Verohallinto – työpaikka Sinulle?

Vallilan toimipisteeseen sisälle astellessa näkymä on valoisa, avoin ja vehreä. Se ei vastaa ollenkaan sitä mielikuvaa, joka ihmisillä saattaa olla valtion virastosta. Avoimuus on olennaisesti läsnä myös Verohallinnon arjessa sillä heidän toiminnan pitää olla läpinäkyvää ja avointa. Harmautta löytyy ihmisten sijasta lähinnä mukavista ja ergonomisista istuimista aulan valopihalla. Verohallinnossa työskentelee noin 5 300 ammattilaista 100 eri toimipisteessä ympäri Suomea. Verossa työskentelee verotuksen eri alueiden asiantuntijoiden lisäksi myös esimerkiksi tietotekniikan, taloushallinnon ja viestinnän asiantuntijoita.

Mikä tekee Verohallinnosta erinomaisen työnantajan?

Lue tästä myös Helin ja Pekan haastattelu, jossa he kertovat tarkemmin millaista työskentely Verohallinnolla ICT-järjestelmäasiantuntijan roolissa oikein on.

Moderni talo jossa työvälineet ja työtavat ovat kunnossa

Verohallinnolla käytetään nykyaikaisia työvälineitä, jotka helpottavat työntekijöiden arkea ja lisäävät työn tehokkuutta ja laatua. Työtapojen puolesta ei olla jumitettu yhteen tapaan, vaan Verohallinnolla ollaan kokeilunhaluisia ja etsitään innovatiivisesti uusia tapoja toimia, Tällöin työtavat tukevat työntekijöiden viihtymistä ja kehittymistä. Moderni teknologia mahdollistaa töiden tekemisen sijainnista riippumatta ja kun työn tekeminen ei ole sidottu tiettyyn paikkaan, lisääntyy myös vuorovaikutus ihmisten välillä luontevasti.

Verohallinnossa olet avainpaikassa ja kiinni ajassa: työsi näkyy ja vaikuttaa laajasti.

Omalla työlläsi pystyt edesauttamaan Verohallinnon sekä yhteiskuntamme jäsenten arkea. Tavoite on, ettei ihmisten tarvitsisi edes ajatella Verohallintoa, verotuksen ollessa niin sujuvaa. Työssäsi Verohallinnolla tuet suomalaisen yhteiskunnan rakenteita ja olet omalta osaltasi varmistamassa hyvinvointiyhteiskuntamme palveluiden saatavuutta.

Verohallinto rekrytoi nyt IT-alan talentteja moniin mielenkiintoisiin tehtäviin. Oletko Sinä yksi heistä? Katso avoinna olevat työtehtävät alta ja hae, mikäli haluat olla mukana turvaamassa hyvinvointiyhteiskuntamme rakenteita.

Jos vielä haluat kuulla tarkemmin millaista on työskennellä Verohallinnossa, katso Helin, Nickin ja Minnan näkemys siihen.

aTalent Recruiting is a recruiting company owned by Aalto University student and alumni associations. We are specialized in the professional development of university students and graduates.

aTalent Recruiting
Autotalon 12. krs, Kamppi
Salomonkatu 17 B
00100 Helsinki

mautic is open source marketing automation