SeaKing - Teknistä ongelmanratkaisua maailmanluokan tiimissä

SeaKing suunnittelee, toimittaa ja asentaa catering-järjestelmiä loistoristeilijöihin. Toimitukset ovat huipputeknologiaa sisältäviä, asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä mittavia kokonaisuuksia. SeaKing on ollut yhtäjaksoisesti jo yli 30 vuotta alan markkinajohtaja maailmassa. Kasvu jatkuu edelleen korkean tilauskannan ansiosta ja yritys vahvistaa takuupalvelu tiimiiään. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi tätä tiivistä ja monipuolista työyhteisöä!

Catering-järjestelmien käyttöönottaja luksusristeilijöille

Käyttöönottajana  toimit luksusristeilijöiden catering-järjestelmien käyttöönottoprojektien parissa. Tässä tehtävässä tulet työskenteemään suuren osan ajastasi uusia risteilijöitä rakentavilla telakoilla, ja työ lennättääkin sinut usein Saksaan, Ranskaan ja Italiaan. Käyttöönottoprojektit ovat monipuolisia ja mittakaavaltaan hyvin laajoja kokonaisuuksia, joissa pääset käyttämään ammattitaitoasi ja ongelmanratkaisukykyäsi.

Tehtävään etsimme teknisesti lahjakasta henkilöä, jolla on ratkaisukeskeinen ja itseohjautuva työote.  Olet valmis pitkäaikaiseenkin työskentelyyn telakoilla. Taustaltasi voit olla sähkö- tai kylmälaiteasentaja tai AMK-insinööri. Myös valmistumisvaiheessa olevat insinöörit huomioidaan.SeaKing toimii kansainvälisesti ja on lähellä asiakkaitaan, joten tehtävässä olet valmis matkustamaan 150-180 päivää vuodessa ja pärjäät kansainvälisessä ympäristössä englanniksi. Olit sitten kokeneempi alan osaaja tai aloittelija, tehtävä mukautuu osaamisesi mukaan. (Lue lisää tehtävän sisällöstä täältä)

SeaKingillä viihdytään aidosti ja työurat yrityksessä ovat pitkiä. Haastattelimme takuuinsinöörin tehtävässä vastikään aloittanutta Eeroa hänen kokemuksistaan SeaKingillä.“Olen työskennellyt SeaKingillä vasta lyhyen aikaa, mutta kaikki ovat ottaneet hyvin vastaan ja olen saanut paljon hyödyllisiä neuvoja“Eero kertoo blogissamme ensitunnelmiaan seakingiläisenä. Koko haastattelun pääset lukemaan täältä. Eeron lisäksi jututimme aiemmin Eeron työkavereita, Juhoa ja Niclasta, jotka työskentelevät suunnittelijoina SeaKingillä. Juhon ja Niclaksen ajatuksiin pääset tutustumaan tämän linkin takaa.

SeaKingilla saat erityislaatuisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi parhaiden osaajien kanssa ja nousta alan huipulle. Alta löydät linkin työpaikkailmoitukseen. Lue lisää ja hae jo tänään!

Hae paikkaa:

SeaKing Oy etsii nyt joukkoonsa itseohjautuvaa ja vastuuntuntoista Käyttöönottajaa toimimaan luksusristeilijöiden catering-järjestelmien käyttöönottoprojektien parissa!

Lue lisää täältä:

Eero Ahlqvist työskentelee SeaKingilla takuuinsinöörinä. SeaKing on markkinajohtaja omalla alallaan ja omaa yli 30 vuode...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen