SeaKing - Teknistä ongelmanratkaisua maailmanluokan tiimissä

SeaKing suunnittelee, toimittaa ja asentaa catering-järjestelmiä loistoristeilijöihin. Toimitukset ovat huipputeknologiaa sisältäviä, asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä mittavia kokonaisuuksia. SeaKing on ollut yhtäjaksoisesti jo yli 30 vuotta alan markkinajohtaja maailmassa. Kasvu jatkuu edelleen korkean tilauskannan ansiosta ja yritys vahvistaa takuupalvelutiimiään. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi tätä tiivistä ja monipuolista työyhteisöä!

Takuuinsinööri tai asentaja

Takuuinsinöörinä vastaat laivakohtaisesti takuuvaateiden arvioinneista ja hoidosta. Huolehdit varaosien toimituksista ja järjestät korjauskäynnit aluksille. Lisäksi tuet toimitusprojekteja teknisissä kysymyksissä ja vastaat niiden teknisen dokumentoinnin koonnista.

Työskentelet niin uusien risteilyalusten kuin modernisointiprojektien parissa ja työ lennättää sinut aika-ajoin Helsingin toimistolta mielenkiintoisiin kohteisiin maailmalle.

Tehtävään etsimme teknisesti lahjakasta henkilöä, jolla on ratkaisukeskeinen ja itseohjautuva työote. Viihdyt toimistossa, mutta olet myös valmis käärimään hihat ja ottamaan osaa tarvittaessa myös korjaustöihin.Taustaltasi voit olla valmistunut tai valmistumassa oleva AMK-insinööri tai sinulla voi olla tekninen ammatillinen perustutkinto. SeaKing toimii kansainvälisesti ja on lähellä asiakkaitaan, joten tehtävässä olet valmis matkustamaan 20-50 päivää vuodessa ja pärjäät kansainvälisessä ympäristössä englanniksi. Olit sitten kokeneempi alan osaaja tai aloittelija, tehtävä mukautuu osaamisesi mukaan. (Lue lisää tehtävän sisällöstä täältä).

SeaKingillä viihdytään aidosti ja työurat yrityksessä ovat pitkiä. Haastattelimme vastaavassa takuuinsinöörin tehtävässä vastikään aloittanutta Eeroa hänen kokemuksistaan SeaKingillä.

“Olen työskennellyt SeaKingillä vasta lyhyen aikaa, mutta kaikki ovat ottaneet hyvin vastaan ja olen saanut paljon hyödyllisiä neuvoja“

Eero kertoo blogissamme ensitunnelmiaan seakingiläisenä. Koko haastattelun pääset lukemaan täältä. Eeron lisäksi jututimme aiemmin Eeron työkavereita, Juhoa ja Niclasta, jotka työskentelevät suunnittelijoina SeaKingillä. Juhon ja Niclaksen ajatuksiin pääset tutustumaan tämän linkin takaa.

SeaKingilla saat erityislaatuisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi parhaiden osaajien kanssa ja nousta alan huipulle. Alta löydät linkin työpaikkailmoitukseen. Lue lisää ja hae jo tänään!

Avoimet työpaikat

SeaKing Oy etsii nyt joukkoonsa itseohjautuvaa ja hyvillä teknisillä taidoilla varustettua takuuasioiden hoitajaa.

Lue lisää blogista

Eero Ahlqvist työskentelee SeaKingilla takuuinsinöörinä. SeaKing on markkinajohtaja omalla alallaan ja omaa yli 30 vuode...

Seaking on kansainvälinen markkinajohtaja loistoristeilijöiden catering-ratkaisujen suunnittelussa. Mutta mitä näiden järjestelmien suunnittelu oikeasti tarkoittaa? Lue lisää tästä blogista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen