aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Inspiroivia työkavereita ja kannustava ilmapiiri – Miksi automaatioasiantuntijat viihtyvät I/O Controllilla?

05.06.2023 | Aleksi Kaivos | Lukuaika 4 min

I/O Control Finland Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva talotekniikan rakennusautomaatiojärjestelmiin erikoistunut yritys. He tarjoavat asiakkailleen asiantuntevaa ja laadukasta rakennusautomaatiojärjestelmän huolto- ja korjauspalvelua sekä rakennusautomaation modernisointia ja saneerausta.

Haastattelimme Albertia, Eerikiä ja Timiä, kolmea I/O Controlin automaatioasiantuntijaa, saadaksemme paremman käsityksen siitä, mikä tekee tästä yrityksestä niin erityisen työpaikan. Haastatteluista nousi esiin useita keskeisiä teemoja, jotka ilmentävät I/O Controlin kulttuuria ja työntekijöiden kokemuksia.

I/O Controlin vahvuutena työyhteisö ja sen tarjoama tuki

I/O Controlilla vallitsee avoin ja kannustava työilmapiiri, joka luo positiivisen ja innostavan työympäristön. Yritys panostaa siihen, että kaikki työntekijät otetaan mukaan osaksi työyhteisöä ja töitä tehdään inhimillisellä asenteella. Avoin keskusteluilmapiiri varmistaa, että yhdessä tekeminen on hauskaa, ja haastavissakin tilanteissa muistetaan pitää pilke silmäkulmassa.

Työntekijät eivät jää yksin haasteiden kanssa, sillä yrityksessä panostetaan vahvasti jatkuvaan tukeen. Tiimin apu on aina lähellä, sillä kaikki projektikohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Olipa kyseessä tekninen ongelma, projektin haaste tai koulutustarve, tiimissä ollaan aina valmiita tukemaan toisia. Työkavereiden lisäksi myös yrityksen johto on aktiivisesti mukana päivittäisessä tekemisessä ja näyttämässä esimerkkiä.

Uusimpana tulokkaana pääsin todella hyvin mukaan porukkaan ja vaikka en tiennyt alasta paljoa kun aloitin, olen täällä oppinut todella paljon lyhyessä ajassa. Avoin ilmapiiri on saanut olon tuntumaan kotoisalta jo heti ensimmäisinä työpäivinä!

Eerik Salumaa, Automaatioasentaja

Ainutlaatuiset kehitysmahdollisuudet rakennusautomaation parissa

I/O Control tarjoaa ainutlaatuisia oppimis- ja kehitysmahdollisuuksia rakennusautomaatiosta kiinnostuneille - päivittäisessä työssä se näkyy mahdollisuutena ottaa jatkuvasti enemmän vastuuta omista töistä. Jatkuva tuki päivittäisessä työssä auttaa tietotaidon kehittämisessä ja näin myös varmistuu, että kukaan ei jää yksin haasteiden kanssa.

Tarjolla on monipuolisia ja vaihtelevia projekteja, jotka mahdollistavat työskentelyn rakennusautomaation eri osa-alueilla aina asennuksesta ohjelmointiin asti. Tämä ainutlaatuinen mahdollisuus varmistaa, että oppii ymmärtämään koko rakennusautomaatiojärjestelmän elinkaaren ja sen eri osa-alueet syvällisesti.

Olen saanut mahdollisuuden kehittää rakennusautomaatio-osaamista ja kasvaa itsenäisemmäksi asiantuntijaksi. Täällä olen oppinut hahmottamaan paremmin talotekniikan isot kokonaisuudet ja kasvattanut omia projektinhallinnan taitoja. I/O Control on antanut hyvät mahdollisuudet oppia tarjoamalla haastavia projekteja.

Timi Järvenpää, Automaatioasiantuntija

Pieni yritys ja suuret mahdollisuudet kehittyvällä alalla

Rakennusautomaatio on kasvava ja kehittyvä ala, joka vastaa rakennusten yhä monimutkaisempiin tarpeisiin. Tämä takaa sen, että tulevaisuudessa alan osaajia tarvitaan yhä enemmän. I/O Control pyrkii vastaamaan tarpeeseen panostamalla paitsi laatuun, myös kasvuun: tavoitteena on kasvattaa asiantuntijatiimin koko sekä liikevaihtoa jopa kaksinkertaiseksi.

Kasvun ansiosta I/O Controlilla on paljon tilaisuuksia vaikuttaa toimintaan sekä kehittyä nopeasti ottamalla lisää vastuuta omasta työstään. Yrityksen sisällä myös panostetaan työntekijöiden kehittymiseen ja kouluttautumiseen - tarvittaessa työntekijä voidaan lennättää vaikka Tanskaan oppimaan uutta Niagarasta, jos intoa riittää.

Olen ollut mukana I/O controllin matkassa yrityksen alusta lähtien ja viihtynyt todella hyvin. Täällä olen päässyt haastamaan itseäni vaativien projektinhallinnan tehtävien parissa ja saanut lisää vastuuta esimerkiksi tarjouslaskennan ja työnjohtamisen muodossa. Parasta täällä on työkaverit ja asenne jolla töitä tehdään.

Albert Väyrynen, Automaatioasiantuntija ja Työnjohtaja

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme kysymyksiin. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Olen työnhakija
Olen työnantaja