotteiden tiimoilta. Rooli sisältää koordinointivastuun meneillään olevista tuotekehitysprojekteista, joten tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden vaikuttaa kehitettäviin ja myytäviin tuotteisiin.

Pitkän tähtäimen osaaja

Työskentely näissä tehtävissä sopii henkilöille, joilla on halua kehittää asiantuntijuuttaan ja positiivinen ja intohimoinen suhtautuminen tekemäänsä työhön. Sakolla työt tehdään usein tiimeissä, joten tiimityöskentelytaidot ovat erityisen tärkeitä. Tiimi tukee prosessissa, mutta jakaa myös uusia näkökulmia. Sakon suunnitteluprosessit ovat laaja-alaisia ja palkintona oman työnjälkensä pääsee näkemään tuotannossa nopeastikin. Taustaltasi voit olla diplomi-insinööri, insinööri tai teollinen muotoilija.

Sako on globaali toimija, jonka historia ulottuu jo 1920-luvulle saakka. Sako kiväärituotannosta noin 98 % päätyy vientiin ja tämä näkyykin työn arjessa kansainvälisyytenä. Toimintaa kehitetään yrityksessä pitkäjänteisesti, mutta samanaikaisesti innovatiivisuus ja ketterä toiminta ovat keskiössä, jonka vuoksi omia ideoitaan on mahdollista saada käytäntöön nopeastikin.

Haku Sakon avoimiin työpaikkoihin on nyt auki! Jos haluat olla mukana kotimaisessa menestystarinassa, katso tarkemmat työpaikkailmoitukset alta ja hae jo tänään!  Lue myös lisää blogistamme, jossa Miikka Tamminen ja Aki Suvilahti kertovat urastaan Sakolla.

Avoimet Työpaikat

Sako etsii nyt innovatiiviseen tuotekehitystiimiinsä asesuunnittelijaa!

Sako etsii nyt innovatiiviseen tuotekehitysorganisaatioonsa siviilikiväärien tuotepäällikköä

Lue lisää blogista

Patruunaliiketoimintayksikön vetäjä Aki Suvilahti ja tuotekehityspäällikkö Miikka Tamminen ovat molemmat päätyneet alunp...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen