SRV - Harjoittelu tekee mestarin

SRV etsii nyt kesälle 2019 harjoittelijoita haalarihommista mestarin ja insinöörin paikkoihin asti. Valituilla henkilöillä on myös mahdollista jatkaa kesän jälkeen SRV:n omassa trainee-ohjelmassa, jota pitkin voi luoda yksilöllisen ja joustavan harjoittelijapolun talon sisällä.

SRV on rohkea rakennusalan kehittäjä ja uudistaja, jonka tehtävänä on elämänlaadun parantaminen vastuullisesti rakennetun ympäristön kestävillä ratkaisuilla. SRV on 1987 perustettu pörssiyhtiö, joka toimii Suomessa, Venäjällä ja Virossa. Liikevaihto vuonna 2017 oli yli 1,1 miljardia euroa. SRV:läisiä on tällä hetkellä yli tuhat ja lisäksi SRV:n hankkeissa on apuna lähes 4 000 alihankkijan verkosto. Toimintamme perustuu avoimeen yhteistyöhön, turvalliseen ja vastuulliseen tapaan toimia.

SRV tunnetaan haastavista ja rohkeista hankkeista ja on erityisesti edelläkävijä kaupunkikeskustojen kehittämisessä. SRV:n mielenkiintoisista hankkeista löytyy muun muassa Kalasataman REDI, Helsingin Musiikkitalo, Keski-Suomen sairaala Nova Jyväskylässä, Kehä I Keilaniemessä, Koivusaaren metroasema, Keravan keskusta, Tapiolan keskus sekä Tampereen Kansi ja Areena.

”Me SRV:llä emme rakenna pelkästään rakennuksia. Me rakennamme myös elämyksiä. Asumisen, viihteen, urheilun ja kulttuurin kuluttajille. Tampereen Kansi ja Areena- hanke on tästä erinomainen esimerkki. Tervetuloa rakentamaan elämyksiä aitiopaikalle” Jouni Hämäläinen, tuotantojohtaja, SRV

SRV:llä kaiken keskiössä on aina ihminen. Oli kyse sitten uuteen asuntoon muuttavasta henkilöstä tai SRV:n omasta työntekijästä, tämä ihmisen kokoinen yritys näkee ihmiset yksilöinä. Vaikka kyseessä on pörssiyritys löytyy taustalta perheyrityksen arvomaailma ja ihmiskeskeinen lähestyminen asioihin.

Jo kolmatta kertaa yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

Innostuneet ja motivoituneet huipputekijät ovat olennaisessa osassa SRV:n onnistumisia. Tästä syystä SRV onkin jo kolmatta kertaa palkittu yhtenä Suomen innostavimmista työpaikoista. Corporate Spiritin toteuttaman henkilöstötutkimuksen mukaan SRV:n työntekijät arvostavat erityisesti työnantajan tekemiä panostuksia työhyvinvointiin ja ammatilliseen kehittymiseen. SRV:llä on kehitetty omiin koulutustarpeisiin STEP Academy, jonka kautta työntekijät pystyvät kehittämään omaa osaamistaan alan koulutuksilla ja suorittamaan esimerkiksi työlle olennaisia pätevyyksiä.

Työviihtyvyyteen on panostettu SRV:llä. SRV Viihdytys on aktiivinen henkilökunnan vapaa-ajan kerho, joka on mukana liikunnassa ja kulttuurissa sekä järjestää erilaisia kursseja ja lajikokeiluita ympäri vuoden. Aktiviteetit saattavat pitää sisällään esimerkiksi kaikkea graffiteista tennikseen ja tapahtumia oopperasta ralliautoiluun ja kylpylävierailuista talviliikuntapäivään.

Vala urallesi vahva kivijalka harjoittelun avulla

Ei ole väliä oletko vasta rakennusalaa aloitteleva vai jo työkokemusta alalta saanut, mahdollisuuksia työllistyä on tarjolla joustavasti ja erilaiset yksilöt huomioiden. Harjoittelu sekä kesätyö ovat erinomainen polku mahdolliseen lopputyöpaikkaan sekä lopulta myös vakinaiseen työpaikkaan SRV:llä. Osalla harjoittelijoista on myös mahdollisuus kesätyön jälkeen valikoitua mukaan SRV:n trainee-ohjelmaan, jossa osallistuja saa laajemman näkökulman SRV:n toimintoihin. Ohjelmassa traineet pääsevät tutustumaan muun muassa SRV:n kärkihankkeisiin, osallistumaan koulutuksiin ja seminaareihin sekä pääsevät osaksi trainee-yhteisöä.

Suomi ei ole vielä valmis, joten tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden viihtyisiä kaupunkeja, koteja ja työpaikkoja! Lue alta lisää nyt avoimista harjoittelupaikoista sekä blogistamme SRV:n työntekijöiden uratarinat ja millaista on työskentely SRV:llä. Lisää tietoa SRV:stä löydät myös heidän sivuilta www.srv.fi

Voit myös tulla juttelemaan kasvokkain SRV:n kesätyöpaikoista alla oleviin tapahtumiin:

  • Summer Job Day, Aalto, 17.1.2019
  • Rakennusalan yritystapahtuma, TTY 17.1.2019
  • Portti työelämään, Tampereen ammattikorkeakoulu 22.1.2019
  • SRV-polkuja -tapahtuma, Metropolian Myllypuron kampuksella 24.1.2019

Avoimet työpaikat

SRV

Etsimme rakennusalasta innostuneita haalariharjoittelijoita SRV:lle pääkaupunkiseudun ja Pirkanmaan lisäksi myös Oulun, Jyväskylän sekä Turun alueyksiköiden työmaille kesäksi 2019.

SRV

Etsimme rakennusalasta innostuneita mestariharjoittelijoita SRV:lle pääkaupunkiseudun ja Pirkanmaan lisäksi myös Oulun, Jyväskylän sekä Turun alueyksiköiden työmaille kesäksi 2019.

SRV

Etsimme rakennusalasta innostuneita insinööriharjoittelijoita SRV:lle pääkaupunkiseudun ja Pirkanmaan lisäksi myös Oulun, Jyväskylän sekä Turun alueyksiköiden työmaille kesäksi 2019.

SRV

Etsimme infra-alasta innostuneita haalariharjoittelijoita SRV:lle pääkaupunkiseudun työmaille kesäksi 2019 - kenties juuri sinua?

SRV

Etsimme infra-alasta innostuneita mestariharjoittelijoita SRV:lle pääkaupunkiseudun työmaille kesäksi 2019 - kenties juuri sinua?

SRV

Etsimme infra-alasta innostuneita insinööriharjoittelijoita SRV:lle pääkaupunkiseudun työmaille kesäksi 2019 - kenties juuri sinua?

SRV

Etsimme rohkeaa rakennusalasta, erityisesti tietomallipohjaisesta määrähallinnasta kiinnostunutta insinööriharjoittelijaa SRV:lle kesäksi 2019.

SRV

Etsimme talotekniikasta innostuneita mestari- ja insinööriharjoittelijoita SRV:lle pääkaupunkiseudun työmaille kesäksi 2019.

SRV

Etsimme rohkeaa rakennusalasta, erityisesti hankintatoimesta kiinnostunutta hankintainsinööriharjoittelijaa SRV:lle kesäksi 2019.

Lue lisää blogistamme

Paulus edustaa SRV:n nuorta sukupolvea. Hän aloitti talossa työnjohdon harjoittelussa 2018 kesällä, jonka jälkeen hän jä...

Antti on työskennellyt rakennusalan tehtävissä jo yli vuosikymmenen verran. Hän työskentelee tällä hetkellä SRV:llä proj...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen