Referenssit

Älä luota vain meihin. Luota tyytyväisiin asiakkaisiimme.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

  • houston-logo
  • virta-atalent
  • altia-atalent
  • nordea-atalent
  • wihuri-atalent
  • hartwall-atalent

Business Finland Oy

aTalent rakensi nopealla aikataululla Business Finlandin työnantajamielikuvan näköisen rekrytointikampanjan, jolla tavoitettiin juuri meille sopivat hakijat. Yhteistyö heidän kanssa sujui erinomaisesti.

Pilvi Määttänen, HR Business Partner Business Finland
plus Created with Sketch.

Haaste

Business Finlandilla oli tarve kilpailutuksen kautta löytää kumppani jonka avulla saataisiin rekrytoitua nopealla aikataululla 9 eri trainee-positioon korkeakoulutettuja, uransa alkuvaiheessa olevia osaajia sekä kirkastaa tässä kohderyhmässä Business Finlandin työnantajamielikuvaa.

plus Created with Sketch.

Ratkaisu

Trainee-positiot täytettiin julkisen haun avulla, jonka lisäksi rakennettiin rekrytointikampanja Business Finlandin tunnettuuden edistämiseksi. aTalentin tekemä tehokas ja laadukas haastattelu- ja esikarsintavaihe tekivät päätöksenteosta ja lopullisista valinnoista helppoa Business Finlandin rekrytoiville esimiehille ja säästi heiltä aikaa sekä resursseja.

Hartwall Oyj

Yhteistyö aTalentin kanssa on ollut loistavaa. Toiminta on ammattimaista ja tehokasta, mutta samalla hauskaa ja tiimiin voi aina luottaa. Mikään muu yritys ei löydä meille yhtä sopivia kandeja.

Linda Aro, HR Director Hartwall
plus Created with Sketch.

Haaste

Hartwall on etsinyt erilaisiin tehtäviin osaajia vuosien varrella. Tavoitteena on usein ollut täyttää tarve nopealla aikataululla, laadusta tinkimättä.

plus Created with Sketch.

Ratkaisu

aTalent ja Hartwall ovat toteuttaneet useita onnistuneita rekrytointeja yhdessä. Kumppanuus pohjautuu luottamukselle sekä asenteelle, että kaikki on mahdollista.

Altia Oyj

aTalent managed to line up talented applicants with speed for both Estonia and Finland. The applicants in fact were so good that we hired 3 applicants instead of planned 2 positions.

Ardo Uudmäe, Sales Development Director Altia Plc
plus Created with Sketch.

Haaste

Altialla oli tarve kahdelle lahjakkaalle analyytikolle kasvattamaan Suomen ja Viron markkinoita sekä kokeneelle osaajaalle vaativaan Business Partnerin tehtävään.

plus Created with Sketch.

Ratkaisu

Analyytikon tehtävät täytettiin hyödyntäen suorarekrytointia, jolla on mahdollista tavoittaa aktiiviset työnhakijat. Business Partnerin tehtävä täytettiin tehohaulla, joka on loistava työkalu myös passiivisten työnhakijoiden tavoittamiseen.

Nokia Oyj

Tapahtuma sujui jopa paremmin kuin osasin odottaa!

Meri, Recruitment Coordinator Nokia
plus Created with Sketch.

Haaste

Vaikka Nokia on yksi maailman tunnetuimmista brändeistä, tulevien osaajien löytäminen ja sitouttaminen ei ole aina helppoa.

plus Created with Sketch.

Ratkaisu

Nokia Experience oli aTalentin ja Nokian yhdessä kehittämä tapahtumakonsepti, jonka tarkoituksena oli tutustuttaa tulevia tekniikan alan huippuja Nokian R&D yksikön toimintaan.

Smartly.io

aTalentin kanssa hommat toimivat aina suoraviivaisesti ja helposti.

Julia Hämäläinen, Talent Lead, EMEA Smartly.io
plus Created with Sketch.

Haaste

Smartly.io:n huima kasvuvauhti nostaa uusien työntekijöiden vaatimustasoa jatkuvasti. Suurista hakijamääristä huolimatta oikeita kandeja ei aina löydy. aTalentin toimeksianto on ollut etsiä Smartlyn kulttuuriin sopivat ja pätevimmät osaajat vaativiin tehtäviin.

plus Created with Sketch.

Ratkaisu

aTalent on onnistunut löytämään Smartlylle useita uusia työntekijöitä hyödyntämällä suorarekrytointia erittäin tiukalla esikarsinnalla ja Smartlyn liiketoiminnan ja kulttuurin ymmärtämisellä.

Kamu Ltd

At Kamu we look for passionate and excellent people. aTalent has been instrumental to our growth.

Simon, CEO Kamu Ltd
plus Created with Sketch.

Haaste

Työntekijät syvästi erikoistuneita peliteknologian ja hakkeroinnin ammattilaisia, joiden tavoittaminen erittäin haastavaa. Johtoryhmä haluaa keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen ja rekrytointi vie liikaa aikaa.

plus Created with Sketch.

Ratkaisu

Olemme rekrytoineet Kamulle 4 vuoden aikana jo 16 uutta työntekijää. Tämä on vaatinut asiakkaan liiketoiminnan ja kulttuurin syvää tuntemusta ja erittäin joustavaa palveluprosessia. Vahva yhteistyömme Kamun kasvattamiseksi jatkuu edelleen.

Ota yhteyttä

Niklas vastaa mielellään palveluitamme koskeviin kysymyksiisi.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen

Palvelumme yrityksille

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen