aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Miten toimia kun tärkeä työntekijä irtisanoutuu? [podcast]

06.10.2020 | Mikko Matikka | Lukuaika 2 min
“Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä.”

Tässä #rekrycast-jaksossa pureudutaan monelle esimiehelle tuttuun, mutta hankalaan tilanteeseen. Mitä tehdä, kun luottopelaajasi kertoo sinulle lähdöstään?

Työpaikan vaihdosta ilmoittaminen kysyy rohkeutta lähtökuopissa olevalta tiimiläiseltä. Hyvänä esimiehenä tehtäväsi on antaa tukea ja iloita hänen etenemisestä urallaan. Tämä on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty, sillä kukapa haluaisi huipputyyppiä menettää!

Jakso tarjoaa täsmäapua näihin tilanteisiin. Käymme läpi muun muassa seuravat esimiestyötä koskevat kysymykset: Kuinka käsitellä tilannetta, jossa työntekijä ilmoittaa lähdöstään? Kuinka rakennetaan luottamukseen perustuva työkulttuuri? Kuinka tuet työntekijäsi urakehitystä ja -tavoitteita ilman, että painostat häntä jäämään? Kuinka mahdollistaa yhteistyö työntekijän kanssa jatkossa?

Kuuntele podcast kokonaisuudessaan Soundcloudissa, Spotifyssa tai alla olevan YouTube-linkin kautta:


Voit myös siirtyä tiettyyn kohtaan jaksoa alla olevista aikaleimoista:

2:48 Miten rakentaa työkulttuuri, jossa irtisanoutuminen ei koskaan tule yllätyksenä12:20 Miten toimia, kun työntekijä kertoo irtisanoutuvansa20:02 Kuinka tehdä työntekijän viimeisestä työpäivästä positiivinen kokemus

Kaipaako tiimisi uutta luottopelaajaa? Me aTalentilla voimme auttaa etsinnässä!

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme kysymyksiin. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Olen työnhakija
Olen työnantaja