aTalent Recruiting, rekrytointiyrityksen brändikuva

Open position

aTalentAvoin hakemus rekrytoinnin työtehtäviin aTalentille

Haluatko osaksi aTalentin rekrytiimiä? Ole yhteydessä tai lähetä meille avoin hakemus!

Meille aTalentilla on tärkeää, että olet aidosti innostunut nopeatempoisesta, projektiluontoisesta konsultointityöstä rekrytointialalla.

Millaista rekrytoijan työ on aTalentilla? Rekrytoijien arki rullaa asiakasyritystemme ja hakijoiden välimaastossa. Rekrytoijan tavalliseen työpäivään kuuluu esimerkiksi asiakasyritysten konsultointia, hakijoiden työhaastatteluita ja rekrytointiprosessien projektinhallintaa. Teemme yhteistyötä hyvin erilaisten yritysten kanssa, mikä tarkoittaa sitä, että rekrytoijamme osaavat huomioida niin suurten yritysten kuin pienten startupien erityispiirteet sekä rekrytointiprosessien haasteet ja mahdollisuudet. Tämän lisäksi jokainen rekrytoijamme syventää ammattiosaamistaan toimialojemme mukaan: aTalentilla rekrytoimme korkeakoulutettuja osaajia vaihteleviin asiantuntijatehtäviin erilaisiin insinööritehtäviin, IT-alalle sekä monipuolisiin liiketoiminnan tehtäviin.

Asiakasvastuullisissa Recruitment Manager ja Talent Sourcing Manager -rooleissa työskenteleviltä odotamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (amk tai yo) sekä aikaisempaa työkokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä. Lisäksi tehtävässä menestyy tavoitteellisella ja itseohjautuvalla työskentelyotteella sekä rohkealla ja aktiivisella asenteella. Toivomme rekrytoijiltamme myös hyvää paineensietokykyä sekä halua kehittyä rekrytoinnin ammattilaisena. Asiakasvastuulliset tehtävät edellyttävät kokoaikaista työskentelyä.

Rekrytointiharjoittelijamme ja -koordinaattorimme työskentelevät osa-aikaisesti opintojen ohella. Heistä löytyy tiimin tekemisen mahdollistava kullanarvoinen tuki, jossa kukin auttaa ja oppii siellä, missä heitä eniten tarvitaan. Pääasialliset työtehtävät liittyvät harjoittelujaksolla työpaikkailmoitusten julkaisuun, hakujen markkinointiin työnhakijoille ja laadukkaaseen hakijaviestintään. Harjoittelujakson edetessä pääsee myös osallistumaan monipuolisesti rekrytointiprosessin eri vaiheisiin, kuten työpaikkailmoitusten kirjoittamiseen ja hakijoiden arviointiin. Lisäksi koordinaattorimme pääsevät osallistumaan erilaisiin rekrytointitapahtumiin edustaen aTalentia sekä vastaamaan toimistomme yleisistä asioista.

Rekrytointiharjoittelijoiden ja -koordinaattorien työajat vaihtelevat tarpeen mukaan, mutta edellytämme valmiutta työskennellä vähintään 15 tuntia viikossa. Lisäksi odotamme intoa ja kiinnostusta oppia rekrytoinnista sekä halua kehittyä tulevaisuuden huippurekrytoijaksi. Työskentelyotteelta rekrytointiharjoittelijat ja -koordinaattorit ovat aktiivisia, oma-aloitteisia sekä joustavia työtehtäviä ja -aikoja kohtaan. Tehtävä edellyttää palveluasennetta, sosiaalista rohkeutta sekä sopeutumiskykyä muuttuviin tilanteisiin.

Kaikki rekrytoinnin työtehtävämme edellyttävät sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista.

Kiinnostuitko? aTalentista ja rekrytiimistä kertoo lisää Talent Acquisition Partner Laura Seppä (040 557 93 89, laura.seppa@atalent.fi). Huomioithan, ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.


Hae nyt

aTalent on kaupallisiin, insinööri- ja teknologia-alan asiantuntijatehtäviin erikoistunut rekrytointiyritys, jolla on yli 15 vuoden kokemus ja asiakkaita tunnetuimmista startupeista kansainvälisiin pörssiyhtiöihin, sekä pienempiin pk-yrityksiin.

Meille tärkeää on palvella asiakkaitamme korkealaatuisesti ja toteuttaa laadukas hakijakokemus pitäen samalla huolta siitä, että toimimme vahvalla eettisella arvopohjalla ja oma henkilöstömme viihtyy töissä. Meitä kuvataan usein lauseella ”fiksua, mutta rentoa!”. Meillä työtä tehdään pilke silmäkulmassa ja tulosta halutaan saada aikaiseksi, mutta ei hinnalla millä hyvänsä. Tiimimme koostuu 50:sta rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan asiantuntijasta.

Avoin hakemus rekrytoinnin työtehtäviin aTalentilleaTalent

SijainnitHelsinki

TyötehtäväHR & Recruitment

KokemusEntry level

Sopimuksen tyyppiKokoaikatyö, Määräaikainen, Osa-aikainen, Vakituinen

Haku päättyy31.12.2023

Hae nyt

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki avoimet työpaikat