Töihin Korjauspartnereille

Korjauspartnerit Oy on korjausrakentamiseen erikoistunut, nuorekas ja dynaaminen yritys, joka pyrkii alansa ehdottomaksi mielipidejohtajaksi.

Korjauspartnerit etsii nyt joukkoonsa uusia osaajia LVI-suunnittelun ja -valvonnan, projektinhallinnan, rakennesuunnittelun sekä rakennusteknisen valvonnan ja kuntotutkimusten pariin. Haasteellisia tehtäviä on tarjolla sekä kokeneille alan ammattilaisille että uraansa aloitteleville henkilöille, jotka haluavat päästä kasvamaan oman alansa ammattilaisiksi vastuullisessa työympäristössä. Paikkoja on niin Helsingissä kuin Turussakin.

Korjauspartnerit lyhyesti

Korjauspartnerit on 2017 perustettu, voimakkaasti kasvava ja työstään palkittu korjausrakentamiseen erikoistunut yritys, jolla on nuoresta iästään huolimatta alan kokenein henkilökunta. Innovatiivisten palvelukokonaisuuksien lisäksi Korjauspartnerit on alansa edelläkävijä virtuaalisten suunnittelu- ja havainnollistamistekniikoiden käytössä. Yhtiön palvelut kattavat kaikki korjausrakentamiseen liittyvät osa-alueet:

 • Hankekehitys
 • Hankesuunnittelu
 • Toteutussuunnittelu
 • Urakoiden valvonta
 • Projektinjohto

Korjauspartnerien tulevaisuus on rakennettu vakaalle pohjalle. Yhtiön henkilökunta on alan ehdotonta kärkeä, minkä lisäksi yhtiön taustalla vaikuttavilla osakkailla on kymmenien vuosien kokemus toimialasta. Ennen Korjauspartnereita kaikki kahdeksan osakasta olivat siirtyneet yrityskaupan kautta monikansalliseen yritykseen, mutta suureen konserniin jäämisen sijaan he päättivät perustaa oman yhtiönsä.

Perustajajäsenten tavoitteena olikin rakentaa ketterä ja dynaaminen tiimi, joka kykenisi liikkumaan ja kehittymään muita alan toimijoita nopeammin ja joustavammin. Tämä visio on toteutunut erinomaisesti ja Korjauspartnerit on onnistunut kasvamaan kannattavasti ilman ulkoista rahoitusta saavuttaen yli miljoonan euron liikevaihdon jo ensimmäisen tilikautensa aikana.

Toisen tilikauden aikana perustettiin Korjauspartnerit Turku Oy, jossa osakkaina on Korjauspartnerit Oy:n lisäksi kolme turkulaista korjausrakentamisen ammattilaista, myöskin tuttuja samasta kansainvälisestä konsernista. Toisen tilikauden yhteenlaskettu liikevaihto olikin sitten jo 2 miljoonaa euroa.

Seuraavan kolmen vuoden tavoite on kasvaa 50 henkeä työllistäväksi asiantuntijaorganisaatioksi, joka tunnetaan alan kiistattomana kärkiosaajana. Näemme yhtiömme korjausrakentamisen mentorina. Kun alalla tarvitaan kovaa osaamista, tietävät kaikki kääntyä juuri meidän puoleemme, kertoo Korjauspartnerien toimitusjohtaja Arto Hakkarainen.

Yhtiö, jossa hierarkiat saavat purkutuomion

Korjauspartnerien toimintaa kuvaa parhaiten juurikin sana partneri – kyseessä ei ole yhden miehen show, vaan asiat tehdään yhdessä ja yhteistyössä. Asiat voidaan aiheesta riippumatta puhua auki vapaasti ja avoimesti. LVI-suunnittelijana ja energia-asiantuntijana työskentelevä Joni Marttila kiittelee, että toimitusjohtajan ovi on aina avoin ja hänelle saa jakaa omat ajatukset ja huolet. Arto pitää avointa kommunikaatiota hyvän työympäristön avaintekijänä:

“Huoneessani on ovi sitä varten, että siitä voi kävellä sisään mikäli haluaa tulla keskustelemaan. Ovet ovat siitä kivoja, että ne voi tarpeen mukaan laittaa kiinni jos on pakko saada rauhaa, mutta muuten ne pysyvät auki kaikille.”

Hierarkioiden ja yritysrakenteiden luomisen sijaan Korjauspartnereilla pyritäänkin niiden aktiiviseen poistamiseen.

Työntekijä on kaiken keskiössä

Korjauspartnereilla on yhtiön perustamisesta lähtien ollut tärkeää rakentaa hyvinvoiva ja työstään nauttiva tiimi. Yhtiön perustajien mukaan tämä on ehdoton vaatimus asiantuntijaorganisaation menestyksen kannalta. Arton mukaan tiimin hyvinvointi korreloi suoraan yrityksen menestyksen kanssa: 

“Kun työntekijällä on hyvä olla, hän tykkää tehdä töitä. Kun työntekijä tykkää työstään, hän suoriutuu tehtävistään paremmin. Tämä taasen johtaa tyytyväisiin asiakkaisiin ja kannattavaan liiketoimintaan.” 

Korjauspartnerit tarjoaakin työntekijöilleen muun muassa:

 • Mielenkiintoiset ja haastavat tehtävät ensimmäisestä päivästä alkaen
 • Mahdollisuuden kehittyä oman alan asiantuntijaksi
 • Kilpailukykyisen palkan
 • Ympärivuotisen matkavakuutuksen
 • Tapaturmavakuutuksen
 • Alan kattavimmat terveydenhuoltopalvelut

Hyvien työetujen lisäksi on tärkeää, että kaikilla työntekijöillä on turvallinen työympäristö kehittyä. Tämä tarkoittaa, että uutta työntekijää ei heitetä yksin syvään päätyyn (esimerkiksi yhtiökokoukseen). Sen sijaan hänellä on aina tarvittaessa kokenut kollega tukemassa ja auttamassa oppimisessa.

Henkilökohtainen kehitys ratkaisee

Dynaamisena ja nopeasti kehittyvänä yrityksenä Korjauspartnerit toivottavat tervetulleiksi joukkoonsa sekä uransa alussa olevia että jo kokeneita alan ammattilaisia. Tärkeintä on muutosvalmius sekä kiinnostus kasvaa yrityksen mukana. Koska yhtiön tavoitteena on kehittää alaa ja kokeilla uusia toimintamalleja, ei yhtiön ole mahdollista rekrytoida työntekijöitä, jotka ovat juurtuneet yksittäisiin tapoihin. Kaikki Korjauspartnerien työntekijät ovat mukana asiakastyössä, joten hyvät sosiaaliset taidot ovat olennainen osa jokaisen työntekijän työkalupakkia. Ei kuitenkaan ole tarve olla ekstrovertti, kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen tuleminen riittää.

Korjauspartnerien henkilöstö virkistäytymässä Suomen luonnossa.

Koska Korjauspartnerit ovat nimensä mukaisesti partnereita, on jokaisella työntekijällä mahdollisuus päästä kehittämään itsensä lisäksi myös koko organisaatiota. Yhtiön tavoitteena on laajentaa toimintaansa uusille toimialoille. Viimeisimpänä esimerkkinä tästä KP Industrial Oy, joka on Korjauspartnerit Oy:n teollisuuden konsultointiin erikoistunut osakkuusyhtiö. 

Tämä tarkoittaa uusia tehtävänkuvia ja mahdollisuuksia niin nykyisille kuin myös uusille työntekijöille. Koska Korjauspartnereilla vältetään jäykkiä organisaatiorakenteita, on jokaisella työntekijällä mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaansa oppimisen ja näyttöjen kautta.

Korjausparnerit etsii nyt joukkoonsa uusia osaajia. Katso tehtävien tarkemmat tiedot alla olevista linkeistä ja hae jo tänään!

Töihin Korjauspartnereille

Korjauspartnerit etsii nyt kehittymishaluista LVI-suunnittelijaa Helsingin Vallilan toimistolle (Turun toimipiste neuvoteltavissa) monipuolisten LVI-suunnittelutehtävien pariin!

Korjauspartnerit etsii nyt kehittymishaluista Projekti-insinööriä Helsingin Vallilan (Turun toimipiste neuvoteltavissa) toimistolle työskentelemään liike- ja toimitilapalveluiden projektinhoidon sekä rakennuttamisen pariin!

Korjauspartnerit etsii nyt kokenutta Projektipäällikköä Helsingin Vallilan (Turun toimipiste neuvoteltavissa) toimistolle työskentelemään liike- ja toimitilapalveluiden projektinjohdon sekä rakennuttamisen pariin!

Korjauspartnerit hakee nyt kehittymishaluista rakennusteknistä valvojaa Turkuun. Tässä tehtävässä pääset tekemään monipuolisesti valvontatehtäviä erilaisissa korjausrakentamiskohteissa!

Korjauspartnerit etsii kehittymishaluista rakennusteknistä asiantuntijaa Turkuun. Tässä tehtävässä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia kuntotutkimuksen tehtäviä kuten kiinteistöjen kuntotarkatuksia ja rakenteiden kuntotutkimuksia!

Korjauspartnerit etsii nyt LVI-valvojaa Helsinkiin! Voit olla urasi alkuvaiheessa tai kokeneempi tekijä, Korjauspartnereilla saat tarvittavan tuen asiantuntijuutesi kehittymiseen.

Korjauspartnerit etsii nyt kehittymishaluista suunnitteluassistenttia Turkuun. Tässä tehtävässä pääset ottamaan urasi ensiaskeleita rennossa, mutta asiantuntevassa tiimissä!

Korjauspartnerit etsii nyt rakennesuunnittelijaa Turkuun. Tässä roolissa pääset tekemään monipuolisesti rakennesuunnittelun tehtäviä erilaisissa korjausrakentamiskohteissa!

Lisää Korjauspartnereista

Lue minkälaista työ Korjauspartnereilla on ja miten se eroaa muista korjausrakentamisen alan työnantajista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen