aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

aTalent kasvaa rytinällä – Uudet kasvot esittelyssä

15.11.2016 | Mika Räsänen | Lukuaika 4 min
BOOM! aTalentin alkuräjähdyksestä on kulunut jo yli kymmenen vuotta, mutta universumimme jatkaa laajentumistaan. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että uusia kykyjä pitää rekrytoida tasaiseen tahtiin, jotta tekemisen meininki säilyy ja kasvu jatkuu. Komentokeskuksemme porukkaan on tänä syksynä liittynyt 8 uutta jäsentä jäsentä ja tässä heidän tarinansa.

Aloitan itsestäni. Turkulaisen kasvatustieteilijän ja aTalentin kaltaisen Helsingissä sijaitsevan rekrytointiyrityksen voisi ensin ajatella olevan valovuosien päässä toisistaan, mutta todellisuudessa niiden kiertoradat ovat hyvin lähellä toisiaan. Ympäripyöreästi HR-alalle hinkuvana opiskelijana oli turkulaisenkin myönnettävä, ettei maailma (enää) pyöri Turun ympärillä ja oli otettava suunta kohti Kehäkolmosen galaksia. Nyt jo kolmen kuukauden rekrytointiharjoittelupätkän jälkeen voin todellakin todeta löytäneeni paikkani universumissa.

Samaan aikaan kanssani rekrytointireissunsa aloitti Emma, kuka laskeutui aTalentille Ruotsin ilmatilasta Lundin yliopiston maisterin paperit taskussaan. Hänen kanssaan on ollut kyllä ilo ottaa yhdessä rekrytoinnin ensiaskelia, sillä jos on oma tasapaino horjunut, niin tuki on löytynyt läheltä. Emma tuo pöytään valtavan määrän intoa, iloisuutta ja osaamista sekä usein vielä omia leipomuksiaan, joten aikamoisesta johtotähdestä on kyse.

Rekrytiimin tankkia täyttivät myös Mia ja sitten heti perään Anna. Mia, aTalentin oma satujumppari, loikkasi aTalentille suoraan opiskelumaailmasta. Hänen henkilökohtaiset tähdet loksahtivat kohdalleen 21.9.2016, kun gradu putosi käsistä professorin pöydälle ja hän laittoi puumerkkinsä aTalentin työsopimukseen. Anna hyppäsi aTalentin matkaan tutkimuskonsultoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen maailmasta. Tämä erikoisoluista ja puolimaratoneista virtansa hankkiva ilopilleri heitettiin suoraan altaan syvään päähän, mutta hymy ei ole hyytynyt.

aTalentin universumi ei tietenkään koostu pelkästään meistä rekrytoijista, vaan toimistolla kiitää myös myyntitiimi, joka on yhtälailla hankkinut uusia polttomoottoreita lisäämään vauhtiaan. Heistä ensimmäisenä esittelyyn pääsee Salla – tuo Tampereen lahja aTalentille, joka huhujen mukaan soittaa jopa kahta myyntipuhelua samaan aikaan. Hedonistiseksi pullahiireksi/wannabe-maratoonariksi itseään luonnehtivan Sallan kanssa samaan aikaan aloitti KY:n yrityssuhdevastaavana kannuksia hankkinut Teemu, joka ei taas huhujen mukaan osaa olla viittä minuuttia putkeen hiljaa. Onneksi myyntipuolella tämän ominaisuuden pystyy valjastamaan hyötykäyttöön, eikä Teemun tarvitse laittaa toivoaan tulevaisuudesta golfuransa varaan.

Myyntitiimi nappasi kyytiinsä tässä syksyllä myös teknologianörtiksi tunnustautuvan Oliverin, joka liittyi baijerilaisen vaihto-oppilas- ja kulttuurikesän jälkeen aTalentin myyntitiimiin. Sarkasmin keinoin itseään ja muita huvituttava myyntitykkimme haaveilee laskuvarjohyppyharrastuksen aloittamisesta. Seikkailunhalua ei puutu myöskään Kristalta, joka on tämän untuvikkojoukon kokenein aTalent-sankari, sillä hän on ehtinyt kerryttää työuraa talossamme jo melkein puoli vuotta. Aiemmin opiskelijajärjestöissä sukkuloinut Krista tuo toimistolle aina niin kaivattua hymyä ja positiivisuutta, josta muiden on helppo ammentaa vauhtia sekä iloa työpäiväänsä.

Tällainen rakettijengi on siis aloittanut aTalent-taipaleensa tänä kesänä ja syksynä. Henkilöstömuutokset ovat pieniä askelia ihmiskunnalle, mutta valtavia loikkia aTalentille. Jo nyt voi todeta, etteivät tässä tapauksessa ainakaan suutarin lapset jää ilman kenkiä, sillä rekrytointi on vain vahvistanut yhteishenkeä ja tekemisen meininkiä toimistollamme. Tästä on hyvä jatkaa matkalla kohti ääretöntä – ja sen yli!

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme kysymyksiin. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Olen työnhakija
Olen työnantaja