aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Palvelut yrityksille

HR as a Service

Harjoitteluohjelmat

Yrityksesi menestyksen kannalta parhaiden tekijöiden houkuttelu on aloitettava ajoissa. Harjoitteluohjelmien avulla löydät ja sitoutat heidät ennen kilpailijoita.

Kysy tarjous

Mitä ovat harjoitteluohjelmat?

Harjoitteluohjelmien avulla tavoitat ja rekrytoit tulevaisuuden avainosaajat yritykseesi. Ne tarjoavat opiskeluvaiheessa oleville tai juuri valmistuneille osaajille mahdollisuuden tutustua yritykseesi, näyttää osaamisensa ja kasvaa tärkeäksi osaksi organisaatiotanne. Harjoitteluohjelmat ovat erinomainen tapa rakentaa työnantajamielikuvaa ja kasvattaa tunnettuutta nuorten osaajien mielessä.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva
aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva
aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva
aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva
aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva
aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Kuinka sitouttaa uran alkuvaiheen osaajia

Kesätyöt

Huhti-syyskuu välille sijoittuva työskentelyjakso 1-5. vuosikurssin opiskelijoille. Ne tarjoavat mahdollisuuden tutustuttaa uran alkuvaiheessa oleva työntekijä yritykseesi ja palkata heidät esimerkiksi osa-aikaiseksi työntekijäksi kesän jälkeen.

Trainee-ohjelmat

3-12 kuukautta kestävä kokopäiväinen harjoittelujakso 3-4. vuosikurssin opiskelijoille. Trainee-ohjelmat tarjoavat mahdollisuuden palkata työntekijä vakituiseen työsuhteeseen ohjelman jälkeen.

Graduate-ohjelmat

Noin vuoden kestoinen harjoitteluohjelma valmistumisen jälkeen. Ohjelman tavoitteena on työntekijän työllistyminen vakituiseen työsuhteeseen harjoittelujakson päätyttyä. Työntekijät on mahdollista rekrytoida suorarekrytointina yritykseesi tai meidän kauttamme vuokratyösuhteeseen.

Vaihtoehtomme ohjelmien toteutukselle

Kevyt yhteistyömalli

Tässä palvelussa rekrytoit ne osaajat, jotka tarvitset yritykseesi tänään. Autamme yritystäsi ohjelman alkuvaiheiden toteutuksessa ja varmistamme, että rekrytoit sopivat henkilöt.

  1. Konseptointi ja käytännön koordinointi
  2. Ohjelman vaikuttava ja räätälöity markkinointi
  3. Rekrytointiprosessi, yksi profiili

Laaja yhteistyömalli

Tällä palvelulla tavoitat ja sitoutat uraansa aloittelevia osaajia tänään sekä pitkällä tähtäimellä. Autamme yritystäsi koko ohjelman läpiviennissä ja suunnittelussa.

  1. Strateginen konseptointi, suunnittelu ja käytännön koordinointi
  2. Uniikki rekrytointiprosessi, useampi profiili
  3. Ohjelman vaikuttava ja räätälöity markkinointi
  4. Väli- ja loppuarviointipohjat esihenkilöiden päätöksenteon tueksi
  5. Palautteenkeruu ohjelman jälkeen

20vuotta kokemusta

594rekrytointia (2023)

65asiakkaiden NPS (2023)

Referenssejä

Miksi valita aTalent kumppaniksi?

Suomen paras harjoitteluohjelmien toteuttaja

Trainee-, Graduate- ja kesätyöohjelmissa onnistumisprosenttimme on 100% ja palveluihimme luottavat jo kymmenet asiakasyritykset. Myös asiakkaidemme uudelleenostoprosentti on 100%, mikäli asiakkaamme toteuttavat vastaavan kokonaisuuden seuraavana vuonna.

Erikoistuminen harjoitteluohjelmiin ja rekrytointitapahtumiin

Autamme sinua organisoimaan kampanjat, ohjelmat ja tapahtumat siten, että ne ovat linjassa rekrytointi-, brändi- ja liiketoiminnan tavoitteidesi kanssa. Olemme apunasi konseptoinnissa ja käytännön järjestelyissä. Yrityksesi voi keskittyä ydinosaamiseensa.

Rekrytointiosaaminen ja luotettavuus

Olemme uran alkuvaiheen kaupallisen, teknisen ja teknologia-alojen osaajien rekrytointiin erikoistunut yritys. Tavoitamme ja esikarsimme yritykseesi sopivimmat tekijät tehokkaasti. Kohtelemme yrityksenne tietoja sekä potentiaalisia ehdokkaita hienotunteisesti. Toimintamme perustuu kokemukseen sekä tutkimuksiin työelämän ajankohtaisista teemoista.

Kohderyhmätuntemus

Tunnemme uransa alkuvaiheen huippuosaajien kohderyhmän, tiedämme mitä he arvostavat ja miten heihin vedotaan. Kattavan kohderyhmätuntemuksen ja laajojen verkostojen avulla pystymme rakentamaan kokonaisuuksia, jotka innostavat ja houkuttelevat uransa alkuvaiheen ammattilaisia – nyt ja tulevaisuudessa.

Erinomainen hakija- ja asiakaskokemus

Pidämme ehdokkaista ja asiakkaistamme huolta muun muassa viestimällä heille aktiivisesti haun etenemisestä sekä tarjoamalla henkilökohtaista palautetta hakijoillemme. Saamme erinomaista hakija- ja asiakaspalautetta: asiakkaidemme NPS on 72, ja hakijoiden 57.

Palvelun räätälöitävyys

Kun ostat meiltä, emme pakota teitä sopeutumaan ennalta määritettyyn prosessiin. Sen sijaan räätälöimme palvelun sopimaan yrityksenne tarpeeseen ja toimialanne työmarkkinatilanteeseen sopivaksi. Näin varmistamme ketterän ja korkealaatuisen prosessin paitsi teidän, myös ehdokkaiden näkökulmasta.

Kysy lisää harjoitteluohjelmista!

Kerromme mielellämme, miten olemme auttaneet asiakkaitamme ohjelmien suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Olen työnhakija
Olen työnantaja