Yhdistämme osaavat tekijät ja oikeat yritykset

aTalent Recruiting on rekrytointiyritys, joka on erikoistunut kaupalliselle, teknilliselle ja IT-alalle työllistyvien korkeakoulutettujen nuorten ammattilaisten rekrytointiin. aTalentin omistavat tuotantotalouden ainejärjestö Prodeko, Prodekon alumnit sekä Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaat, KY ry. Vaikka juuremme ovat Aalto-yliopistossa, 15 vuoden aikana kohderyhmämme on kasvanut valtavasti ja tänä päivänä tavoitamme kaikki relevantit yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijat sekä vastavalmistuneet ympäri Suomen.

Tarjoamme monipuolisia rekrytointipalveluita erilaisiin tarpeisiin. Avullamme pystyt tehostamaan rekrytointiprosessianne meidän huolehtiessa prosessin ensimmäisistä vaiheista, mutta lopulliset päätökset teette aina itse teille parhaiten sopivien kärkikandidaattien joukosta.

Alta löydät lyhyet kuvaukset eri palveluistamme ja keskustelemme mielellämme myös muista mahdollisuuksista, miten voimme olla avuksi. Sivun alalaidasta löydät myös yhteydenottokentän, jonka kautta voit kysyä lisää!

 

Suorarekrytointi

Kun sinulla on tarve uusille työntekijöille, mutta mahdollisuudet toteuttaa rekrytointi itse ovat rajalliset, on suorarekrytointi oikea ratkaisu. Suorarekrytoinnilla löydämme sinulle julkisen, kohdistetun haun avulla motivoituneet ja organisaatioonne sopivat talentit. Tavoitat kaipaamasi osaajat, säästät aikaa ja resursseja sekä ylläpidät erinomaista hakijakokemusta.

Lue lisää suorarekrytoinnista

 

Henkilöstövuokraus

Muuttuvat tilanteet edellyttävät joustavia henkilöstöresursseja. Henkilöstövuokrauksen avulla saat nopeasti ja joustavasti käyttöösi motivoituneita huippuosaajia. Huolehdimme laadukkaasti ja erinomaisella hakijakokemuksella sekä rekrytointiprosessista että työnantajan velvollisuuksista säästäen samalla yrityksesi resursseja.

Lue lisää henkilöstövuokrauksesta

 

Suorahaku

Suorahaku eli tuttavallisemmin headhunting, on tehokas keino tavoittaa jo työelämässä olevia, passiivisia tai poikkeuksellisen kilpailtuja osaajia silloin, kun julkinen hakuprosessi ei ole paras vaihtoehto. Prosessi toteutetaan aina luottamuksellisesti ja asiantuntevasti, jotta ylitämme niin asiakkaan kuin osaajienkin odotukset.

Lue lisää suorahausta

 

Employer Branding

Työnantajamielikuvaan keskittyvillä palveluillamme tuemme yrityksenne pitkän aikavälin kilpailukykyä nuorten osaajien tavoittamisessa. Nuoret osaajat eivät tänä päivänä etsi vain työpaikkaa, vaan merkityksellistä työtä, sopivaa työyhteisöä ja henkilökohtaisia kehittymismahdolllisuuksia. Employer brandingin avulla autamme sinua kirkastamaan yrityksesi vahvuudet ja viestimään näistä oikein haluamallesi kohderymälle.

Lue lisää Employer brandingista

 

Jo sadat tyytyväiset asiakkaat luottavat meihin rekrytointikumppanina. Heidän kokemuksistaan pääset lukemaan lisää alta!

Tutustu referensseihimme

Haluatko kuulla lisää?

Anna vastaa mielellään kysymyksiisi rekrytointipalveluihimme liittyen. Laita viestiä ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Hyväksyn Tietosuojaselosteen

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen