aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Työnantajille

Miksi valita aTalent?

Olemme paras kumppani korkeakoulutettujen kaupallisen, teknisen ja teknologia-alan asiantuntijoiden, esihenkilöiden ja päälliköiden rekrytointiin.

Ota yhteyttä

aTalent on rekrytointi- ja HR-kumppanisi jo 20 vuoden kokemuksella. Palvelumme soveltuvat kaikenlaisiin kasvutarpeisiin – oli sitten kyse rekrytointiprojektien johtamisesta, erittäin kilpailtujen osaajien houkuttelusta tai työntekijäkokemuksen parantamisesta. Erikoistumme kaupallisen, teknisen sekä teknologia-alan markkinoihin. Meidät tunnetaan räätälöitävistä ratkaisuistamme, luotettavasta palvelusta sekä ensiluokkaisesta hakijakokemuksesta. Meihin kannattaa ottaa yhteyttä silloin, kun haluat rakentaa tiimisi kestävälle pohjalle aikaasi säästäen.

Miksi valita meidät?

Laaja osaaminen rekrytoinnissa ja HR:ssä

Olemme toimineet alalla jo kahden vuosikymmenen ajan. Toisin sanoen tiedämme, mitkä ovat tehokkaan rekrytointiprosessin tai liiketoimintaa tukevan HR-funktion tunnusmerkkejä – ja mitä niiden toteuttaminen vaatii. Työmme laadusta kertoo saamamme asiakaspalaute (NPS 72) sekä kykymme tavoittaa ja lähestyä osaajia oikealla tavoilla: Avoimissa hauissa löydämme ensimmäiset ehdokkaat 14 päivän kuluessa ja suorakontaktoinnissa 88% etsimistämme ehdokkaista vastaa yhteydenottoomme 3 päivän kuluessa. Olemme konsultoineet useita pk- ja pörssiyrityksiä rekrytointi- ja HR-prosessien sujuvoittamisessa. Pysyäksemme ajan tasalla kohderyhmän tarpeista, toteutamme tutkimuksia työelämän ajankohtaisista teemoista.

Palveluiden räätälöitävyys

Meiltä et saa bulkkia! Oli sitten kyse yksittäisestä suorarekrytoinnista, suorakontaktoinnista tai HRaaS-yhteistyöstä, räätälöimme aina ostamasi palvelun yrityksenne tilanteen mukaan. Emme pakota teitä sopeutumaan ennalta määritettyihin prosesseihin, vaan tehtävämme on ymmärtää tarpeenne ja tarjota paras ratkaisu.

Kattavat hakukanavat ja modernit työkalut

Korkeakoulutettujen osaajien tavoittamisessa kanavamme ovat vertaansa vailla: olemme ekslusiivinen työnvälittäjä usealle Aalto-yliopiston aine- ja alumnijärjestölle. Työpaikkamme tavoittavat kaikki Suomen korkeakoulut, työelämän keskeisimmät osaajaverkostot ja rekrytointimediat. LinkedIn Recruiter on rekrytoijiemme vakiokalustoa ja vuonna 2022 olimme Inmail-viestien vastausprosenteissa Pohjoismaiden parhaimmistoa.

Älä luota vain meihin. Luota tyytyväisiin asiakkaisiimme.

Vuodesta 2004 alkaen olemme auttaneet rekrytoimaan asiantuntijoita sekä pienille että suurille julkisesti vaihdetuille yrityksille.

Tutustu referensseihimme

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme kysymyksiin. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Olen työnhakija
Olen työnantaja