aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Case Study

Kaikki referenssit

Waldec Oy

Kustannustehokas asiantuntijarekrytointi kasvun vauhdittajana.

Vuonna 1989 perustettu suomalainen metalli-, polyuretaani- ja kumiteollisuuden käyttämiin raaka-aineisiin ja laitteisiin erikoistunut Waldec Oy toimii yli kahdeksassa maassa Pohjoismaissa  ja Baltiassa. Kovaa kasvua toimialueillaan tavoitteleva yritys tarvitsee tiimiin tasaiseen tahtiin uusia osaajia.


Yhteistyön lähtötilanne ja tavoite

Waldecin vauhdikas kasvu on tarkoittanut myös tarvetta uusille asiantuntijoille eri osa-alueilla. Koska yrityksellä  ei ole talossa varsinaista HR-funktiota, aTalent auttaa tiimiä toteuttamaan rekrytointeja kustannustehokkaasti.

Yhteistyön tavoitteena on ollut löytää Waldecin jälleenmyyntiorganisaatioon oikeat henkilöt tukemaan yrityksen kasvua modernin myynnin avulla.


aTalentin toimintamalli ja ratkaisu

Tähän mennessä aTalentin palveluista käytössä on ollut suorarekrytointi. Koska Waldecilla ei ole HR funktiota, resurssit rekrytointiin ovat rajalliset. aTalentin laaja kokemus erilaisista rekrytointiprosesseista ja niiden tehokkaasta läpiviennistä on ollut tärkeä apu Waldecille.

Waldecin toimitusjohtaja Henrik Neirama kokee, että Waldec on hyötynyt erityisesti  aTalentin asiantuntevasta ja joustavasta prosessista.

Rekrytoinnin avulla on löydetty itseohjautuvia ja Waldecin kulttuuriin sopivia tekijöitä, joilla on rohkeutta tehdä päätöksiä ja jotka mahdollistavat sujuvan myynnin sekä vauhdikkaan kasvun.

“aTalent tarjoaa miellyttävää asiakaspalvelua ja henkilökemiat kohtaavat. Meillä on ollut hyvä, joustava ja nousujohteinen yhteistyö. Voin suositella aTalentin palveluita vilpittömästi”, Henrik Neirama toteaa.

Miten onnistuttiin?

Sales & Administration Coordinator rekrytoitu

Assistant Controller rekrytoitu

Tähän mennessä yhteistyö on poikinut kaksi laadukasta rekrytointia: aTalent on löytänyt organisaatioon sopivan Sales & Administration Coordinatorin sekä Assistant Controllerin. Nyt työn alla on löytää tiimiin sopiva Tekninen myyjä.


Kaikki toimii hyvin aTalentin kanssa: yhteistyö rekrytoinneissa sujuu loistavasti ja odotukset täyttyvät jokaisessa toimeksiannossa.

Henrik Neirama, toimitusjohtaja

Kiinnostaisiko teitäkin monipuolinen rekrytointiyhteistyö?

Keskustelemme mielellämme eri vaihtoehdoista ja vastaamme kaikkiin kysymyksiinne. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Olen työnhakija
Olen työnantaja