Palvelut yrityksille

Employer branding

Kehittämällä työnantajamielikuvaanne parannamme yrityksenne houkuttelevuutta työpaikkana ja autamme teitä erottumaan kilpailluilla työmarkkinoilla.

Miksi työnantajamielikuvaa kannattaa kehittää?

Mikäli rekrytointikampanjanne tuottavat liian vähän työnhakijoita, tai työnhakijat ovat epärelevantteja, voi ongelmana olla epäselvä työnantajamielikuva. Ulkoistamalla kehitystyön voitte keskittää henkilöstöresurssinne ydintoimintaan ja tavoittaa kohderyhmänne tehokkaammin meidän kauttamme.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Yhteistyö aTalentin kanssa on ollut loistavaa. Toiminta on ammattimaista ja tehokasta, mutta samalla hauskaa ja tiimiin voi aina luottaa. Mikään muu yritys ei löydä meille yhtä sopivia kandeja.

Linda Aro,
HR Director

@Hartwall

Tyytyväisiä asiakkaitamme

  • solita-atalent

 

Mitä on työnantajamielikuvatyö eli employer branding?

Työnantajamielikuva eli employer brand tarkoittaa kaikkia henkisiä, taloudellisia ja käytännöllisiä etuja tai heikkouksia, jotka työntekijät assosioivat yritykseesi. Toisin sanoen työnantajamielikuva kertoo yrityksestänne työnantajana, siitä, minkälaista teillä on olla töissä, mitä yrityksenne työntekijät tekevät ja mitkä yrityksenne arvot ovat. Alla olevalla videolla kerromme tarkemmin, mitkä eri tekijät vaikuttavat työnantajamielikuvaan:

Employer branding palvelumme:

Markkinointikampanjat

Markkinointikampanjoilla saatte lisää näkyvyyttä yrityksenne työpaikkailmoituksille ja varmistatte, että ne tavoittavat haluamanne yleisön. Ne ovat hyödyllisiä silloin, kun hakemanne profiilit ovat haastavia tavoittaa tai yrityksenne on hakijoille vielä tuntematon. Kampanjoita toteutetaan sosiaalisessa mediassa sekä verkkosivuillamme.

Rekrytointitapahtumat

Rekrytointitapahtumien avulla pääsette tutustumaan potentiaalisiin hakijoihin ja rekrytoitte sopivat osaajat nopeammin. Autamme teitä määrittämään tavoitteet ja kohderyhmän, sekä markkinoimaan tapahtumaa.

Trainee- ja Graduate-ohjelmat

Harjoittelupaikat ovat sijoitus organisaationne pitkän aikavälin kasvuun. Hyvin toteutettu trainee-ohjelma lisää yrityksenne houkuttelevuutta työnantajana, tutustuttaa ja sitouttaa nuoria lahjakkuuksia yritykseenne.

Työnantajamielikuvan konsultointi

Autamme teitä analysoimaan työnantajamielikuvaanne kohderyhmänne näkökulmasta ja parantamaan rekrytointiviestintäänne heitä kohtaan. Konsultointi auttaa löytämään uusia ideoita rekrytointiinne, erottumaan kilpailijoista, sitouttamaan työntekijöitä yritykseenne ja tavoittamaan haluamanne osaajat.

Tutkimus Nuorten ammattilaisten valmiuksista työelämässä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen

 

Mitä hyötyä on hyvästä työnantajamielikuvasta?

Se auttaa yritystänne erottumaan edukseen työmarkkinoilla

Tutkimusten mukaan hyvä työnantajamielikuva on ratkaisevassa roolissa rekrytoinnin onnistumisen kannalta. Hyvin toteutettuna työnantajamielikuva kertoo miltä yrityksen arki oikeasti näyttää, keitä yrityksessä työskentelee ja millaisissa tehtävissä. Rehellinen ja läpinäkyvä viestintä houkuttelee potentiaalisia kandidaatteja sekä sitouttaa nykyisiä työntekijöitä – työpaikastaan ylpeä henkilöstö on yritykselle parasta mainosta. 

Se houkuttelee parhaat osaajat

Hyvällä työnantajamielikuvalla voidaan parhaimmillaan saavuttaa tilanne, jossa yrityksen ei pidä edes avata julkista rekrytointikampanjaa, sillä sopivat osaajat löydetään avoimien hakemusten ja yhteydenottojen kautta. Tämä johtaa säästöihin rekrytoinnin kustannuksissa sillä yrityksen ei tarvitse käyttää resursseja rekrytointimarkkinointiin ja houkutteluun.

Se madaltaa vaihtuvuutta ja parantaa yrityksen tulosta

Rekrytointi on aina suuri investointi. Sen kustannukset eivät sisällä vain rekrytointiprosessiin käytettyjä työtunteja ja markkinointimateriaalin hintaa vaan myös työntekijöiden perehdyttämisen ja mahdollisen uusintarekrytoitoinnin kustannukset. Koska onnistunut työnantajamielikuva auttaa houkuttelemaan parhaat työnhakijat ja toisaalta vähentää virherekrytointien määrää, sen ROI voidaan mitata rekrytoinnin madaltuneina kokonaiskustannuksina.

Kokemuksia aTalentista

Lue, mitä asiakkaamme ovat meistä sanoneet.

aTalent rakensi nopealla aikataululla Business Finlandin työnantajamielikuvan näköisen rekrytointikampanjan, jolla tavoitettiin juuri meille sopivat hakijat. Yhteistyö heidän kanssa sujui erinomaisesti.

Pilvi Määttänen, HR Business Partner

@Business Finland

Lue case study

Yhteistyö aTalentin kanssa on ollut loistavaa. Toiminta on ammattimaista ja tehokasta, mutta samalla hauskaa ja tiimiin voi aina luottaa. Mikään muu yritys ei löydä meille yhtä sopivia kandeja.

Linda Aro, HR Director

@Hartwall

Lue case study

Tapahtuma sujui jopa paremmin kuin osasin odottaa!

Meri, Recruitment Coordinator

@Nokia

Lue case study

At Kamu we look for passionate and excellent people. aTalent has been instrumental to our growth.

Simon, CEO

@Kamu Ltd

Lue case study

Ota yhteyttä!

Niklas kertoo mielellään lisää työnantajamielikuvatyöstä. Soita ja pyydä tarjousta.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen