aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Aalto Entrepreneurship Societylle palkinto korkeakoulutettujen ja yritysmaailman välisen yhteyden vahvistamisesta

29.11.2022 | Elina Nieminen | Lukuaika 2 min

aTalentilla on ollut ilo ja kunnia toimia tänä vuonna Teekkarius 150 -juhlavuoden yhteistyökumppanina.

Osallistuimme 19.11.2022 pidettyyn 150. teekkariperinnejuhlaan Helsingin jäähallilla ja saimme kunnian jakaa merkittävän palkinnon opiskelijoiden ja yritysmaailman välisen yhteyden vahvistamisesta Aalto Entrepreneurship Societylle (Aaltoes).

aTalent on lähes 20 vuotisen historiansa aikana tehnyt päivittäin töitä sen eteen, että teekkareiden ja työelämän välillä on mahdollisimman vahva linkki. Siksi palkitsimme juhlassa Aaltoes:n, joka on omalla erinomaisella toiminnallaan rakentanut ja vahvistanut tätä yhteyttä.

Aaltoes on ollut liikkeellepaneva voima suomalaisessa startup-skenessä. Se on muun muassa muuttanut asenteita yrittäjyyttä kohtaan, kehittänyt Slushin nykypäivän mittakaavaansa ja toteuttanut Euroopan merkittävimpiä bisnestapahtumia.

Pian 15 vuotisen taipaleensa aikana Aaltoes muovannut suomalaista liike-elämää, opiskelijakulttuuria ja myös aidosti koko Suomea.

Palkinnon saajan ovat päättäneet Teekkarius 150 -jaosto ja juhlavuoden tekijät. Palkinnoksi myönnettiin kuvataiteilija Anna Hyrkkäsen veistos Thinking of Stones (Solid Peace of Dust). Palkinnon teekkariperinnejuhlassa Aaltoes:n hallituksen varapuheenjohtaja Oskari Ojavuolle jakoi aTalentin toimitusjohtaja Niklas Huotari.

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme kysymyksiin. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Olen työnhakija
Olen työnantaja