aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Case Study

Kaikki referenssit

Gigglebug

Kriittisten asiantuntijaroolien rekrytointi kasvun kulmakivenä

Gigglebug Entertainment, tunnettu lastenohjelmien luoja ja tuottaja, tarvitsi ripeän kasvun myötä apua taloushallinnon ja HR-tiimin rekrytoinneissa. Yhteistyö aTalentin kanssa on tuottanut toivottavaa tulosta ja tuonut taloon uusia osaajia.


Yhteistyön lähtötilanne ja tavoite 

Vuonna 2018 alkaneen yhteistyön alussa Gigglebugin hallintotiimi oli pieni. Taloon tarvittiin uusia tekijöitä, jotka voisivat auttaa yritystä kasvamaan hallitusti – aina talousjohtajasta lähtien.

aTalent lähestyi haastetta suorarekrytoinnin keinoin auttaen Gigglebugia onnistuneesti rekrytoimaan Linnean, joka viihtyy talossa edelleen. Seuraavat rekrytoinnit toivat taloon HR-asiantuntija Sallan ja Financial Controllerin, Ainon, jonka rekrytoinnissa Salla oli mukana.


aTalentin toimintamalli ja ratkaisu


Yritys oli kasvanut liian suureksi ollakseen riippuvainen ainoastaan ulkoisen tilitoimiston palveluiden käytöstä. Uudet luovat projektit kasvattivat yrityksen henkilömäärää ja heidän hallinnoimiseensa tarvittiin kipeästi henkilöstöhallinnon osaajaa.

Gigglebugin kriittisimmät rekrytointitarpeet olivat selkeitä, ja aTalent lähti ratkomaan yrityksen rekrytointitarpeita suorarekrytoinneilla.

CFO:n rekrytoinnin jälkeen luvut ja läpinäkyvyys paranivat huomattavasti, ja talousosasto sai tehostettua kustannusten kohdennusta projektikohtaisesti. HR-asiantuntijan rekrytoinnin jälkeen kasvun myötä lakisääteisiksi muuttuneita asioita saatiin nopeasti pystyyn ja tulevien suurten rekrytointien rakennetta päästiin suunnittelemaan.


Kriittisten asiantuntijaroolien suorarekrytointi


Gigglebug etsi asiantuntijoita kriittisiin asiantuntijarooleihin, mutta resurssien puutteen takia sen oli haastavaa toteuttaa rekrytointi itse. Siksi aTalentin suorarekrytointi todettiin sopivaksi ratkaisuksi tilanteeseen, jossa Gigglebug tarvitsi apua oikean kohderymän tavoittamiseen, sekä hakijajoukon ja hakuprosessin hallinnointiin alusta loppuun asti.

Onnistuneen lopputuloksen takaamiseksi prosessissa edettiin ripeästi. Yhteistyötä tehtiin yrityksen näköisen ja vetoavan hakuilmoituksen luomiseksi, ja Gigglebugin tiimiä pidettiin jatkuvasti ajan tasalla prosessien etenemisestä.

Lue täältä lisää aTalentin suorarekrytointipalvelusta.

Miten onnistuttiin?

Talous- ja HR-tiimien vahvistaminen suorarekrytoinnin avulla

Uusien positioiden työnkuvausten selkeyttäminen ja hakijaviestinnän hiominen

Hakuprosessin läpivienti sekä hakijajoukon hallinnointi Gigglebugin aikaa säästäen

aTalentin asiantuntijat auttoivat hakijaviestinnässä ja hakuilmoitusten määrittämisessä sekä kirjoittamisessa, jotta hakuilmoituksista saatiin Gigglebugin näköisiä ja eritoten relevantteja hakijoita kiinnostavia.

Sen jälkeen aTalent vastasi suorarekrytoinnista sekä hakijaprosessista tehokkaasti, vapauttaen Gigglebugin tiimin suuresta hallinnollisesta työmäärästä.


Palaamme varmasti tulevaisuudessa jälleen aTalentin asiakkaaksi, kun hallintotiimimme kasvaa. Ostoprosessi oli helppo, hintataso kilpailukykyinen ja palvelu tarkasti räätälöity – maksoimme ainoastaan palvelusta, jota tarvitsimme.

Linnea Karlsson-Autio, CFO

Kiinnostaisiko teitäkin monipuolinen rekrytointiyhteistyö?

Keskustelemme mielellämme eri vaihtoehdoista ja vastaamme kaikkiin kysymyksiinne. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Olen työnhakija
Olen työnantaja