Wihuri Oy Tekninen Kauppa vahvistaa taloushallinnon tiimiään

Haluaisitko sinä olla osa kansainvälistä monialakonsernia, joka on kuitenkin myös suomalainen perheyhtiö? Wihuri Oy Tekninen Kauppa rekrytoi nyt taloushallinnon osaajia Vantaan toimipisteeseen.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on osa Wihuri-konsernia, jonka pitkä historia ulottuu yli 100 vuoden päähän. Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen monialakonserni, jonka neljä toimialaa ovat tekninen kauppa, pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta ja liikelentotoiminta. Löydät wihurilaiset siis maalta, mereltä ja ilmasta. Työntekijöitä konsernissa on noin 5200 ja liikevaihto on yli 1,9 miljardia euroa. Vaikka konsernin toiminta on maailmanlaajuista ja se toimii yli 30 maassa, ovat yhtiön juuret yhä vahvasti suomalaiset.

Korkeaa laatua ja ammattitaitoista palvelua

Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija, joka on palvellut kokonaisvaltaisesti suomalaisia asiakkaitaan jo usean vuosikymmenen ajan. Tekninen Kauppa tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia tuotteita sekä asiantuntevaa ja ammattimaista jälkimarkkinointia. Asiakkaiden tarpeista huolehtiminen ja korkealaatuinen palvelu ovat Tekniselle Kaupalle tärkeitä ja henkilöstöstä yli 40 prosenttia työskenteleekin jälkimarkkinoinnin parissa. Korjaamot, tekninen tukihenkilöstö ja koko maan kattava piirihuoltoverkosto takaavat tuotteille ja palveluille häiriöttömän toiminnan niiden koko elinkaaren ajaksi.

Perheyhtiö, jossa ihmiset viihtyvät pitkään

Vaikka Teknisen Kaupan puolella työskentelee jo yli 600 wihurilaista, heitä kaikkia yhdistää vahva osaaminen, ahkeruus ja ylpeys omasta työstä. Työntekijät viihtyvät hyvin talossa. Siitä kertovat muun muassa suuri “paluumuuttajien” määrä sekä työsuhteiden pitkä kesto. Keskimäärin wihurilaisen työsuhde kestää vuosikymmeniä sillä yritys pystyy tarjoamaan työntekijöilleen mahdollisuuksia laajentaa omaa ammattitaitoaan työn kautta tai opiskelemalla. Siirtyminen sisäisesti uusiin haasteisiin, osaamisen kehittymisen myötä, on myös asia, johon yrityksessä kannustetaan. Jokainen avoin työtehtävä julkaistaan myös sisäisesti, jotta kiinnostuneet wihurilaiset voivat siihen hakea.

”Työtoverit ovat olleet kannustavia ja Wihuri on tarjonnut monenlaisia koulutusmahdollisuuksia, joiden kautta työssä on voinut kehittyä.”

Yhteisöllisyys ja perheyhtiölle tärkeät arvot, kuten avoimuus ja luotettavuus, näkyvät myös Teknisen Kaupan arjessa. Wihurilaiset tekevät sen mitä lupaavat ja kaikkia työntekijöitä kohdellaan samanarvoisesti. Tässä matalan hierarkian talossa ihmiset kohtaavat toisensa samanarvoisina, oli kyseessä sitten mekaanikko tai toimialajohtaja. Työntekijät viihtyvät keskenään myös työajan ulkopuolella. Vantaalla aktiiviset henkilöstökerhot järjestävät kerran kuukaudessa urheiluun ja kulttuuriin tarkoitettua toimintaa. Voit esimerkiksi laittaa juoksukengät jalkaan ja liittyä maratonkerhoon.

Tekninen Kauppa toimialana saattaa herättää mielikuvan vanhentuneesta alasta, mutta wihurilaisille halu kehittyä, toimintatapojen uudistaminen ja modernien työkalujen käyttöönotto on itsestäänselvyys.

Haluatko sinä olla tuomassa uusia ideoita taloon? Katso alta nyt avoinna olevat työtehtävät ja hae!

Mitä Wihuri Oy Tekninen Kauppa voi tarjota Sinulle?

plus Created with Sketch.

Vastuuta

Vaihtelevan ja vastuullisen tehtävän suomalaisessa kansainvälisesti toimivassa monialakonsernissa.

plus Created with Sketch.

Monipuolista kokemusta

Erinomaisen mahdollisuuden syventää omaa osaamistasi niin monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä.

plus Created with Sketch.

Hyvän tiimin

Joustavan ja asiantuntevan tiimin tuen sekä hyvät henkilöstöedut.

Avoimet työtehtävät

Etsitkö ponnahduslautaa urallesi taloushallinnon monipuolisten tehtävien parissa? Mikäli vastasit kyllä, voit olla Wihuri Oy Teknisen Kaupan taloushallinnon tiimin tuleva Junior Controller!

Löytyykö sinulta aiempaa kokemusta kirjanpidon tai ostoreskontran tehtävistä ja etsit tilaisuutta syventää osaamistasi vastuullisessa roolissa? Wihuri Oy Tekninen Kauppa etsii nyt taloushallinnon tiimiinsä Kirjanpitäjää / Ostoreskontranhoitajaa!

Wihuri Oy Tekninen Kauppa etsii nyt taloushallinnon tiiminsä vahvistukseksi Myyntireskontranhoitajaa / Luotonvalvojaa. Tutustu tarkemmin ja hae pian!