Palvelut työnantajille

HR as a Service

Onko HR osaaminen kasvunne este? Tarvitsetteko väliaikaista apua HR-tehtäviin tai rekrytointeihin? Haluatteko ehkäistä organisaationne HR-prosessien pullonkauloja tai piristää kulttuuria ja työnantajamielikuvaa? HRaaS on teitä varten kaikissa näissä tapauksissa.

Ota yhteyttä
Seuraava palveluEmployer branding

Miksi käyttää HRaaS-palvelua?

HR as a Service tarjoaa ratkaisuja henkilöstöhallinnon ja johtamisen eri haasteisiin. Palvelu soveltuu monenlaisiin tarpeisiin projektiluontoisista tehtävistä yrityksenne HR:n strategiseen kehittämiseen.

HRaaS auttaa huolehtimaan yrityksenne tärkeimmästä resurssista: ihmisistä. Palvelun avulla pysytte ajan tasalla työsuhteiden elinkaariin liittyvissä tehtävissä ja velvollisuuksissa sekä kehitätte liiketoimintaanne ja työyhteisönne kasvua tukevia prosesseja. Saatte tueksenne aTalentin onnistumaan innostuneet konsultit, jotka auttavat huolehtimaan muun muassa HR:ään liittyvistä lakisääteisistä velvollisuuksista, kehittämään liiketoimintaanne tehostavia prosesseja sekä varmistamaan yrityksenne tavoitteisiin pääsemisen.

HR as a Service -palvelua käyttäviä asiakkaitamme

aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva
aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva
aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Keille HRaaS-palvelu sopii?

Kasvuyritykset

aTalentin HR-asiantuntija tukee johtoa kasvun keskellä. Me autamme teitä rakentamaan organisaatiollenne HR-funktion, joka vahvistaa kasvua ja tiiminne voi keskittyä olennaiseen, eli ydinliiketoimintaanne. Sujuvien HR-prosessien avulla henkilöstönne voi menestyä ja voida hyvin kiireen keskellä.

Yritykset, joilla on väliaikainen tarve ulkoiselle HR:n tuelle

Tyypillisiä tällaisia tilanteita ovat erilaiset lakisääteiset vapaat, jolloin tarvitaan tuuraajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Usein tehtävään sopivan henkilön rekrytointi ja perehdyttäminen saattaa kuitenkin kestää useita kuukausia. HRaaS-konsulttitiimiin tukeutuminen on kevyempi ja joustavampi vaihtoehto esimerkiksi vanhempain- tai vuorotteluvapaalle siirtyneiden vakituisten työntekijöiden sijaisuuksiin – tai vaikkapa rekrytointien ulkoistamiseen kiireaikoina.

Yritykset, jotka kaipaavat toimintatapojen piristystä

Mikäli kaipaatte tuoreita näkemyksiä yrityksenne toimintatavoista, etsitte tapoja innostaa henkilöstöä tai päivittää jo olemassa olevia prosesseja, aTalentin motivoitunut ja onnistumaan innostunut konsulttitiimi auttaa teitä mielellään.

Yritykset, jotka haluavat kehittää työnantajamielikuvaansa

Työmarkkinoilla kilpailu parhaista osaajista on kovaa. HRaaS-palvelun avulla tunnistatte yrityksenne kilpailuvaltit, tavoitatte teille tärkeät kohderyhmät ja houkuttelette parhaat osaajat töihin yritykseenne.

HRaaS-palvelu tarjoaa ratkaisuja ja apua seuraaviin HR-tehtäviin:

Työsuhteen elinkaari:

 • Rekrytointi
 • Perehdytys
 • Suorituksen johtaminen
 • Osaamisen kehittäminen
 • Palkitseminen ja työsuhde-edut
 • Työntekijäkokemuksen kehittäminen
 • Exit-keskustelut ja työsuhteen päättäminen

Johtaminen ja kulttuuri:

 • Esimiesten kouluttaminen rekrytointiprosesseihin
 • Työnantajamielikuvan kehittäminen
 • Milleniaalien johtaminen

Työnantajan hallinnolliset velvollisuudet:

 • Työlainsäädäntö ja työehtosopimukset
 • Työterveysyhteistyön ja työhyvinvoinnin kehittäminen
 • Työkykyjohtaminen ja henkilöstön hyvinvointi
 • Henkilöstöön liittyvät lakisääteiset suunnitelmat

Kiinnostuitko?

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää, miten HRaaS voi auttaa teidän yritystänne.

Olen työnhakija
Olen työnantaja