aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

aTalentin vuosi 2017 toi reilusti kasvua ja uuden toimiston

13.02.2018 | Mika Räsänen | Lukuaika 3 min
Jaaha – vuosi 2017 on taputeltu kasaan ja tilinpäätöksen etenemisen myötä luvutkin alkavat vähitellen olla selvillä. Nyt onkin hyvä hetki pysähtyä hetkeksi ja miettiä, mitä vuosi 2017 tarkoitti meille aTalentilla.

50 % kasvua ja 470 työllistettyä talenttia

Olemme kasvaneet aiempina vuosina tasaisesti ja tämä jatkui myös vuoden 2017 aikana. Vuoteen 2016 verrattuna kasvoimme n. 50% ja liikevaihtomme vuodelta 2017 asettuu 4,5 miljoonan euron tuntumaan.

Vuoden aikana asiakkaamme löysivät kauttamme 470 uutta työntekijää. Samalla yhtä monta lahjakasta, nuorta ammattilaista löysi itselleen sopivan yrityksen, jossa he pääsivät ottamaan urapolullaan seuraavan askeleen. Ilo palvella molempia osapuolia.

Noin 70% kauttamme työllistetyistä henkilöistä oli valmistuneita tai valmistumisen kynnyksellä olevia korkeakoulutettuja. Olemme pitäneet toisen jalkamme aina vahvasti korkeakoulumaailmassa ja siellä se myös pysyy. Meille on tärkeää, että voimme tarjota yrityksille kykyjä, joilla on ajatuksia, halua ja voimaa kasvaa avaintekijöiksi.

Kasvu on näkynyt myös oman henkilökuntamme määrän vauhdikkaassa nousussa. Vuoden 2017 aikana työntekijöidemme määrä kasvoi taas reilusti ja nyt meitä onkin yhteensä jo 55.

Eikä määrä jää tähän. Lisää hyviä tyyppejä etsitään jatkuvasti.

2017 vuoden puolessa välissä muutimme myös kasvaneen jengin myötä uusiin tiloihin Kampin autotaloon ja jo reilun puolen vuoden jälkeen tuntuu siltä kuin Helsingin kattojen yllä oltaisiin oltu aina.

Kansainvälinen aspekti on ollut myös jo jonkun aikaa mukana kasvussamme ja 2016 vuoden lopulla käynnistetty Tallinnan tytäryhtiömme pääsi vuoden 2017 aikana myös hienosti omille jaloilleen ja palvelemaan rekrytointitarpeissa sekä suomalaisia että virolaisia yrityksiä.

Vuosi 2018 – aika katsoa peiliin

Tämän vuoden aikana tarkoitus on jatkaa edelleen kannattavaa kasvua. Aiomme jatkossakin parittaa nuoret, skarpit talentit sopivien yritysten kanssa ja omalta osaltamme tukea suomalaisen liike-elämän kasvua ja parantaa nuorten ammattilaisten työllistymistä. Tämä vuosi on aTalentille myös aika jolloin katsomme jälleen peiliin ja kehitämme myös itseämme. Olemme miettineet yrityksemme arvoja, suuntaa ja niitä asioita joiden puolesta olemme valmiit pitämään ääntä. Näistä kuulette lisää vielä myöhemmin.

Aika jatkaa töitä, jotta vuodesta 2018 saadaan yhtä hyvä, jos ei peräti parempi kuin vuodesta 2017!

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme kysymyksiin. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Olen työnhakija
Olen työnantaja