aTalent Recruiting

Avullamme onnistut korkeakoulutettujen osaajien rekrytoinnissa.

Yhdistämme osaavat tekijät oikeisiin yrityksiin

aTalent on kaupallisen-, teknisen sekä teknologia-alan asiantuntijarekrytointiin erikoistunut yritys. Olemme 100 % opiskelija- ja alumnijärjestöjen (Tuotantotalouden kilta Prodeko ry, Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaat KY ry sekä Prodekon Alumnit ry) omistuksessa, minkä ansiosta tavoitamme erinomaisesti korkeakoulutetut asiantuntijat.

Tiimimme koostuu 40:stä rekrytoinnin ja työantajamielikuvan asiantuntijasta. Toimistomme sijaitsee Kampin Autotalon ylimmässä kerroksessa, joten tarjoamme erinomaisten kollegoiden lisäksi työsuhde-etuna Helsingin parhaan näköalapaikan.

Autamme vuosittain satoja yrityksiä

Autamme vuosittain satoja yrityksiä löytämään juuri heille sopivat osaajat. Olemme työllistäneet vuosien saatossa tuhansia asiantuntijoita mielenkiintoisiin yrityksiin.

Asiantuntijaksi aTalentille?

Tiimimme koostuu 40:stä rekrytoinnin ja työantajamielikuvan asiantuntijasta. Toimistomme sijaitsee Kampin Autotalon ylimmässä kerroksessa, joten tarjoamme erinomaisten kollegoiden lisäksi työsuhde-etuna Helsingin parhaan näköalapaikan. Katso avoimet paikat tai lähetä avoin hakemus täältä.

Palvelumme

Suorarekrytointi

Suorarekrytoinnissa toimimme ulkoistettuna rekrytointikumppaninasi ja etsimme julkisen haun avulla motivoituneet ja organisaatioosi sopivat asiantuntijat. Tavoitat kaipaamasi työntekijät, säästät aikaa ja resursseja sekä ylläpidät erinomaista hakijakokemusta.

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on kätevä vaihtoehto joustaviin tarpeisiin ja projektiluontoisiin tehtäviin. Huolehdimme laadukkaasti sekä rekrytointiprosessista että työnantajan velvollisuuksista, ja panostamme aina positiiviseen hakijakokemukseen.

Suorahaku

Suorahaku eli tuttavallisemmin headhunting on tehokas keino tavoittaa jo työelämässä olevia, passiivisia tai poikkeuksellisen kilpailtuja osaajia silloin, kun julkinen hakuprosessi ei ole paras vaihtoehto. Teemme myös tehohakua, joka on yhdistelmä suorarekrytointia ja suorahakua.

Trainee-ohjelmat

Laadukas trainee-ohjelma on tehokas tunnettuuden rakentaja halutun kohderyhmän keskuudessa. Me autamme sinua onnistumaan aina konseptoinnista toteutukseen asti.

Employer Branding

Työnantajamielikuvaan keskittyvillä palveluillamme tuemme yrityksesi pitkän aikavälin kilpailukykyä asiantuntijoiden tavoittamisessa. Autamme sinua kirkastamaan yrityksesi vahvuudet ja viestimään näistä oikein haluamallesi kohderyhmälle.

Miten erotumme muista alan toimijoista?

  • Laadukas rekrytointiprosessi
  • Erinomainen kohderyhmätuntemus
  • Ensiluokkainen hakijakokemus
  • Laajat ja ainutlaatuiset verkostot

aTalent on Luotettava Kumppani

aTalent on mukana Vastuu Group Oy:n Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Ohjelman kumppanuus on merkki siitä, että täytämme tilaajavastuulain asettamat vaatimukset ja asiakkaanamme olet mukana torjumassa harmaata taloutta ja edistämässä tervettä markkinakilpailua.

Voit lukea lisää syistä valita aTalent täältä.

Trustmary Reviews

Palvelumme yrityksille

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen