Tervetuloa elämäsi kylmimpään työhaastatteluun!

Kun mietitään rekrytointitapahtumaa tai pankkialaa, ei ensimmäiseksi mieleen tule jäähalli tai toppatakit. Aktia on kuitenkin päättänyt kutsua 50 innokasta kaupallisen alan osaajaa mukaan rekrytointitapahtumaansa, joka järjestetään Helsingin Jäähallissa 31.1.2019. Aktian rekrytointitapahtuma koostuu workshopeista ja lyhyestä speed dating -työhaastattelusta. Sokerina pohjalla hakijoille tarjotaan myös mahdollisuus päästä katsomaan HIFK-Saipa -peliä.Tapahtuman tarkoituksena on rekrytoida osaavia nuoria kesätöihin erilaisiin tehtäviin Aktialle.

Osaavasti

Aktia on pieni pankki suurella sydämellä, ja arvot ovat oikeasti läsnä jokapäiväisessä työssä: yhdessä, osaavasti ja rohkeasti. Aktia tarjoaa laajan valikoiman pankki-, varainhoito-, vakuutus- ja kiinteistönvälitysratkaisuja niin sisämaassa kuin rannikkoalueillakin. Aktialla on noin 380 000 asiakasta, joita palvellaan konttoreissa, verkossa, mobiileissa käyttöliittymissä ja puhelimitse. Aktian tapahtuman luonne jo kuitenkin kertoo, ettei ole kyse aivan tavallisesta pankista, jossa istutaan pikkutakit päällä joka päivä.

Rohkeasti

Moni Aktialla aloittanut työntekijä onkin ollut yllättynyt siitä, kuinka paljon vastuuta uusillekin työntekijöille annetaan. Vastuuta jaetaan kuitenkaan unohtamatta tukea työntekijää. Aktialla pääsee mukaan päätöksentekoon ja kehitysprosesseihin, kunhan vain sanoo ajatuksensa ääneen ja perustelee näkemyksensä. Monesti uusia toimintatapoja onkin löytynyt juuri näin – jonkun tuodessa uuden ajatuksen esiin.

Yhdessä

Pienen pankin etuja on, että nuoretkin työntekijät pääsevät vaikuttamaan päätöksentekoon, eikä kynnystä kysyä apua tai ehdottaa ideoita synny roolista riippumatta. Aktia etsiikin nyt joukkoonsa nuoria ja rohkeita osaajia, jotka ovat innokkaita ja kehittymishaluisia. Aktia panostaa vahvasti tiimityöskentelyyn ja arvostaa tiimihenkisyyttä. Tämä näkyy esimerkiksi tiimien välisenä vapaa-ajan viettona, ja moni onkin löytänyt sydänystäviä työpaikalta.

Jos pankkiala kiinnostaa sinua, pidät tiimityöskentelystä ja jaat mielelläsi kehitysideoita eteenpäin, saatat hyvinkin olla etsimämme tyyppi! Lähetä meille CV:si 21.01.2019 mennessä PDF-muodossa ja ala valmistautua elämäsi kylmimpään pankkihaastatteluun. Alta löydät avoimet työpaikat!

Avoimet työpaikat

Etsimme nyt Aktialle pankkialasta kiinnostuneita kesätyöntekijöitä monipuolisiin tehtäviin useisiin eri kohteisiin!

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen