aTalent Recruiting

Avullamme onnistut korkeakoulutettujen osaajien rekrytoinnissa.

Yhdistämme osaavat tekijät oikeisiin yrityksiin

aTalent on kaupallisen, teknisen ja IT-alan korkeakoulutettujen osaajiin erikoistunut rekrytointiyritys. Olemme 100 % opiskelija- ja alumnijärjestöjen (Tuotantotalouden kilta Prodeko ry, Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaat KY ry sekä Prodekon Alumnit ry) omistuksessa, minkä ansiosta tavoitamme parhaiten niin korkeakoulutetut opiskelijat kuin jo valmistuneet osaajat.

Tiimimme koostuu 40:stä rekrytoinnin ja työantajamielikuvan asiantuntijasta. Toimistomme sijaitsee Kampin Autotalon ylimmässä kerroksessa, joten tarjoamme erinomaisten kollegoiden lisäksi työsuhde-etuna Helsingin parhaan näköalapaikan.

Autamme vuosittain satoja yrityksiä

Autamme vuosittain satoja yrityksiä löytämään juuri heille oikeat osaajat ja korkeakoulutettuja osaajia löytämään heille mielenkiintoisen oman alan työpaikan. Emme mittaa onnistumistamme vain liikevaihdon kautta, vaan erityisesti asiakasyrityksille ja osaajille tuomamme lisäarvon kautta. aTalentin missiona on tarjota mahdollisimman monelle korkeakoulutetulle osaajalle hyvä työelämä.

Asiantuntijaksi aTalentille?

Tiimimme koostuu 40:stä rekrytoinnin ja työantajamielikuvan asiantuntijasta. Toimistomme sijaitsee Kampin Autotalon ylimmässä kerroksessa, joten tarjoamme erinomaisten kollegoiden lisäksi työsuhde-etuna Helsingin parhaan näköalapaikan. Katso avoimet paikat tai lähetä avoin hakemus täältä.

Palvelumme

Suorarekrytointi

Suorarekrytoinnissa toimimme ulkoistettuna rekrytointikumppaninasi ja löydämme sinulle julkisen haun avulla motivoituneet ja organisaatioonne sopivat talentit. Tavoitat kaipaamasi osaajat, säästät aikaa ja resursseja sekä ylläpidät erinomaista hakijakokemusta.

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on kätevä vaihtoehto joustaviin tarpeisiin ja projektiluontoisiin tehtäviin. Huolehdimme laadukkaasti ja hakijakokemukseen panostaen sekä rekrytointiprosessista että työnantajan velvollisuuksista.

Suorahaku

Suorahaku eli tuttavallisemmin headhunting on tehokas keino tavoittaa jo työelämässä olevia, passiivisia tai poikkeuksellisen kilpailtuja osaajia silloin, kun julkinen hakuprosessi ei ole paras vaihtoehto. Teemme myös tehohakua, joka on yhdistelmä suorarekrytointia ja suorahakua.

Trainee-ohjelmat

Laadukkaasti toteutettu trainee-ohjelma rakentaa tehokkaasti tunnettuutta halutun kohderyhmän keskuudessa. Me autamme sinua onnistumaan aina konseptoinnista toteutukseen asti.

Employer Branding

Työnantajamielikuvaan keskittyvillä palveluillamme tuemme yrityksenne pitkän aikavälin kilpailukykyä nuorten osaajien tavoittamisessa. Autamme sinua kirkastamaan yrityksesi vahvuudet ja viestimään näistä oikein haluamallesi kohderymälle.

Miten erotumme muista alan toimijoista?

  • Laadukas rekrytointiprosessi
  • Erinomainen kohderyhmätuntemus
  • Erinomainen hakijakokemus
  • Laajat ja ainutlaatuiset verkostot

aTalent on Luotettava Kumppani

aTalent on mukana Vastuu Group Oy:n Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Ohjelman kumppanuus on merkki siitä, että täytämme tilaajavastuulain asettamat vaatimukset ja asiakkaanamme olet mukana torjumassa harmaata taloutta ja edistämässä tervettä markkinakilpailua.

Voit lukea lisää syistä valita aTalent täältä.

Asiakkaitamme

  • altia-atalent
  • nordea-atalent
  • wihuri-atalent
  • hartwall-atalent

Osaava työntekijä haussa?

Niklas kertoo mielellään palveluistamme. Ota yhteyttä!

Hyväksyn Tietosuojaselosteen

Palvelumme yrityksille

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen