aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Hartwall Career Brewery

Haluatko tarttua heti urasi alussa vastuullisiin tehtäviin alan kiinnostavimpien brändien parissa? Hae mukaan Career Brewery -ohjelmaan!

Avoimet työpaikat

Career Brewery on tiivis ja vauhdikas graduate-ohjelma, joka palkitsee tekijänsä. Saat laajan ymmärryksen Hartwallin toiminnasta ja alasta, sekä mahdollisuuden kehittyä kaupallisen alan asiantuntijaksi – ja kaikki suomalaisen juomakulttuurin kuskin paikalla. Janoatko vastuuta ja haasteita?

Kuka voi hakea?

Ohjelma on tarkoitettu korkeakoulusta valmistuneille, eli hakea voivat kaikki jo valmistuneet tai valmistumisen kynnyksellä olevat, kunhan paperit ovat taskussa työn alkaessa syksyllä 2023. Kaupallisesta koulutustaustasta on hyötyä, mutta myös muiden alojen tutkinnoilla on mahdollista tulla valituksi.

Kuinka kauan ohjelma kestää?

Ohjelman kesto on kaksi vuotta. Sen jälkeen työsuhde on voimassa toistaiseksi ja sinulle etsitään sopiva rooli Hartwallilla.

Miksi työskennellään kahdessa eri tehtävässä?

Mahdollisimman laaja osaaminen erilaisista tehtävistä auttaa sinua urallasi, tähtäätpä sitten esihenkilöksi tai asiantuntijaksi. Siksi tässä ohjelmassa tulet työskentelemään kahdessa eri tehtävässä, vuoden kerrallaan. Ohjelma valmistaa sinua monitalentiksi, jolta löytyvät relevantit taidot ottaa haltuun suuria kokonaisuuksia millä tahansa työelämän osa-alueella. Työtehtävien yhdistelmä riippuu valittujen omasta taustasta ja kiinnostuksen kohteista.

Millaisia rooleja Career Brewery tarjoaa?

Työtehtävien yhdistelmä riippuu valittujen omasta taustasta ja kiinnostuksen kohteista.

Myynnissä työnkuvaasi voi kuulua myymäläsuunnittelijan tai kenttämyynnin tehtäviä. Voit esimerkiksi vastata panimojuomaosastojen tilanhallinta- ja valikoimasuunnittelusta sekä myyntidatan analysoinnista.

Markkinoinnissa tulet työskentelemään brand managementin parissa.

Taloushallinnossa pääset työskentelemään muun muassa Hartwallin sisäisen raportoinnin, analyysien ja ydinprosessien kehittämisen parissa.

Mitä hakijoilta odotetaan?

Odotamme, että olet valmistunut töiden alkaessa syksyllä 2023. Työkokemuksesta on hyötyä, mutta emme odota, että osaat valmiiksi kaiken. Yksi Hartwallin periaatteista on, että lasi on aina puoliksi täynnä, joten odotamme myös hakijoilta iloista ja ennakkoluulotonta asennetta, halua oppia sekä kiinnostusta eri tehtäviä kohtaan. Analyyttisesta ajattelutavasta ja liiketoiminnan ymmärryksestä on apua tehtävässä kuin tehtävässä.

Mitä ohjelma tarjoaa sinulle?

Career Brewery tarjoaa sinulle työpaikan suomalaisen juomakulttuurin keskipisteessä. Pääset työskentelemään raikkaassa ja luovassa ilmapiirissä muiden juoma-alan trendeihin ja juomakulttuurin kehittämiseen intohimoisesti suhtautuvien ammattilaisten kanssa.

Saat oman uracoachin avuksi sparrailemaan, kehittämään itseäsi ja ammattitaitoasi ja suunnittelemaan omaa urapolkuasi. Ohjelmaan valitut pääsevät mukaan myös Hartwallin omaan talent-ohjelmaan.

Career Brewery hakuaikataulu 2023

  • Hakuaika 10-31.1.
  • Hakemusten läpikäynti 1-3.2.
  • Kutsut videohaastatteluihin viim. 3.2.
  • Videohaastatteluiden läpikäynti 9-10.2.
  • Henkilökohtaiset haastattelut Olympiastadionilla 15-21.2.
  • Sähköiset soveltuvuusarvioinnit 22-26.2.
  • Assessment Day -kutsut lähtevät mukaan valituille 1.3.
  • Assessment Day Hartwallin toimistolla 14.3.

Mietitkö vielä, miksi hakea? Tässä muutama hyvä syy!

Tutustut Hartwallin ja juoma-alan saloihin läpikotaisesti

Career Brewery on ponnahduslautasi unelmaduuneihin. Kaksi vuotta kestävän ohjelman aikana työskentelet kahdessa eri tehtävässä. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi hyppäämistä controllerin saappaista brändipäälliköksi tai myyntitykiksi – yhdistelmä riippuu sinun taustastasi ja tavoitteistasi.

Tartut vastuullisiin tehtäviin kiinnostavien brändien parissa

Myynnissä hoidat omia asiakkuuksia, tapahtumatuotannossa suunnittelet Hartwallin näkyvyyttä festareilla ja markkinoinnissa päätät maamme rakastetuimpien brändien tulevaisuudesta. Taloushallinnossa taas sukellat sisäisen raportoinnin, analyysien ja ydinprosessien kehittämisen pariin.

Saat kaiken taustatuen ja vauhtiavun urakiitoon

Kehitystäsi tukevat esihenkilö ja uracoach, jotka auttavat sparraamaan taitojasi ja seuraavia ura-askeliasi. Ohjelmaan valitut pääsevät mukaan myös Hartwallin talent-ohjelmaan, jossa verkostoidutaan ja kehitetään omaa osaamista inspiroivissa projekteissa: tuoreimmat talent-ryhmäläiset kehittivät esimerkiksi oman oluen.

Ja eikun hakemusta sisään!