aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Kirsi Piha, Sami Erviö ja Moaffak Ahmed liittyivät aTalentin Advisory boardiin

17.06.2019 | | Lukuaika 3 min

Tänä keväänä toivotimme uusia kasvoja mukaan tukemaan kasvuamme. Advisory Boardimme koostuu kokeneista liike-elämän ammattilaisista, jotka tukevat ja sparraavat aTalentin hallitusta ja johtoryhmää yhtiön kehittämisessä. Uusina jäseninä Advisory Boardissamme aloittivat viestinnän ammattilainen ja Ellun Kanojen hallituksen puheenjohtaja Kirsi Piha, ylimmän johdon headhunter ja Odgers Berndtsonin partneri, Sami Erviö sekä kokenut enkelisijoittaja Moaffak Ahmed. Tervetuloa mukaan Kirsi, Sami ja Moaffak!


“aTalentin toiminnassa on motivoivaa olla mukana sillä aTalentin toiminnalla on vahva arvopohja: sen toiminta perustuu siihen, että opiskelijat ja nuoret saavat koulutustaan ja toivomiaan haasteita vastaavan työpaikan, eli työllistyvät merkityksellisellä tavalla. Sen toiminta perustuu myös siihen, että yritykset saavat sellaista osaamista, jota tarvitsevat. Pidän itse tällaista vaikuttamista tärkeimpänä mahdollisena: se edistää merkityksellistä ja antoisaa työelämää. Erityisesti nuorten työllistyminen yrityksiin on tärkeää tulevaisuusnäkökulman kautta: uutta verta korporaatioihin on aina hyvä asia ja sitä on mahtavaa olla mukana edistämässä.”
- Kirsi Piha

Edellä mainittujen henkilöiden lisäksi Advisory Boardissamme ovat mukana toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi Finanssialan keskusliitosta, johdon valmentaja Anitta Niemelä, Boston Consulting Groupin pohjoismaiden johtaja Tuukka Seppä sekä Futuricen perustaja Tuomas Syrjänen.


“Minua kiinnostaa aTalentissa ns. vanhan corporate maailman, jota kai itse edustan, ja uuden nopeamman nuoren digi/start-up maailmojen rekrytarpeiden kohtaaminen, ja niiden mahdollinen yhteensovittaminen.”
- Sami Erviö

aTalentin toimintaa ohjaa vahvasti kolme tärkeää arvoa; jatkuva kehittyminen, luottamus ja inhimillisyys. Missiomme on yhdistää talentteja ja osaavia työntekijöitä etsiviä yrityksiä siten, että sekä firmat että työntekijät pääsevät kehittymään ja kasvamaan. Kysyimme Advisory Boardimme jäseniltä, mikä aTalentissa kiinnosti heitä ja onkin hienoa huomata, miten arvomme ja missiomme ovat resonoineet myös Advisory Boardin jäsenien oman arvomaailman kanssa. Monet Advisory Boardistamme nostivat esille erityisesti halun olla mukana nuorten työllistämisen edistämisessä. Advisory Boardin puheenjohtaja Piia-Noora Kauppi kiteyttää tämän hyvin, ”Lähdin mukaan, koska koen, että tätä kautta voin vaikuttaa nuorten suomalaisten talenttien saamiseen suomalaisen yhteiskunnan voimavaroiksi. Stop aivovuodolle, imua talenteille!”


aTalent on vuonna 2004 perustettu, Aalto-yliopiston opiskelija- ja alumnijärjestöjen omistama, voimakkaasti kasvava ja aatteellisella pohjalla toimiva rekrytointiyritys joka vuonna 2018 välitti 579 osaajaa Suomen liike-elämän kovimmille paikoille.

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme kysymyksiin. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Olen työnhakija
Olen työnantaja