Ota kurssi kohti SeaKingiä!

SeaKing suunnittelee, toimittaa ja asentaa catering-järjestelmiä loistoristeilijöihin. Toimitukset ovat huipputeknologiaa sisältäviä, asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä mittavia kokonaisuuksia. SeaKing on ollut yhtäjaksoisesti jo yli 30 vuotta alan markkinajohtaja maailmassa. Kasvu jatkuu edelleen korkean tilauskannan ansiosta ja yritys kasvattaa nyt automaatio-osaajien joukkoaan. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi tätä tiivistä ja monipuolista työyhteisöä!

Sähkö/Automaatioinsinööri catering alueiden valvonta- ja ohjausjärjestelmien kehittämiseen ja toteuttamiseen

Sähkö/Automaatioinsinöörinä työskentelet tuotekehityksen ja asiakasprojektien parissa. Tässä tehtävässä pääset jatkokehittämään, suunnittelemaan sekä toteuttamaan SeaKingin innovatiivisia energiaa säästäviä ja operoinnin tehokkuutta parantavia valvonta- ja ohjausjärjestelmiä sekä osallistumaan niiden toimitusprojekteihin. Projekteissa vastaat sähkösuunnittelusta ja sähkösuunnittelunohjelman ylläpidosta ja kehittämisestä. Lisäksi olet mukana tekemässä esimerkiksi systeemisuunnittelua, PLC-ohjelmointia, järjestelmäintegraatiosuunnittelua laivan muihin järjestelmiin sekä valvomassa asennustöitä ja tekemässä käyttöönottoja risteilyaluksilla. Olet tärkeässä roolissa tukemassa asiakasta järjestelmien käytössä ja energiatehokkaamman laitekäytön omaksumisessa kouluttamalla henkilökuntaa.

Tehtävään sopii teknisesti lahjakas henkilö, jolla on ratkaisukeskeinen ja itseohjautuva työote. Taustaltasi voit olla insinööri tai diplomi-insinööri tai kylmämestari, joka on perehtynyt opintojensa tai mahdollisesti aiemman työkokemuksensa kautta logiikkaohjelmointiin. Omaat kokemusta sähkösuunnittelusta tai kiinnostusta perehtyä aiheeseen. Myös valmistumisvaheessa olevat insinöörit huomioidaan.

SeaKing toimii kansainvälisesti ja on lähellä asiakkaitaan, joten tehtävässä olet valmis matkustamaan 50-80 päivää vuodessa ja pärjäät kansainvälisessä ympäristössä englanniksi. Olit sitten kokeneempi alan osaaja tai uraansa aloitteleva, tehtävä mukautuu osaamisesi mukaan. (Lue lisää tehtävän sisällöstä täältä.)

SeaKingillä viihdytään aidosti ja työurat yrityksessä ovat pitkiä. Haastattelimme automaatio- ja sähköinsinööreinä toimivia Nikoa ja Pekkaa heidän kokemuksistaan SeaKingillä.“Tavallisen työpäivän käsitettä ei tunneta tässä roolissa. Työpäiväämme liittyy usein ongelman ratkaisua ja testausta” Niko ja Pekka kertovat  blogissamme työstään SeaKingillä. Koko haastattelun pääset lukemaan täältä! Nikon ja Pekan lisäksi jututimme aiemmin Eeroa, Juhoa ja Niclasta. Eero työskentelee takuuinsinöörin roolissa ja Juho ja Niclas suunnittelijoina SeaKingillä. Heidän ajatuksiin pääset tutustumaan tämän linkin takaa ja Eeron työhön takuuinsinöörinä tästä.

SeaKingilla saat erityislaatuisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi parhaiden osaajien kanssa ja nousta alan huipulle. Alta löydät linkin työpaikkailmoitukseen. Lue lisää ja hae jo tänään!

Avoimet työpaikat

SeaKing Oy etsii nyt joukkoonsa monipuolisista tehtävistä motivoituvaa Sähkö-/ Automaatioinsinööriä työskentelemään asiakasprojektien ja tuotekehityksen pariin!

Lisää SeaKingista

SeaKing on markkinajohtaja omalla alallaan ja omaa yli 30 vuoden kokemuksen catering-järjestelmien suunnittelusta loisto...

Eero Ahlqvist työskentelee SeaKingilla takuuinsinöörinä. SeaKing on markkinajohtaja omalla alallaan ja omaa yli 30 vuode...

Seaking on kansainvälinen markkinajohtaja loistoristeilijöiden catering-ratkaisujen suunnittelussa. Mutta mitä näiden järjestelmien suunnittelu oikeasti tarkoittaa? Lue lisää tästä blogista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen