aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Työpaikat ja vinkit työnhakuun opiskelijoille

04.09.2019 | Mika Räsänen | Lukuaika 2 min
Olitpa sitten ensimmäistä kertaa astumassa korkeakoulun ovista sisään, palaamassa lomalta tai kesätöistä opiskelun pariin, tervetuloa takaisin arkeen. Missiomme on yhdistää sinut unelmiesi työnantajan kanssa ja auttaa sinua ottamaan ensimmäiset askeleet urallasi.

Syksyn alkaessa uudet mahdollisuudet odottavat niin fukseja kuin n:n vuoden opiskelijoitakin. Uusi lukuvuosi tarjoaa myös joukon uusia mahdollisuuksia kerryttää työkokemusta. Meidän tehtävämme on auttaa sinua aina työurasi ensimetreiltä valmistumiseen ja pitkälle työelämään asti. Autamme sinua jakamalla vinkkejä työnhakuun ja urakehitykseen sekä tarjoamalla eri elämäntilanteisiin sopivia työmahdollisuuksia niin opiskelijoille kuin vastavalmistuneille.

Tilaa ilmoitukset uusista työpaikoista sähköpostiisi

Luomalla profiilin jäsenrekisteriimme saat ilmoituksen uusista osaamistasi ja koulutustasi vastaavista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Tällä tavalla saat tiedon uusista tehtävistä ensimmäisenä.

Tarjoamme talouden, tekniikan ja IT-alan osaajille soveltuvia tehtäviä, jotka mahdollistavat ammatillisen kasvun. Emme välitä koskaan palkattomia harjoitteluja.

Vinkit työnhakuun

Blogimme tarjoaa ajankohtaista tietoa työnhausta ja urakehityksestä ja julkaisemme jatkuvasti uusia vinkkejä työnhaun eri vaiheisiin. Löydät uusimmat vinkit aina ensin sosiaalisessa mediassa. Seuraa meitä Facebookissa, LinkedInissä ja Twitterissä.

Blogin lisäksi julkaisemme rekrytoinnin ja työnhaun aiheisiin keskittyvää #rekrycast -podcastia. Löydät podcastin YouTuben lisäksi Soundcloudista ja SpotifystäYouTube-kanavaltamme löydät podcastin lisäksi tutoriaaleja työnhaussa menestymiseen.

Siirry blogiin

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme kysymyksiin. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Olen työnhakija
Olen työnantaja