Teknologia-alan rekrytointi

Yli 15 vuoden kokemus, asiantunteva tiimi sekä kattavat verkostot tekevät meistä erinomaisen kumppanin teknologia-alan rekrytointeihin.

Teknologia-alalla vallitsee työntekijän markkinat

Suomessa on valtava pula pätevistä teknologiaosaajista, sillä arvioiden mukaan välitön tarve on jopa tuhansille ohjelmistokehittäjille. Tästä johtuen teknologia-alalla vallitsee työntekijän markkinat ja parhailla osaajilla on valinnanvaraa niin työpaikkojen välillä kuin työehtojen neuvottelussa.

aTalentin kanssa hommat toimivat aina suoraviivaisesti ja helposti.

Julia Hämäläinen, Global HR Operations Lead

@Smartly.io

Tyytyväisiä asiakkaitamme

 

Mitä teknologiaosaajat odottavat rekrytointiprosessilta

Yhteyshenkilöä joka puhuu alan kieltä

Rekrytoivien yritysten on tiedettävä miten ja mistä eri teknologiaosaajien kohderyhmää etsiä, minkälaisia asioita osaajat pitävät arvossa ja miten työtarjoukset kannattaa eri osaajille muotoilla. Siksi on tärkeää, että työnhakija saa työnhakuvaiheessa kuulla avoinna olevasta paikasta alaa ymmärtävältä asiantuntijalta.

Huipputason hakijakokemusta ja nopeaa rekrytointiprosessia

Hakijakokemuksen ja rekrytointiviestinnän tulee olla suunniteltua, sillä turhat katkot, kömmähdykset ja prosessin pitkä kesto jäävät hakijoiden mieleen. Tutkimuksemme mukaan onnistuneen rekrytoinnin kannalta on tärkeää, että prosessi on nopea ja sen vaiheista viestitään avoimesti. Huono hakijakokemus heijastuu suoraan yrityksen työnantajamielikuvaan ja yksittäisen rekrytoinnin onnistumiseen.

Miksi käyttää aTalentia teknologiaosaajien rekrytointiin

Teknologia-alan ammattilaisista koostuva tiimi

Teknologiarekrytointiin erikoistuneet ammattilaisemme ovat kumppaninasi koko rekrytointiprosessin ajan. Laajan asiantuntemuksemme ansiosta osaamme sanoittaa yrityksesi tarpeet houkuttelevaksi tarjoukseksi. Pidämme tiivistä yhteyttä teknologiaosaajien kanssa, jotta saamme tietää, minkälaisia odotuksia ja toiveita heillä on urakehityksensä varalle. Huolehdimme myös, että eri rooleihin löytyy juuri oikeanlaista osaamista: esimerkiksi konsulttirooleihin etsitään henkilö, joka osaa ohjelmiston kehittämisen lisäksi myös perustella asiakkaalle, miksi tietynlaista ohjelmistoa tehdään.

Nopea ja joustava rekrytointiprosessi

On yleistä, että vain päivän tai kahden viivästys rekrytointiprosessissa johtaa halutuimpien hakijoiden menettämiseen, sillä kilpailu heistä on kovaa. Tiimimme pitää huolen, että rekrytointi etenee nopeasti ja saumattomasti ja että työnhakijoiden kanssa kommunikoidaan aktiivisesti. Teknologia-ala koostuu monista eri osa-alueita, ja siksi rekrytointipalvelun on myös taivuttava erilaisille tehtäville sopivaksi. Meille onkin tärkeää tietää mitä etsit, jotta voimme räätälöidä prosessin tarpeidesi mukaisesti.

Erinomainen hakijakokemus

Hyväkään työnhakija ei välttämättä täytä kaikkia hakemansa paikan vaatimuksia, mutta hän saattaa silti olla potentiaalinen rekrytointi tulevaisuudessa. Huolehdimme hakijakokemuksesta, jotta hakijat kokevat työnantajabrändisi houkuttelevaksi myös pitkällä aikavälillä. Työnhakijat keskustelevat hakijakokemuksestaan verkostoilleen, joten kun myös karsiutuneet kandidaatit jakavat positiivista palautetta hakuprosessista, onnistut rekrytoinnissa myös tulevaisuudessa.

Kattavat verkostot

Olemme rakentaneet 15 vuoden aikana laajat yhteistyöverkostot muun muassa Suomen tärkeimpiin teknologia-alan opiskelijajärjestöihin, eli meillä on kontaktit teknologia-alan parhaimmistoon jo heidän uransa alkuvaiheista alkaen.

Trustmary Reviews

Ota yhteyttä.

Laura kertoo mielellään lisää teknologia-alan rekrytoinnista. Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!

Hyväksyn Tietosuojaselosteen

Palvelumme yrityksille

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen