aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Työnantajille

Miksi valita aTalent?

Olemme paras kumppani korkeakoulutettujen kaupallisen, teknisen ja teknologia-alan asiantuntijoiden rekrytointiin.

Ota yhteyttä

aTalent on rekrytointikumppanisi

Kun etsit kaupalllisen, tekniikan tai teknologia-alan ammattilaisia, aTalent on rekrytointikumppanisi. Kauttamme tavoitat niin uransa alkutaipaleella olevat kuin jo pitkän kokemuksen kerryttäneet asiantuntijat ja päälliköt.

aTalent yrityksenä

aTalent on vuonna 2004 perustettu rekrytointiyritys, jonka omistavat Tuotantotalouden kilta Prodeko ry, Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaat KY ry sekä Prodekon Alumnit ry.

Miksi valita meidät?

Erinomainen kohderyhmätuntemus

Olemme aidosti läsnä siellä missä etsimäsi asiantuntijatkin. Aktiivisen yhteistyömme ansiosta eri opiskelija- ja ammattijärjestöjen kanssa pysymme ajan tasalla kunkin alan markkinatilanteesta sekä voimme tukea korkeakoulutettuja työnhaussa.

Kartoitamme myös aktiivisesti korkeasti koulutettujen asiantuntijoiden ajatuksia työelämästä ja urasta. Viimeisimpään tutkimuksemme vastasi yli 1400 suomalaista korkeakoulutettua.

Alan paras hakijakokemus

Kiitettävä hakijakokemus ylläpitää työnantajamielikuvaasi läpi rekrytointiprosessin. Pidämme hakijakokemuksesta huolta muun muassa viestimällä hakijoille aktiivisesti haun etenemisestä sekä tarjoamalla henkilökohtaista palautetta.

Jokaisella hakijalla on mahdollisuus saada henkilökohtaista palautetta omasta suoriutumisestaan rekrytointiprosessissa. Tällä tavalla myös hakuprosessista jää positiivinen kokemus myös karsiutuneille.

Laajat ja monipuoliset verkostot

Tavoitamme alojensa kirkkaimmat asiantuntijat ympäri Suomea satojen viestintäkanavien kautta. Käytämme omien verkkosivujemme lisäksi esimerkiksi alumnijärjestöjen kanavia, sosiaalisen median kohdennettuja kanavia sekä useita julkisia hakukanavia.

Olemme monen opiskelijajärjestön eksklusiivinen partneri, eli tavoitamme asiantuntijat heidän uransa alkuvaiheesta lähtien.

aTalent on Luotettava Kumppani

aTalent on mukana Vastuu Group Oy:n Luotettava Kumppani -ohjelmassa, johon kuuluminen on takuu siitä, että täytämme tilaajavastuulain asettamat vaatimukset. Asiakkaanamme olet mukana torjumassa harmaata taloutta ja edistämässä tervettä markkinakilpailua.


Älä luota vain meihin. Luota tyytyväisiin asiakkaisiimme.

Vuodesta 2004 alkaen olemme auttaneet rekrytoimaan asiantuntijoita sekä pienille että suurille julkisesti vaihdetuille yrityksille.

Tutustu referensseihimme

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme kysymyksiin. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Olen työnhakija
Olen työnantaja