Referenssit

Älä luota meihin. Luota tyytyväisiin asiakkaisiimme.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

  • houston-logo
  • supercell-atalent
  • virta-atalent
  • Ambronite-atalent
  • altia-atalent
  • nordea-atalent
  • wihuri-atalent
  • hartwall-atalent

Korkia

aTalentin kautta olemme löytäneet useita nuoria osaajia, jotka ovat kasvaneet Korkiassa tietotyön automatisoinnin asiantuntijoiksi.

Tomi Torri, CDO Korkia
plus Created with Sketch.

Haaste

Projektiluontoinen liiketoimintaympäristö aiheuttaa vaihtelevuutta työn tarpeen määrässä ja vaatii joustavia resursseja.

plus Created with Sketch.

Ratkaisu

aTalentin henkilöstövuokrauspalvelut ovat joustava tapa tasata ruuhkia ja taata toimitusvarmuus. Tähän mennessä aTalentin kautta Korkialla on työllistänyt parikymmentä juniorkonsulttia.

Smartly.io

aTalentin kanssa hommat toimivat aina suoraviivaisesti ja helposti.

Julia Hämäläinen, Talent Lead, EMEA Smartly.io
plus Created with Sketch.

Haaste

Smartly.io:n huima kasvuvauhti nostaa uusien työntekijöiden vaatimustasoa jatkuvasti. Suurista hakijamääristä huolimatta oikeita kandeja ei aina löydy. aTalentin toimeksianto on ollut etsiä Smartlyn kulttuuriin sopivat ja pätevimmät osaajat vaativiin tehtäviin.

plus Created with Sketch.

Ratkaisu

aTalent on onnistunut löytämään Smartlylle useita uusia työntekijöitä hyödyntämällä suorarekrytointia erittäin tiukalla esikarsinnalla ja Smartlyn liiketoiminnan ja kulttuurin ymmärtämisellä.

Kamu Ltd

At Kamu we look for passionate and excellent people. aTalent has been instrumental to our growth.

Simon, CEO Kamu Ltd
plus Created with Sketch.

Haaste

Työntekijät syvästi erikoistuneita peliteknologian ja hakkeroinnin ammattilaisia, joiden tavoittaminen erittäin haastavaa. Johtoryhmä haluaa keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen ja rekrytointi vie liikaa aikaa.

plus Created with Sketch.

Ratkaisu

Olemme rekrytoineet Kamulle 4 vuoden aikana jo 16 uutta työntekijää. Tämä on vaatinut asiakkaan liiketoiminnan ja kulttuurin syvää tuntemusta ja erittäin joustavaa palveluprosessia. Vahva yhteistyömme Kamun kasvattamiseksi jatkuu edelleen.

4

Vuotta

yhteistyössä

16

Uutta

työntekijää

Coding Factory

Painoarvo oli uuden oppimisessa ja kohtaamisissa tekemisen kautta, mikä vei pois liiallisen rekrytapahtumam tunnelman.

Laura Kiviluoma, People Operations Lead Houston Inc
plus Created with Sketch.

Haaste

Kilpailu parhaista ohjelmistokehittäjistä voimistuu entisestään ja yritysten on kyettävä erottautumaan toisistaan tavoitellessaan parhaita osaajia.

plus Created with Sketch.

Ratkaisu

Coding Factoryn tavoite on muuttaa tapa jolla ohjelmistokehittäjiä rekrytoidaan. Kyseessä on tapahtuma, jonka avulla vahvistat työnantajamielikuvaasi, tapaat potentiaalisia työntekijöitä ja saat mahdollisuuden rekrytoida heistä parhaat.

100

Tulevaisuuden

talenttia

10

Ohjemistoalan

yritystä

1

Järjettömät

jatkot

Nokia Experience

Tapahtuma sujui jopa paremmin kuin osasin odottaa!

Meri, Recruitment Coordinator Nokia
plus Created with Sketch.

Haaste

Vaikka Nokia on yksi maailman tunnetuimmista brändeistä, tulevien osaajien löytäminen ja sitouttaminen ei ole aina helppoa.

plus Created with Sketch.

Ratkaisu

Nokia Experience oli aTalentin ja Nokian yhdessä kehittämä tapahtumakonsepti, jonka tarkoituksena oli tutustuttaa tulevia tekniikan alan huippuja Nokian R&D yksikön toimintaan.

Data360

Data360 on loistava tilaisuus niin osallistujille tutustua työnantajan edustajiin ja työkulttuuriin kuin yrityksille tavata useita tulevaisuuden osaajia kerralla.

Outi Mäkinen, COO aTalent Recruiting
plus Created with Sketch.

Haaste

Datan arvo yrityksille on kasvanut räjähdysmäisesti viimeisten vuosien aikana. Tämän myötä myös suurten datamassojen lukukyky on noussut haluttujen osaamisalueiden top-listoille. Datan käsittely ja analysointi yrityksissä on tehnyt data-analyytikoista yhtä haluttuja kuin koodareista.

plus Created with Sketch.

Ratkaisu

Data360 järjestettiin ensimmäistä kertaa lokakuussa 2017 Teatteri Toivossa. Yksipäiväiseen tapahtumaan valikoitui 50 loistavaa talenttia, jotka pääsivät esittelemään kykyjään OP:n, Elisan, Fortumin ja Elon edustajille.

50

Tulevaisuuden

talenttia

4

Houkuttelevaa

työnantajaa

1

3 min

Speed Dating

Miten onnistut nuorten ammattilaisten rekrytoinnissa? Lataa tutkimus Rekrytointi nuorten ammattilaisten silmin.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen

Uutta blogissa

Eero Ahlqvist työskentelee SeaKingilla takuuinsinöörinä. SeaKing on markkinajohtaja omalla alallaan ja omaa yli 30 vuode...

Mira Kujanpää työskentelee Hartwallilla kotimaisten virvoitusjuomien Brand Managerina. Haastattelussamme hän kertoo oman...

Headhunter, Sourcer, Talent Researcher… Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Näillä eri termeillä kuvaillaan rekrytoinnin ...

Ota yhteyttä

Jesse vastaa mielellään palveluitamme koskeviin kysymyksiisi.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen