Tekniikan alan rekrytointi

Yli 15 vuoden kokemus, asiantunteva tiimi sekä kattavat verkostot tekevät meistä loistavan kumppanin tekniikan alan rekrytointeihin.

Tekniikan alan rekrytointi

Teknologiateollisuudessa vallitsee merkittävä osaajapula, sillä Teknologiateollisuus ry:n mukaan alalla on tälläkin hetkellä tuhansien työntekijöiden vaje. Rekrytointimarkkinoilla tämä tarkoittaa, että parhaat tekniikan alan osaajat viedään käsistä.

Yhteistyö aTalentin kanssa on ollut loistavaa. Toiminta on ammattimaista ja tehokasta ja tiimiin voi aina luottaa. Mikään muu yritys ei löydä meille yhtä sopivia kandeja.

Linda Aro, HR Director

@Hartwall

Tyytyväisiä asiakkaitamme

 

Mitä tekniikan alan asiantuntijat odottavat rekrytointiprosessilta

Virheetöntä hakijakokemusta

Koska parhaat tekniikan alan osaajat viedään käsistä, tulee hakijakokemukseen ja rekrytointiviestintään kiinnittää erityistä huomiota. Tutkimuksemme mukaan tekniikan alan osaajat arvostavat tehokasta viestintää sekä prosessin etenemisestä että valintapäätöksistä. Huono viestintä voi pahimmillaan johtaa parhaiden hakijoiden menettämiseen. Huono hakijakokemus heijastuu myös suoraan yrityksen työnantajamielikuvaan ja tulevaisuuden rekrytointien onnistumiseen.

Suorasanaista viestintää tehtävästä

Alan osaajat arvostavat yrityksiä, jotka kertovat työtehtävien kaunistelun sijaan avoimesti mitä markkinoitu tehtävä sisältää, mitä siinä suoriutuminen vaatii ja mitä etuuksia yritys tarjoaa työntekijöilleen.

Miksi valita aTalent kumppaniksi teknologiateollisuuden rekrytointeihin

Tekniikan alaan erikoistunut tiimi

Insinöörien rekrytointiin erikoistunut tiimimme tukee sinua koko rekrytointiprosessin ajan. Tiimin jäsenet kehittävät jatkuvasti osaamistaan niin alan yritysten, opiskelijajärjestöjen kuin muiden sidosryhmien avulla. Trendien tasalla olevat rekrytoijamme osaavat kertoa millaista osaamista markkinoilta on saatavilla ja millaisin edellytyksin.

Laaja-alainen ymmärrys alan tehtävistä

Tekniikan alan rekrytoinneissa tarpeet vaihtelevat aina infra- ja talorakentamisesta valmistavaan ase- ja laivateollisuuteen. Rekrytoimme ennakkoluulottomasti osaajia kaikenlaisiin profiileihin.

Erinomainen hakijakokemus

Hyväkään työnhakija ei välttämättä täytä kaikkia hakemansa paikan vaatimuksia, mutta hän saattaa silti olla potentiaalinen rekrytointi tulevaisuudessa. Huolehdimme onnistuneesta hakijakokemuksesta, jotta hakijat kokevat työnantajabrändisi houkuttelevaksi myös pitkällä aikavälillä. Työnhakijat keskustelevat hakijakokemuksestaan verkostoilleen, joten kun karsiutuneetkin kandidaatit jakavat positiivista palautetta hakuprosessista, onnistut rekrytoinnissa myös tulevaisuudessa.

Kattavat verkostot

Olemme rakentaneet 15 vuoden aikana laajat yhteistyöverkostot muun muassa Suomen tärkeimpiin tekniikan alan opiskelijajärjestöihin, eli meillä on kontaktit insinöörien parhaimmistoon jo heidän uransa alkuvaiheista alkaen.

Trustmary Reviews

Ota yhteyttä!

Mia kertoo mielellään lisää tekniikan alan rekrytoinnista. Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!

Hyväksyn Tietosuojaselosteen

Palvelumme yrityksille

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen