Avoimet työpaikat

Löydä seuraava työpaikkasi täältä:

Valitse Sopimustyyppi
arrow-dropdown copy 2@2x Created with Sketch.
Valitse Sijainti
arrow-dropdown copy 2@2x Created with Sketch.
Valitse Positio
arrow-dropdown copy 2@2x Created with Sketch.
plus-sign

Kesätyö

plus-sign

Lopputyöpaikka

plus-sign

Määräaikainen

plus-sign

Osa-aikainen

plus-sign

Projekti

plus-sign

Täysipäiväinen

plus-sign

Vakituinen

plus-sign

Tukholma

plus-sign

Hämeenlinna

plus-sign

Maarianhamina

plus-sign

Rovaniemi

plus-sign

Hyvinkää

plus-sign

Pori

plus-sign

Pohjoismaat, Ruotsi (esim. Tukholma, joustava)

plus-sign

Riihimäki

plus-sign

Pääkaupunkiseutu

plus-sign

Helsinki

plus-sign

Espoo

plus-sign

Vantaa

plus-sign

Vaasa

plus-sign

Porvoo

plus-sign

Turku

plus-sign

Lahti

plus-sign

Kuopio

plus-sign

Jyväskylä

plus-sign

Lappeenranta

plus-sign

Oulu

plus-sign

Tampere

plus-sign

Kouvola

plus-sign

Etätyö

plus-sign

Muu

plus-sign

Logistiikka

plus-sign

Analytiikka

plus-sign

Asiakaspalvelu

plus-sign

Design ja palvelumuotoilu

plus-sign

HR ja rekrytointi

plus-sign

IT

plus-sign

Kaupallinen

plus-sign

Konsultointi

plus-sign

Markkinointi ja viestintä

plus-sign

Muu

plus-sign

Myynti

plus-sign

Ohjelmistokehitys

plus-sign

Rahoitus ja Taloushallinto

plus-sign

Tekniikka

plus-sign

Yleinen hallinto

LVI-urakoinnin asiantuntijayritys KLA Talotekniikka Oy etsii pääkaupunkiseudun tiimiinsä LV- ja IV- projektipäällikköä!

Ready to take on new challenges as an Embedded Systems Developer with the world-leading video electronics testing company? Unigraf is looking for an Embedded Systems Developer!

Liana Technologies hakee Sales Executivea osaksi tiimiään Helsinkiin!

Haluatko kehittyä järjestelmäkonsultoinnin asiantuntijaksi? Etsimme nyt palveluhenkistä juniorikonsulttia CSI Helsingin konsulttitiimiin Sörnäisiin – kenties juuri sinua?

GRENKE etsii nyt Sopimuskäsittelijää määräaikaiseen tehtävään kesäkuun 2020 loppuun leasingsopimusten aktivointiin ja eri toimipisteiden myyntitiimien tueksi

GRENKE etsii Hallintoasiantuntijaa osaksi neljän hengen hallinnon tiimiään! Tiimin vastuulla on huolehtia laskutuksesta, perinnästä, alustavasta reskontrasta ja kirjanpidosta sekä vastata näihin liittyviin yritysasiakkaiden tiedusteluihin.

Catella Asset Management is now looking for a driven Sales and Leasing Associate to take part in sales and leasing of Real Estate portfolios located across Finland!

Etsimme Jollakselle Sisällöntuottajaa määräaikaiseen työsuhteeseen verkkokoulutusten digitaalisen sisällöntuoton pariin Ässäkeskukseen Helsinkiin!

Oletko sinä etsimämme tuloshakuinen Myyntipäällikkö Helsingin seudun kauppakamarille digitaalisten palveluiden myyntiin?

Ubisecure, the leading Identity Services provider in Europe, is looking for IT / Software Engineer Trainees. If you are looking for a flexible job this might be the perfect opportunity for you!

Korkealaatuisia liikkeenjohdon koulutus- ja kehittämispalveluja tarjoava Aalto EE etsii asiakkuustiimiinsä aktiivista ja oppimishaluista Account Management Traineeta.

Suomen johtavaksi tuulivoimahankekehittäjäksi noussut Megatuuli etsii tiimiinsä Projektipäällikköä käynnistämään uusia tuulivoimahankkeita ja vetämään näiden kehitystyötä!

Etsimme uutta aktiivista ja sosiaalista Analyytikkoa liittymään Newsecin Valuaatio-tiimiin!

hartwall-atalent

Janoatko uuden oppimista ja kattavaa liiketoimintaymmärrystä? Hartwall Career Brewery on uniikki mahdollisuus startata urasi Suomen virkistävimmässä yrityksessä!

hartwall-atalent

Janoatko uuden oppimista ja kattavaa liiketoimintaymmärrystä? Hartwall Career Brewery on uniikki mahdollisuus startata urasi Suomen virkistävimmässä yrityksessä!

Etsimme ZenTreasuryn kasvavaan tiimiin positiivista Customer Success Manageria!

Noiseless Acoustics is an award-winning startup that uses acoustics and machine learning to solve problems in industrial environments.

LigSciss etsii joukkoonsa koneoppimisesta ja neuroverkoista kiinnostunutta opiskelijaa projektityön pariin!

DooSolutions etsii nyt ammattitaitoiseen tiimiinsä nuorempaa elektroniikka- tai sulautetun elektroniikan ohjelmistosuunnittelijaa!

Assetpoint etsii nyt tiimiinsä Software Developeria osaksi rakennetun ympäristön digitalisaatiota!

Oletko positiivinen ongelmanratkaisija, joka nauttii niin pitkäaikaisista asiakassuhteista kuin myös uusien kontaktien luonnista?

We are now looking for a talented Systems Engineer to join Eniram´s (a Wärtsilä company) team in Helsinki!

Olisiko sinulla ideoita siihen, miten ja mistä kanavista tavoitetaan potentiaalisimmat työnhakijat? Neomore Consulting etsii Talent Acquisition Specialistia!

Sintrol etsii nyt tiimiinsä positiivisen asenteen omaavaa huoltoinsinööriä pääosin asiakastyön, järjestelmien huollon sekä teknisen tuen ja mittausjärjestelmien suunnittelun pariin!

Marsh etsii nyt joukkoonsa asiakaslähtöistä, analyyttistä ja käytännön työstä nauttivaa Client Advisoria liittymään osaksi Marsh Oy:n tiimiä Espoossa!

Rakennusten julkisivujen ja kattojen huoltolaitteiden suunnittelu- ja toimitusprojekteihin erikoistunut Rostek hakee nyt tiimiinsä Suunnittelu- ja projekti-insinööriä Espooseen!

Granlund Turku etsii nyt joukkoonsa sähkösuunnittelijaa! Rooli on mukautettavissa niin vankan ammattitaidon omaavalle asiantuntijalle kuin uraansa aloittelevalle tekijälle.

Granlund Turku etsii nyt joukkoonsa LVI-suunnittelijaa! Rooli on mukautettavissa niin vankan ammattitaidon omaavalle asiantuntijalle kuin uraansa aloittelevalle tekijälle.

Marketing Clinic is looking for a Marketing analyst trainee to join their team of professionals in Helsinki!

LVISA-urakoinnin asiantuntijayritys ESP Suomi Oy etsii nyt tiiminsä Asennuspäällikköä vastaamaan pääkaupunkiseudun sähköurakoinnista!

Etsimme PAM:n harjoittelijatiimiin viestinnän alan opiskelijaa, esimerkiksi viestinnän, kielten tai journalistiikan opinnoista!

Etsimme PAM:n harjoittelijatiimiin kasvatustieteellisen alan opiskelijaa, esimerkiksi yleisen tai aikuiskasvatustieteen alalta!

Etsimme PAM:n harjoittelijatiimiin kaupallisen alan opiskelijaa, esimerkiksi markkinoinnin, strategia- tai henkilöstöjohtamisen, tuotanto- tai kansantalouden opinnoista!

Etsimme PAM:n harjoittelijatiimiin oikeustieteellisen alan opiskelijaa. Voit olla suorittamassa oikeusnotaarin tai oikeustieteen maisterin tutkintoa tai opiskelemassa juridiikkaa osana muita opintoja.

Etsimme nyt PAM:n harjoittelijatiimiin yhteiskunnallisen alan opiskelijaa PAM:n sisäisiin projekteihin ja osaksi PAMin päivittäistä toimintaa!

aTalent Recruiting logo

Oletko proaktiivinen ja innostunut persoona, joka syttyy rekrytoinnista ja haluaa auttaa nuoria talentteja uransa alkutaipaleella?

aTalent Recruiting logo

Oletko proaktiivinen ja innostunut persoona, joka syttyy myynnistä ja haluaa auttaa nuoria talentteja uransa alkutaipaleella?

En löytänyt valintojasi vastaavia tehtäviä :(

Ilmoitamme sinulle kun jotain ilmenee.

Liity rekisteriin

Sopivia aiempia hakuja

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy!

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Apua työnhakuun

Tässä podcastissa kerromme miten ja miksi työnhakijan kannattaa kertoa omista vahvuuksista ja heikkouksista työnhaun aikana.

Tässä blogissa vastaamme kysymykseen miten valmistautua työhaastatteluun ja annamme 7 vinkkiä, joilla helpotat haastatteluun valmistautumista.

Miten valmistautua videohaastatteluun? Tässä blogissa käymme läpi 5 tapaa onnistua videohaastattelussa.

Videohaastatteluun valmistautuminen voi tuntua vaikealta ja kameralle puhuminen epäluonnolliselta. Nämä 5 vinkkiä auttavat antamaan ammattimaisen kuvan itsestäsi. 

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen