aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

aTalent ja Mothers in Business ovat aloittaneet yhteistyön

30.09.2022 | Elina Nieminen | Lukuaika 2 min

aTalent ja Mothers in Business -verkosto ovat aloittaneet elokuussa 2022 vuoden kestävän yhteistyön. Yhteistyön tavoitteena on tuoda esiin molempien tahojen tunnettuutta perheen ja uran yhteensovittamisen puolestapuhujina.


Mothers in Business -verkosto tukee äitejä työn ja perheen yhteensovittamisessa. Verkosto tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen, verkostoitumiseen ja uralla etenemiseen. Rekrytointiyritys aTalent puolestaan luo parempaa työelämää yhdistämällä osaavat tekijät oikeisiin yrityksiin jo pian 20 vuoden kokemuksella. aTalent on tunnettu erinomaisesta hakijakokemuksesta ja laadukkaasta rekrytointipalvelusta.


Vuoden aikana tehdään yhteistyössä kaksi uraan liittyvää tapahtumaa, jotka ovat avoimia kaikille Mothers in Business -verkoston jäsenille. Lisäksi aTalent välittää vuoden aikana verkoston jäsenille kiinnostavia asiantuntija- ja päällikkötason työpaikkoja sekä sisältöjä työelämään ja uraan liittyen.

aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Meille on tärkeää, että teemme luontevaa yhteistyötä tahojen kanssa, jotka voivat tuottaa jäsenillemme aitoa lisäarvoa. Uskon, että yhteistyö aTalentin kanssa tuo jäsenillemme lisää kiinnostavia sisältöjä, tapahtumia sekä mahdollisuuksia omalla uralla etenemiseen.

Annica Moore, toiminnanjohtaja, Mothers In Business

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme kysymyksiin. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Olen työnhakija
Olen työnantaja