Avoimet työpaikat

Löydä seuraava työpaikkasi täältä:

Valitse Sopimustyyppi
arrow-dropdown copy 2@2x Created with Sketch.
Valitse Sijainti
arrow-dropdown copy 2@2x Created with Sketch.
Valitse Positio
arrow-dropdown copy 2@2x Created with Sketch.
plus-sign

Kesätyö

plus-sign

Lopputyöpaikka

plus-sign

Määräaikainen

plus-sign

Osa-aikainen

plus-sign

Projekti

plus-sign

Täysipäiväinen

plus-sign

Vakituinen

plus-sign

Pääkaupunkiseutu

plus-sign

Helsinki

plus-sign

Espoo

plus-sign

Vantaa

plus-sign

Vaasa

plus-sign

Porvoo

plus-sign

Turku

plus-sign

Lahti

plus-sign

Kuopio

plus-sign

Jyväskylä

plus-sign

Lappeenranta

plus-sign

Oulu

plus-sign

Tampere

plus-sign

Kouvola

plus-sign

Etätyö

plus-sign

Muu

plus-sign

Logistiikka

plus-sign

Analytiikka

plus-sign

Asiakaspalvelu

plus-sign

Design ja palvelumuotoilu

plus-sign

HR ja rekrytointi

plus-sign

IT

plus-sign

Kaupallinen

plus-sign

Konsultointi

plus-sign

Markkinointi ja viestintä

plus-sign

Muu

plus-sign

Myynti

plus-sign

Ohjelmistokehitys

plus-sign

Rahoitus ja Taloushallinto

plus-sign

Tekniikka

plus-sign

Yleinen hallinto

Etsimme Spatineon kasvavaan joukkoon Software Developeria työskentelemään vaihtelevissa paikkatietoa hyödyntävissä ohjelmistokehityksen projekteissa erityisesti Javaa käyttäen!

Oletko sähkösuunnittelusta kiinnostunut opiskelija tai jo työkokemusta kerryttänyt alan osaaja? Hepacon etsii Sähkösuunnittelijaa!

Oletko LVI-suunnittelusta kiinnostunut, kehittymishaluinen opiskelija tai jo valmistunut ja työkokemusta kerryttänyt alan osaaja? Hepacon etsii nyt joukkoonsa LVI-suunnittelijaa!

Suomen johtava teknologiateollisuuden ja koneenrakennuksen suunnittelupalveluja tarjoava insinööritoimisto, etsii Industrial Production Systems -tiimiinsä kehittymishaluista Mekaniikkasuunnittelijaa.

aTalent Recruiting logo

Kovan kasvun keskellä etsimme myyntitiimiimme uusia Account Managereita konsultatiivisen myynnin ja asiakkuushallinnan tehtäviin!

Would you like to help the world understand the true extent of its emissions and contribute to cleaner environment? A fast-growing cleantech startup Aeromon is looking for a Fullstack Cloud Developer to join its R&D team in Turku

Wörks etsii nyt strategia kasvavaan joukkoonsa! Strategina hyppäät tasavertaiseen, itseohjautuvaan porukkaan, jossa lean-ajattelu ohjaa kaikkia projekteja.

Visma Solutions etsii voimakasta kasvuaan vauhdittamaan Sales Specialistia osaksi Professional Service Automation (PSA) -myyntitiimiä!

NTS Networks Oy hakee nyt kasvavaan tiimiinsä oppimishaluista ja ongelmanratkaisusta motivoituvaa Automaatioinsinööriä!

Etsimme oma-aloitteista ja innovatiivista Marketing Manageria vastaamaan markkinoinnin suunnittelusta ja toteuttamisesta!

Lime Technologies kaipaa nyt joukkoonsa lisää Projektipäälliköitä työskententelemään tietoteknisen konsultoinnin parissa!

Lime Technologies etsii nyt Sovellusasiantuntijoita joukkoonsa!

Linna Metalli Oy tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä kokeneen mentorin rinnalla tutustumaan rakennesuunnittelijan tehtäviin monipuolisten uudisrakentamisen projektien parissa!

Geobear is looking for ICT Support Manager to join their team!

Ruskon Betoni etsii nyt kehittymishaluista Laatuinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Etelä-Suomen alueelle!

Haluaisitko hypätä mukaan yhteiskunnallisesti merkittävään teollisuusautomaatioprojektin kehittämiseen ja käyttöönottoon?

hartwall-atalent

Hartwall hakee nyt idearikasta Hartwall Ambassadoria Turkuun mukaan rakentamaan ikonista Hartwallin brändiä!

Wihuri Oy Tekninen Kauppa etsii nyt Myyntiassistenttia monipuoliseen tehtävään Trukit ja sisälogistiikkaratkaisut -tiiminsä vahvistukseksi!

Alexandria on avannut Rahamylly-nimisen joukkorahoituspalvelun, ja etsii nyt Fullstack Web Developeria työskentelemään kyseisen järjestelmän pariin.

Civilpoint etsii tiimiinsä Software Developeria osaksi rakennetun ympäristön digitalisaatiota!

Suomen johtava teräsjakelija ja tuotantopalveluyritys BE Group etsii nyt aktiivista ja toimeentarttuvaa hankinta-assistenttia Lahteen!

Kiinnostaisiko työ myyntireskontran ja taloushallinnon tehtävien parissa suomalaisessa monialakonsernissa?

Kiinnostaako energia- ja prosessiteollisuus? Entä pieni ja ketterä organisaatio, jossa pääset kapean vastuualueen sijaan tekemään prosessikehitystyötä hyvin laajalla skaalalla?

Biomensio is looking for a systematic Test Development Engineer to work in a recently established sensor development team in Espoo!

Biomensio is looking for a self-motivated and proactive Software Development Engineer to work in a recently established sensor development team in Espoo!

Biomensio is looking for a Sensor Design Engineer with a curious and analytical mindset to work in their recently established sensor development team in Espoo!

Biomensio is looking for a Process Development Engineer with an exploration mindset to work in their recently established sensor development team in Espoo!

Haluatko päästä työskentelemään globaalisti tunnetun brändin ja suomalaisen huipputekniikan parissa? Oletko hyvät kirjalliset taidot ja teknisen ymmärryksen omaava, monien sidosryhmien kanssa toimimisesta innostuva tekijä?

Sako etsii nyt joukkoonsa hyvän visuaalisen silmän ja mallinnustaidot omaavaa Teollista muotoilijaa tai Pintamallintajaa!

Haluatko päästä työskentelemään globaalisti tunnetun brändin ja suomalaisen huipputekniikan tuotekehityksen parissa? Hae nyt Sakolle suunnittelijaksi!

aTalent Recruiting logo

Oletko proaktiivinen ja innostunut persoona, joka syttyy rekrytoinnista ja haluaa auttaa nuoria talentteja uransa alkutaipaleella?

aTalent Recruiting logo

Oletko proaktiivinen ja innostunut persoona, joka syttyy myynnistä ja haluaa auttaa nuoria talentteja uransa alkutaipaleella?

En löytänyt valintojasi vastaavia tehtäviä :(

Ilmoitamme sinulle kun jotain ilmenee:

Liity rekisteriin

Sopivia aiempia hakuja

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy!

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Miksi rekrytointiviestinnässä epäonnistutaan? Miten rekrytointointiviestinnässä voi onnistua? Tämä podcast vastaa näihin kysymyksiin.

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse ja Outi keskustelevat siitä miksi yritykset epäonnistuvat rekrytointiviestinnässä ja miten siinä voi onnistua?

Patruunaliiketoimintayksikön vetäjä Aki Suvilahti ja tuotekehityspäällikkö Miikka Tamminen ovat molemmat päätyneet alunp...

Olli Toivanen halusi työn, jossa voisi yhdistää hänen molemmat koulutuksensa, poliittisen ja taloustieteellisen, ja kun ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen