Ota kurssi kohti SeaKingiä!

SeaKing suunnittelee, toimittaa ja asentaa catering-järjestelmiä loistoristeilijöihin. Toimitukset ovat huipputeknologiaa sisältäviä, asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä mittavia kokonaisuuksia. SeaKing on ollut yhtäjaksoisesti jo yli 30 vuotta alan markkinajohtaja maailmassa. Kasvu jatkuu edelleen korkean tilauskannan ansiosta ja yritys kasvattaa nyt automaatio-osaajien joukkoaan. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi tätä tiivistä ja monipuolista työyhteisöä!

Sähköinsinööri catering alueiden valvonta- ja ohjausjärjestelmien suunnitteluun

Sähköinsinöörinä työskentelet tuotekehityksen ja asiakasprojektien parissa. Tässä tehtävässä pääset jatkokehittämään, suunnittelemaan sekä toteuttamaan SeaKingin innovatiivisia energiaa säästäviä ja operoinnin tehokkuutta parantavia valvonta- ja ohjausjärjestelmiä. Vastaat sähkösuunnittelusta ja sähkösuunnitteluohjelman ylläpidosta ja kehittämisestä. Lisäksi olet mukana tekemässä esimerkiksi systeemisuunnittelua, PLC-ohjelmointia, järjestelmäintegraatiosuunnittelua laivan muihin järjestelmiin sekä valvomassa asennustöitä ja tekemässä käyttöönottoja risteilyaluksilla. Olet tärkeässä roolissa tukemassa asiakasta järjestelmien käytössä ja energiatehokkaamman laitekäytön omaksumisessa kouluttamalla henkilökuntaa.

Tehtävään sopii teknisesti lahjakas henkilö, jolla on ratkaisukeskeinen ja itseohjautuva työote. Taustaltasi voit olla insinööri tai diplomi-insinööri.  Sinulla on mahdollisesti kokemusta logiikkaohjelmoinnista ja sähkösuunnittelusta tai kiinnostusta perehtyä aiheeseen. Myös valmistumisvaiheessa olevat insinöörit huomioidaan.

SeaKing toimii kansainvälisesti ja on lähellä asiakkaitaan, joten tehtävässä olet valmis matkustamaan 50-80 päivää vuodessa ja pärjäät kansainvälisessä ympäristössä englanniksi. Olit sitten kokeneempi alan osaaja tai uraansa aloitteleva, tehtävä mukautuu osaamisesi mukaan.

Blogistamme löydät kolme hyvää syytä, miksi SeaKing on sähköinsinöörin unelmatyöpaikka. Lisäksi olemme kirjoittaneet kattavan kokoelman yrityksen työntekijöiden uratarinoita. Pääset perehtymään SeaKingin arjessa pintaa syvemmälle niin automaatio- ja sähköinsinöörien, takuuinsinöörien kuin sähkösuunnittelijoiden tunnelmiin. Taustatyömme perusteella voimme todeta, että SeaKingillä viihdytään aidosti ja firman työntekijänä pääsee kehittämään ammattiosaamistaan alan parhaiden kanssa.

SeaKing etsii joukkoonsa sähköinsinööriä! Lue lisää tehtävän sisällöstä täältä tai skrollaa alas työpaikkailmoitukseen. Hae paikkaa 25.11. mennessä!

Avoimet Työpaikat

SeaKing Oy etsii nyt joukkoonsa laajasta tehtäväkentästä motivoituvaa sähköinsinööriä työskentelemään asiakasprojektien ja tuotekehityksen pariin!

Lisää SeaKingista

SeaKing on markkinajohtaja omalla alallaan ja omaa yli 30 vuoden kokemuksen catering-järjestelmien suunnittelusta loisto...

Eero Ahlqvist työskentelee SeaKingilla takuuinsinöörinä. SeaKing on markkinajohtaja omalla alallaan ja omaa yli 30 vuode...

Seaking on kansainvälinen markkinajohtaja loistoristeilijöiden catering-ratkaisujen suunnittelussa. Mutta mitä näiden järjestelmien suunnittelu oikeasti tarkoittaa? Lue lisää tästä blogista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen