aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Tulevaisuuden tekijöille

Fennia

Osana vakuutusliiketoimintansa uudistusta Fennia uudistaa myös nykyiset asiakashallinta- ja vakuutusjärjestelmät. Tarjolla on nyt paljon ainutlaatuisia uramahdollisuuksia IT-alan asiantuntijoille.

Avoimet työpaikat

Fennia etsii joukkoonsa tekijöitä, jotka inspiroituvat uuden oppimisesta, kehittymisestä sekä uuden yrityskulttuurin ja työtapojen rakentamisesta.

Miksi hakea töihin Fenniaan?

Fennialla pääset kehittymään oman roolisi asiantuntijaksi ja oppimaan lisää esimerkiksi datanhallinnan, web-kehityksen ja Salesforcen ratkaisuista. Opit ymmärtämään, kuinka vakuutusalalla käytetyt teknologiat ja järjestelmät keskustelevat keskenään. Saat kattavan käsityksen siitä, miten eri teknologiolla ja arkkitehtuureilla pystytään aidosti kehittämään liiketoimintaa ja uudistamaan vakuutusalaa.

Lue lisää: 3 syytä, miksi Fennia on kiinnostava valinta tulevaisuuden asiantuntijan työpaikaksi.

Millainen on tulevaisuuden Fennia?

Fennia aikoo rohkeasti räjäyttää vanhat toimintatavat ja luoda uutta, parempaa vakuutusalaa. Tavoitteena on uusien asiakashallinta- ja vakuutusjärjestelmien myötä nousta alan asiakaslähtöisimmäksi toimijaksi Suomessa. Yhteistyökumppaneiksi hankkeeseen on valittu Salesforce ja Accenture. Tämä on tilaisuutesi lunastaa lippu matkalle, jolla pääset tutustumaan maailman tunnetuimpien yritysten ja teknologioiden toimintaan.

Yhteistyö, kehittyminen ja edut tukevat hyvinvointia

Osana merkittävää matkaa myös työhyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää. Fennialla tämä toteutuu paitsi työn ja vapaa-ajan tasapainona, myös mahdollisuutena vaikuttaa yhteisiin toimintatapoihin. Oman ammatti-identiteetin vahvistaminen ja kehittäminen tapahtuu mielenkiintoisten projektien ja osaavien kollegoiden avulla. Samalla kattavat henkilöstöedut, kuten työterveysedut ja liikuntamahdollisuudet auttavat tukemaan työhyvinvointia. Toimistolle Pasilaan on helppo tulla haastamaan työkaveri pöytäfutikseen tai sparrailemaan esihenkilöiden kanssa.

Lue lisää Tulevaisuuden Fenniasta

Tekoäly tuntee vakuutukset, mutta miten kone osaa auttaa ihmistä?

Datan hyödyntäminen ja tekoäly vauhdittavat Fennian matkaa kohti tavoitettaan, alan parasta asiakaskokemusta.

Lue lisää

Yhteistyökumppaneiksi Salesforce ja Accenture

Osana tulevaisuuden Fennia -muutosohjelmaa Fennia rakentaa kokonaan uuden järjestelmäkokonaisuuden Salesforcen ja Accenturen kanssa.

Lue lisää

Asiakkailla on aito mahdollisuus vaikuttaa

Tulevaisuuden Fennia muotoilijat -asiakasyhteisön avulla asiakkaat on otettu rohkeasti mukaan kehitystyöhön jo alkumetreistä lähtien.

Lue lisää

Avoimet työpaikat Fennialla