aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Case study

Kaikki referenssit

Receptum

Pitkäaikainen rekrytointiyhteistyö kotimaisen markkinajohtajan ja kovaa vauhtia kansainvälistyvän teknologiakonsernin kanssa.

Suomalainen ohjelmistokonserni Receptum on apteekkialan digitalisaation edelläkävijä. Yritys on markkinajohtaja Suomessa ja liiketoimintaa on ollut Pohjoismaissa jo useita vuosia. Laajentaakseen toimintaansa etenkin muihin pohjoismaisiin apteekkiketjuihin, tarvittiin tekijöitä vaativiin teknologia-alan asiantuntijarooleihin.

Yhteistyön lähtötilanne ja tavoite

Yhteistyömme Receptum Oy:n ja Receptum Software Oy:n kanssa sai alkunsa vuonna 2020. Yrityksellä oli haasteita löytää sopivia ehdokkaita harvinaista ja modernia tech-asiantuntemusta vaativiin työtehtäviin. Tavoitteenamme oli paitsi tunnistaa työmarkkinoilta Receptumin tarpeisiin sopivimmat asiantuntijat, myös tehdä yrityksen toimintaa ja missiota tunnetuksi IT-ammattilaisten keskuudessa.

aTalentin toimintamalli

Paljon aikaa käytettiin taustatyöhön: oli tärkeää ymmärtää, mitkä ovat asiakkaan liiketoiminnan tavoitteet, ohjelmistotiimien tärkeimmät osaamistarpeet ja toisaalta, mikä tekee Receptumista kiinnostavan IT-asiantuntijoille. Selvitimme, mikä yrityksen missiossa, teknologiaympäristössä ja uramahdollisuuksissa on kaikista kiinnostavinta eri kohderyhmien näkökulmasta. Tämä auttoi viestimään Receptumin toimialan merkityksellisyydestä, yrityksen vakavaraisuudesta sekä joustavasta kulttuurista.

Ratkaisu

Hybridihaun avulla – yhdistämällä avoimen haun ja suorahaun parhaat puolet – olemme rekrytoineet Receptumille Microsoft-ohjelmointiympäristön asiantuntijoita, Front end -kehittäjiä, testaajia, sekä DevOps- ja IT-infrastruktuurin erikoisosaajia.

Loistava vuorovaikutus asiakkaan kanssa ja ymmärrys Receptumista yrityksenä ovat luoneet puitteet tuloksekkaalle yhteistyölle. aTalentin hybridihakumalli on taannut, että kokeneita osaajia on tavoitettu tehokkaasti niin julkisissa työnhakukanavissa kuin suorahaun keinoin.

10onnistunutta rekrytointia

80%rekrytointien onnistumisprosentti

31päivää yhteydenotosta palkkaamiseen (ka.)

Aktiivinen ja laadukas hakijaviestintä onnistumisen takeena

Eräs suorahaulla rekrytoiduista teknologia-asiantuntijoista on kesällä 2021 Receptum Softwarella aloittanut Irina Koski. Vuosia IT-konsulttina monipuolisissa asiakasprojekteissa toiminut Koski etsi työmahdollisuuksia merkityksellisen toimialan ja tuotteen parista. aTalent onnistui tavoittamaan Koski oikeaan aikaan ja tutustuttamaan hänet Receptumiin aktiivisen viestinnän ansiosta.

Tuli fiilis, että prosessi eteni aikataulussa ja palveluksistani oltiin oikeasti kiinnostuneita. Oli helppo mennä haastatteluun, kun tiesin, mitä voin odottaa prosessilta ja työpaikalta.

Irina Koski, Full Stack Developer, Receptum

Koski oli mukana useassa rekrytoinnissa, mutta päätyi lopulta valitsemaan Receptumin. Nykyisin hän työskentelee Receptum Softwarella Full Stack Developerina projektissa, jossa rakennetaan reseptikäsittelyn järjestelmää isolle pohjoismaiselle apteekkiketjulle hyödyntämällä muun muassa Microsoft Azure -pilvipalveluita, .NET-sovelluskehystä sekä Angular ja TypeScript -teknologioita.”

Kosken lisäksi olemme onnistuneet rekrytoimaan Receptumin tiimiin jo kymmenkunta asiantuntijaa, jotka ovat sitoutuneet työskentelemään yrityksessä.

Receptumille rekrytoimiamme asiantuntijarooleja:

  • Azure Developer
  • C# Developer
  • Angular Developer
  • DevOps-asiantuntija
  • IT Infrastructure Specialist
  • Azure IT Infrastructure Specialist
  • Testiautomaatio-osaaja
  • Project Manager

aTalent on löytänyt meille ehdokkaita, joilla on tarpeisiimme sopivaa osaamista ja jotka ovat sitoutuneet työskentelemään Receptumilla.

Antti Timonen, CEO, Receptum Software Oy

Etsittekö tekin tiimiinne teknologia-alan vahvistuksia?

Me autamme löytämään sopivat osaajat kuten teimme Receptumille. Ota rohkeasti yhteyttä!

Olen työnhakija
Olen työnantaja